Σκέφτομαι να αγοράσω το samsung galaxy s7(Όχι το edge) ή κάποιο xiaomi κινητό μέχρι 400 ευρώ.
Ποιο θα μου προτείνατε και γιατί?
Δηλαδη λες με κλειστα τα ματια να προβω στην αγορα του s7?
Κατι διαβαζω ομως σχετικα με την μπαταρια στο android 7 ειναι πολυ χειροτερη με αυτη στο android 6 πολλοι χρηστες αυτο αναφερουν.
Ξερεις τι παιζει και αν ισχυει κατι τετοιο γιατι το διαβαζω σε πολλα φορουμ.
Ευχαριστω.
Ρίξε μια ματιά και στο νήμα για το xiaomi mi5s. Ήμουν μεταξύ S7 edge και αυτού και το προτίμησα τελικά. Με έπιασε λίγο η τσιγκουνιά, διάβασα και καλά πράγματα και το τσίμπησαΔηλαδη λες με κλειστα τα ματια να προβω στην αγορα του s7?
Κατι διαβαζω ομως σχετικα με την μπαταρια στο android 7 ειναι πολυ χειροτερη με αυτη στο android 6 πολλοι χρηστες αυτο αναφερουν.
Ξερεις τι παιζει και αν ισχυει κατι τετοιο γιατι το διαβαζω σε πολλα φορουμ.
Ευχαριστω.
Παιδια καλησπερα.Εχετε να προτινετε κατι μεχρι 200 Ευρω?Ενδιαφερομαι για κατι αξιοπιστο.φωτο - βιντεο δεν με απασχολουν.Με ενδιαφερει η μπαταρια το browsing αντε και κανα παιχνιδι.
Ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλες λυσεις για αυτο που θελεις, αλλα ριξε μια ματια προς xiaomi redmi note 4x. Σε πιο επωνυμα, η σειρα moto G της motorola (πλεον lenovo) προσεφερε καλο value for money.
Το ειχα στα υποψιν το xiaomi αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι ειχα πριν καμποσο καιρο κινεζικο, (ulefon power) και μου εβγαλε προβλημα στο ακουστικο και απο τοτε ψιλοφοβαμαι.Ευχαριστω για το χρονο σου.
Xiaomi Redmi 4X (32 GB)
3GB RAM
Μπαταρία: 4.100 mAh
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.