Αγορά Android κινητού

To s4 mini dual ειναι το καλύτερο με εξαιρετικα specs και dual active .
Στο εξωτερικο εχει καπου 350-380 , εδω ειναι ακριβό ακομα (θα πεσει βεβαια οπως γινεται πάντα).
Σε λιγο και ρο κυκλοφορει και το htc desire 600 το οποιο επισης ειναι καλό , αλλα νομιζω σε καποιο review , εβγαζαν το s4 mini dual καλύτερο.
H ποιότητα κατασκευής του ειναι όμως εφάμιλλη του HTC One.Kάπου στα 380 και δαύτο.
Απο τα υπάρχοντα, το Samsund grand ειναι top value με 5" και μόλις στα 265 , ενω στα πιο χαμηλά το samsung S duos με 150 σαν τρελό value for money.
Αλλα το τελευταίο εχει μόλις 512 ram οποτε δεν είναι για πολλά πολλά ...

Ουφ!

To s4 mini dual ειναι το καλύτερο με εξαιρετικα specs και dual active .
Στο εξωτερικο εχει καπου 350-380 , εδω ειναι ακριβό ακομα (θα πεσει βεβαια οπως γινεται πάντα).
Σε λιγο και ρο κυκλοφορει και το htc desire 600 το οποιο επισης ειναι καλό , αλλα νομιζω σε καποιο review , εβγαζαν το s4 mini dual καλύτερο.
H ποιότητα κατασκευής του ειναι όμως εφάμιλλη του HTC One.Kάπου στα 380 και δαύτο.
Απο τα υπάρχοντα, το Samsund grand ειναι top value με 5" και μόλις στα 265 , ενω στα πιο χαμηλά το samsung S duos με 150 σαν τρελό value for money.
Αλλα το τελευταίο εχει μόλις 512 ram οποτε δεν είναι για πολλά πολλά ...

Ουφ!

Σε ευχαριστω πολυ. Ποσο να πιανει ενα μτχ note με καινουργια μπαταρια; Αν πιανει μια αξιοπρεπη τιμη παω για το s4 mini που λες φιλε μου. :)

Καλησπέρα.

Διαθέτω μέχρι 150 ευρώ (περίπου) για να αγοράσω ένα android κινητό.

Το θέμα είναι ότι δεν εχώ ξαναχρησημοποιήσει ποτέ οπότε ψάχνω κάτι να είναι φιλίκο στον αρχάριο χρήστη.

Θα ήθελα να μην είναι παντόφλα συσκεύη, να μήν έχει τεράστιο sar, να είναι αξιόπιστο και να έχει αξιοπρεπή μπαταρία.

Ποιες συσκευές θα μου προτείνατε να δω;

Ευχαριστώ.

Έχουν καλή λήψη τα τηλέφωνα LG όπως το παραπάνω; Είχα κάποτε ένα LG ανάμεσα από ένα NOKIA και ένα Sony Ericsson. Με το LG έχανα τις μισές κλήσεις και συνεχείς διακοπές στη ομιλία. Κάτι που δεν είχα με το NOKIA και το Sony Ericsson που είχα αμέσως μετά. Ούτε με το Samsung που έχω τώρα. Η αλήθεια είναι ότι στα φτηνά και σχετικά φτηνά τηλέφωνα η LG έχει καλή παρουσία με αρκετές συσκευές, αλλά εγώ τα φοβήθηκα από τότε. Έτυχε, δεν έχουν καλή λήψη, ή ήταν μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο που είχα; Αν δεν έχουν τελικά πρόβλημα τα LG διευρύνεται και η δική μου γκάμα επιλογών.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Σε αυτά τα χρήματα μια τίμια συσκευή είναι η LG p700 Οptimus l7
http://tinyurl.com/kn4oaf8

Επισης το Samsung i8160 Galaxy Ace 2
http://tinyurl.com/lc8djvx

LG δεν νομίζω να αγόραζα ποτέ... το Samsung i8260 μου φαίνετε λίγο καλύτερο (και ακριβότερο).

Για να μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος θα πρέπει να βάλεις αρκετά παραπάνω από τα 150 που μας είπες.
Για απλά ευχαριστημένος να προσθέσεις +50

Στο πρώτο ξεφεύγεις από το budget 200 και στο δεύτερο 70
Samsung i9195 Galaxy S4 Mini 350
Samsung i8190 Galaxy S III Mini 218

Το πλαίσιο τα έχει παραπάνω 100 +

Last edited:
Καλησπέρα.

Διαθέτω μέχρι 150 ευρώ (περίπου) για να αγοράσω ένα android κινητό.

http://www.skroutz.gr/s/3313500/LG-Optimus-L5-II-E460.html

Δες εδώ...

http://www.expertreviews.co.uk/smartphones/1299520/lg-optimus-l5-ii

ΥΓ. Έχω το L7 II εδώ και κανένα μήνα και είναι άψογο σε λήψη και έχει και φοβερή κάλυψη στο wifi (καλύτερο σε σχέση με το S3 Mini που έχει συνάδελφος μου).

Υπάρχει android (και όχι μόνο) smartphone που όταν το κλείνεις το βράδυ το πρωί να χτυπάει το ξυπνητήρι;

Δοκίμασα κάποια samsung, nokia, iphone, sony και σε κανένα δεν χτύπησε το ξυπνητήρι.

Υπάρχει android (και όχι μόνο) smartphone που όταν το κλείνεις το βράδυ το πρωί να χτυπάει το ξυπνητήρι;

Δοκίμασα κάποια samsung, nokia, iphone, sony και σε κανένα δεν χτύπησε το ξυπνητήρι.
Νομίζω κάποια κινέζικα το κάνουν αλλά δεν θυμάμαι καλά ποια.

Αν σκέφτεσαι την ακτινοβολία όταν το έχεις δίπλα στο κομοδίνο υπάρχει εύκολη λύση την οποία και εφαρμόζω. Το βάζεις σε airplane mode και κλείνουν όλες οι κεραίες. Η κατανάλωση μπαταρίας είναι ελάχιστη και το ξυπνητήρι χτυπάει κανονικά. Και με έναν "διακόπτη" στην αρχική οθόνη είναι απλά ένα ταπ. Επίσης το να μένει ανοιχτό εξαλείφει και τον κίνδυνο δυσλειτουργίας (δλδ να μην χτυπήσει). Υπήρχε ένα θέμα στο νοτε2 όταν γινόταν χρήση εφαρμογών που "έκοβαν" άλλες εφαρμογές να μην χτυπάει το ξυπνητήρι παρόλο που δεν είχε επιλεγεί σε αυτά που ήταν να σταματήσει. Υποθέτω ότι όταν κλείνει το λειτουργικό το να χτυπάει το ξυπνητήρι σημαίνει ότι κάποια υπορουτίνα μένει ανοιχτή. Προσωπικά δεν θα της είχα και πολύ εμπιστοσύνη.

To s3 mini ειναι πολυ καλη επιλογή. ..

+1

Πολύ καλό ειδικά αν το πάρει κάποιος στην σωστή τιμή (220-225 ευρώ).

Βέβαια υπάρχει και το S4 mini πλέον που είναι φοβερό σαν κινητό αλλά αρκετά ακριβό ακόμη.