Αγορά Android κινητού

Σκέφτομαι να αγοράσω το samsung galaxy s7(Όχι το edge) ή κάποιο xiaomi κινητό μέχρι 400 ευρώ.

Ποιο θα μου προτείνατε και γιατί?

Έχω την δυνατότητα να το αγοράσω και από εξωτερικό αλλά επειδή δεν νομίζω να το καλύπτει η Ελληνική αντιπροσωπεία του όποιου κινητού θα προτιμηθούν προτάσεις από Ελλάδα.

Ποιο xiaomi πιστευεται ειναι οτι καλυτερο μεχρι 400 ευρω και γιατι?

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Σκέφτομαι να αγοράσω το samsung galaxy s7(Όχι το edge) ή κάποιο xiaomi κινητό μέχρι 400 ευρώ.

Ποιο θα μου προτείνατε και γιατί?

Αυτό που έχει την καλύτερη οθόνη και κάμερα δηλαδή το S7. Βασικά και το S6 να πάρεις και πάλι ανώτερο είναι σε αυτούς τους τομείς απο οποιοδήποτε Xiaomi.

Δηλαδη λες με κλειστα τα ματια να προβω στην αγορα του s7?

Κατι διαβαζω ομως σχετικα με την μπαταρια στο android 7 ειναι πολυ χειροτερη με αυτη στο android 6 πολλοι χρηστες αυτο αναφερουν.

Ξερεις τι παιζει και αν ισχυει κατι τετοιο γιατι το διαβαζω σε πολλα φορουμ.

Ευχαριστω.

δεν βάζεις κάτι παραπάνω και να πας στο oneplus 3t (439), εκτός και αν οι 5.5 ίντσες είναι πολλές

Κατι διαβαζω ομως σχετικα με την μπαταρια στο android 7 ειναι πολυ χειροτερη με αυτη στο android 6 πολλοι χρηστες αυτο αναφερουν.

Ευχαριστω.

Για το Edge δεν ισχυει, σιγουρα οχι γενικευμενα. Μη ξεχναμε πως υπαρχουν S7 με δυο διαφορετικους επεξεργαστες κιολας (Snapdragon, Exynos). Στην ευρωπη που εχουμε τους Exynos ειναι καλα τα πραγματα. Θα ελεγα πως το android 7 ηταν αρκετα πετυχημένη αναβαθμιση. Στo 1+ λειπει η αδιαβροχοποιηση, εχει αρκετα υποδεεστερη ποιοτητα οθονης και η καμερα του ενα κλικ χαμηλοτερη. Αν ηταν φτηνοτερο απο το 7, θα ελεγα πως αξιζε.

Last edited:

@Global
Και το MIUI (που είναι το UI της Xiaomi που κάθεται πάνω στο Android) έχει δεχθεί έντονη κριτική για διάφορα bugs και γενικότερα προβλήματα. Στην τεχνολογία κάτι που να είναι 100% άψογο δεν υπάρχει. Πάντως το Android 6 κατά την άποψη μου ήταν πιο σταθερό και με καλύτερο σχεδιασμό απο το 7 (το έχω πάρει update το Nugat στο Samsung S6 πριν κάνα μήνα και δεν δηλώνω ενθουσιασμένος).

Το 1+1 είναι πολύ καλό , κατά την γνώμη μου όμως ακριβό και έχει και κάποια θεματάκια με την οθόνη.

Ευχαριστω.
Ρίξε μια ματιά και στο νήμα για το xiaomi mi5s. Ήμουν μεταξύ S7 edge και αυτού και το προτίμησα τελικά. Με έπιασε λίγο η τσιγκουνιά, διάβασα και καλά πράγματα και το τσίμπησα

Τι να πω.
Το οτι συμπαθω αρκετα την samsung σαν εταιρια ισχυει μιας και εχω και τηλεοραση samsung αλλα για κινητο μεχρι 400 ευρω το σκεφτομαι.

Με ξενερωνει παρα πολυ που πλεον σχεδον σε ολα τα καλα κινητα δεν μπορεις να αλλαξεις μπαταρια.

Επειδη η μπαταια διαβαζω δεν κραταει πολυ υπαρχει καποια θηκη s-view που να ειναι και μπαταρια μαζι?

Παιδια καλησπερα.Εχετε να προτινετε κατι μεχρι 200 Ευρω?Ενδιαφερομαι για κατι αξιοπιστο.φωτο - βιντεο δεν με απασχολουν.Με ενδιαφερει η μπαταρια το browsing αντε και κανα παιχνιδι.

Εχει βρει κανεις θηκη στυλ wallet που να καλυπτει και την οθονη του κινητου και να ειναι και μπαταρια παραλληλα για το samsung galaxy s7?

Παιδια καλησπερα.Εχετε να προτινετε κατι μεχρι 200 Ευρω?Ενδιαφερομαι για κατι αξιοπιστο.φωτο - βιντεο δεν με απασχολουν.Με ενδιαφερει η μπαταρια το browsing αντε και κανα παιχνιδι.

Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλες λυσεις για αυτο που θελεις, αλλα ριξε μια ματια προς xiaomi redmi note 4x. Σε πιο επωνυμα, η σειρα moto G της motorola (πλεον lenovo) προσεφερε καλο value for money.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλες λυσεις για αυτο που θελεις, αλλα ριξε μια ματια προς xiaomi redmi note 4x. Σε πιο επωνυμα, η σειρα moto G της motorola (πλεον lenovo) προσεφερε καλο value for money.

Το ειχα στα υποψιν το xiaomi αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειχα πριν καμποσο καιρο κινεζικο, (ulefon power) και μου εβγαλε προβλημα στο ακουστικο και απο τοτε ψιλοφοβαμαι.Ευχαριστω για το χρονο σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Το ειχα στα υποψιν το xiaomi αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειχα πριν καμποσο καιρο κινεζικο, (ulefon power) και μου εβγαλε προβλημα στο ακουστικο και απο τοτε ψιλοφοβαμαι.Ευχαριστω για το χρονο σου.

εχω την εντυπωση οτι η xiaomi ειναι σκαλες ανωτερη σαν εταιρεια απο τις υπολοιπες. Εχω παιξει με redmi note 4 (οχι 4Χ) φιλου και ηταν εξαιρετικη επιλογη για τα λεφτα του. Απο samsung δες και την σειρα J που πρεπει να ειναι εντος του budget σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

σε ευχαριστω και παλι

Κοίτα και το samsung galaxy a3 το φετινό είναι λίγο πάνω από το όριο που έχεις βάλει,
αλλιώς xiaomi, μην τα φοβάσαι μια χαρά είναι.

Συμφωνώ και πολύ καλή τιμή, εναλλακτικά και το xiaomi Redmi 4 prime

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Xiaomi Redmi 4X (32 GB)

3GB RAM

Μπαταρία: 4.100 mAh

Το έχω ενάμιση μήνα και μπορώ να πω ότι το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω,βέβαια να τονίσω ότι η προηγούμενη εμπειρία μου είναι μικρή με smartphones,αλλά το τηλέφωνο είναι μια χαρά για ένα μέσο χρήστη,με ικανοποιητικές φωτογραφίες για καθημερινή χρήση,γρήγορο με καλή οθόνη και τρομερή αυτονομία,ξεχνάς να το φορτίσεις με μέτρια χρήση.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη μου αγορά με Xiaomi,παρ'όλο που φοβόμουνα λίγο πριν το πάρω,να σημειώσω ότι έχω το ελληνικό από Infoquest,όπου δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις τίποτα,ούτε να μπλέξεις με αλλαγές rom και άλλα τέτοια.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάποιον που θέλει ένα κινητό που να τα κάνει όλα,αρκετά καλά και κορυφή στο θέμα διαχείρισης μπαταρίας.