Αγορά Android κινητού

Χαμός από επιλογές οι Κινέζοι! Στα 200 και έως 5", ποια είναι η καλύτερη από πλευράς επιδόσεων και αξιοπιστίας επιλογή;

Παρήγγειλα τελικά από minideal το Thl T11. Octacore, 2gb ram, 2750mAh μπαταρία, 720p gorilla glass οθόνη, καλά reviews. Μια χαρά θα είμαι νομίζω.

Μια χαρά είσαι καλορυζικο υπομονή τώρα να ερθει .
Όταν το πάρεις κάνε μια παρουσίαση να δουμε τι λέει .

Παρήγγειλα τελικά από minideal το Thl T11. Octacore, 2gb ram, 2750mAh μπαταρία, 720p gorilla glass οθόνη, καλά reviews. Μια χαρά θα είμαι νομίζω.

Τούμπανο, το έχω πιάσει και δουλέψει, μελανό σημείο ίσως η μπαταρία!!!!

Για πες Σίμο, έχει θέμα παρά τα 2750 και την 720 (αντί για την υψηλότερης κατανάλωσης 1080p του Τ100s) οθόνη;

Τις δυό μέρες με χαλαρή χρίσει θα τις έχεις .
Εγώ με το g3s τις βγάζω άνετα χωρίς 3g έχω πιάσει και 3.5 μέρες. 2750 έχω και εγώ αλλά 4.5'' οθόνη

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Τις δυό μέρες με χαλαρή χρίσει θα τις έχεις .
Εγώ με το g3s τις βγάζω άνετα χωρίς 3g έχω πιάσει και 3.5 μέρες. 2750 έχω και εγώ αλλά 4.5'' οθόνη

Κι εγώ έτσι νομίζω. Γι' αυτό προτίμησα αυτο έναντι του T100s άλλωστε. Αλλά ρωτάω γιατί, για να το αναφέρει, κάτι θα έχει υπ' όψη του ο Σίμος.

Οκ, θα το ψάξω να δω τι παίζει! Καλά που μου το πες, γιατί νόμιζα ότι με αυτό το θέμα έχουμε ξεμπερδέψει εδώ και πολλά χρόνια!

Αυτό που λέγαμε παλιά να αδειάζει η μπαταρία και μετά να το φορτίζουμε στο full δεν ισχύει πλέον. Ίσα ίσα που η μέθοδος αυτή μειώνει την ζωή της μπαταρίας.

Εδώ έχει κάποιες καλές συμβουλές...

http://www.wikihow.com/Make-Your-Cell-Phone-Battery-Last-Longer

Οκ, θα το ψάξω να δω τι παίζει! Καλά που μου το πες, γιατί νόμιζα ότι με αυτό το θέμα έχουμε ξεμπερδέψει εδώ και πολλά χρόνια!

το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην σου κλείνει από μπαταρία

Καλησπέρα σε όλους Χριστός Ανέστη. Ηθελα να ρωτήσω για αγορά κινητού από την Κίνα, υπάρχει πρόβλημα με το Ελληνικό μενού? Δηλαδή υποστηρίζει κανονικά τα Ελληνικά ή εμφανίζει και Κινέζικα (πχ σε εισερχόμενες κλήσεις να εμφανίζει το όνομα στα Κινέζικα)?

Σε αρκετά όμως δεν είναι 100% μεταφρασμένα. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρεις κάποιες φράσεις στα Αγγλικά.

Πάντως για το θέμα με τις μπαταρίες, είχα διαβάσει παλιότερα (και μάλιστα σε περιοδικό τηλεπικοινωνιών και κινητής) ότι ακόμα και στις μπαταρίες λιθίου καλό είναι πότε πότε να τις αφήνουμε να αδειάζουν τελείως. Όχι συνέχεια όπως στις μπαταρίες νικελίου, αλλά ακόμα και αυτές πότε πότε χρειάζονται πλήρη αποφόρτιση. Εγώ πάντως το ακολουθώ, και έτσι έχω ακόμα σε λειτουργία όλα τα κινητά που έχω πάρει από το 2006 και μετά. Με τις αρχικές μπαταρίες και χωρίς να έχουν πέσει ιδιαίτερα. Δηλαδή δεν βλέπω να έχει κάνει ζημία όπως λέει το άρθρο στο link.
Αντίθετα έχω κάποια φθηνά mp3 players του Πλαισίου με μπαταρίες λιθίου, τα οποία συνδέονται με τον υπολογιστή για μεταφορά αρχείων. Τα πρώτα που είχα πάρει τα συνέδεα συνέχεια για μεταφορές αρχείων γιατί κάνω πολύ συχνά μεταφορές. Σε μερικούς μήνες οι μπαταρίες έβγαιναν off. Γενικά δεν είναι ότι πιο γερό στον κόσμο, αλλά κατάλαβα ότι η πολύ συχνή σύνδεση μαζί με την φόρτιση που συνεπάγεται έκανε ζημιά. Τώρα έχω αλλάξει τρόπο μεταφοράς αρχείων. Τα μεταφέρω με card reader χωρίς να συνδέω τα mp3 players συνέχεια. Τα δύο τελευταία mp3 players έχουν ήδη πολύ καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Κανονικά θα έπρεπε να τα έχω στείλει ήδη στο service.
Επίσης ένα samsung android που είχα μέχρι πρόσφατα δεν φορτιζόταν πλήρως όταν ήταν κλειστό. Μόνο ανοιχτό πήγαινε μέχρι το 100%. Παλιότερα ένα συμβατικό Sony Ericsson που είχα άνοιγε μόνο του όταν το έβαζες στην φόρτιση. Το manual έλεγε ότι έτσι βελτιστοποιείται η φόρτιση και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Δηλαδή πάλι αντίθετα από ότι λέει το άρθρο του link.
Επίσης πάλι βλέπω συχνά να γράφεται ότι δεν χρειάζεται να φορτίζεις πάρα πολύ κατά την πρώτη φόρτιση. Γιατί έτσι και αλλιώς λέει κλείνει το σύστημα μετά την φόρτιση. Αλλά βλέποντας ότι στην πρώτη χρήση του κινητού η μπαταρία κρατάει λιγότερο από ότι μετά από κάνα δύο φορτίσεις, ακολουθώ τον παλιό κανόνα για μεγάλη πρώτη φόρτιση. Κακό πάντως δεν κάνει.
Δηλαδή βλέπω τώρα τελευταία να έχουν αλλάξει οι συμβουλές για τις μπαταρίες σε σχέση με παλιά. Αλλά όπως είπα έχω ακόμα μπαταρίες αρκετών χρόνων, οπότε κρατάω τις παλιές συμβουλές που βλέπω ότι δουλεύουν.

Γειά σας, Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη! Να σας πώ λίγα πράγματα ακόμη για το Huawei Honor 3C που αγόρασα από Κίνα. Είμαι ευχαριστημένος πολύ γιατί δεν βρίσκεις κινητό με ίδια τιμή στην Ελλάδα. Έστειλα τα χρήματα στο εξωτερικό όμως και δεν έμειναν στη χώρα μας, το σκέφτομαι κι αυτό.
Τώρα στο τηλ. πάλι. Το φις αν το βάλεις στην πρίζα δεν ξαναβγαίνει, πολύ σκληρό. Η συσκευή όμορφη, ελληνικό μενού έχει, 5 ίντσες χορταστική οθόνη, παίζει mkv 1.3GB χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν είχε πρόσθετα, μόνο play store, ούτε youtube ούτε facebook, ουτε tweter. Τα έβαλα εγώ δεν πειράζει. Η τιμή του έχει πέσει στα 137 ευρω τώρα. Παίζει χωρίς πρόβλημα κανένα το NFS Most Wanted, γενικά δεν κολλάει πουθενά μόνο που δεν βάζει-μεταφέρει τα Wiget στην οθόνη, έχω φορτώσει τον Nova Launcher, λέτε να είναι εξ' αιτίας του; Κάτι ακόμη, όταν το παράγειλα, επέλεξα root, τι να σημαίνει, είναι ρουτ η συσκευή μου τώρα? είναι κλειδωμένη? είναι ξεκλείδωτη? ποιός ξέρει. Α, και κάνω System Update, μου κατεβάζει ένα αρχείο 92 MB περίπου μετά τι να κάνω, λέει: UI emotion current version H30-U10 V100R001CHNC00B211 EmotionUI 2.0 και κάτω online update και local update. Γενικά είναι μια χαρά το κινητό, μην φοβάστε από Κίνα, ευχαριστώ για τη βοήθεια, Χρόνια Πολλά σε όλους!