Μάλλον για είναι οδηγία και οχι υποχρεωτικός νόμος.Το λινκ για την εγγύηση αναφέρεται σε Amazon συσκευές (kindle κλπ).
Τώρα βέβαια πως κοτζάμ Ευρωπαϊκό Amazon φαίνεται να αγνοεί την Ευρωπαικη οδηγία για τα 2 χρόνια εγγύησης, ειδικά στις δικές του συσκευες, είναι ένα θέμα.
Στα 448 ευρώ και 8,5 μεταφορικά με τιμολόγιο,με τρώει το χέρι μου.Ευτυχώς,δεν έχει macro.
....Ευτυχώς, δεν έχει macro.
Ή μήπως έχει;
Πολύ τιμια επιλογή και ας μην μου αρέσει το software τους.Στα 448 ευρώ και 8,5 μεταφορικά με τιμολόγιο,με τρώει το χέρι μου.Ευτυχώς,δεν έχει macro.
Ή μήπως έχει;
Στα 295 ευρώ είχε βγει πριν λίγους μήνες πάλι στο amazon και το πήρα δώρο στη γυναίκα μου. Το καλύτερο vfm κινητό αυτή τη στιγμή στη αγορά. Πολύ καλή φωτογραφία με ios, καλή μπαταρία, δοκιμασμένος και γρήγορος επεξεργαστής, φοβερή οθόνη και ηχεία, μαζεμένο και ελαφρύ στο χέρι για το μέγεθος του.Poco F4 5G - 8/256GB
369.5€ (τελική) από Amazon.fr
- 6.67" AMOLED 120Hz
- Snapdragon 870
- Camera 64MP with OIS
- 4500mAh
- Charge Turbo 67W
![]()
Ελεγα να το αποφύγω ολο αυτο το bloatware... Υποθέτω ότι δεν εχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό η Samsung ε;Για samsung σε βλέπω με βάση τα "θέλω" σου, μεταξύ Α53-54...
Εχει βελτιωθεί πολύ σε αυτό το κομμάτι η Samsung, δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Τώρα βέβεια με τις τιμές να έχουν πάρει την ανηφόρα στα 350 ευρώ πας σε σχεδόν Entry level τηλέφωνο και δύσκολο να έχει όλα αυτά που ζητάς σε καλό επίπεδο. Με λιγα λόγια το κινητο που περιγράφεις θες εύκολα πάνω από 500-600. Eιδικά ip68 είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις σε αυτά λεφτά, μόνο ip67 που δεν το βουτάς σε πισίνα. Κάπου πρέπει να κανεις κάποιο συμβιβασμό ή να πάς σε κάποιο μεταχειρισμένο μοντέλο. Mόνο το Samsung A53 κάπως ταιριάζει στις ανάγκες σου που είπε και ο Δημήτρης άλλα μιλάμε για εντελώς πλαστικό τηλέφωνο με IP67 Και όχι IP68 και Chipset κάπως μέτριο για τα σημερινά δεδομένα.Ελεγα να το αποφύγω ολο αυτο το bloatware... Υποθέτω ότι δεν εχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό η Samsung ε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.