Αγορά Android κινητού

Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

Το p9 ήταν η περσινή ναυαρχίδα της Huawei

Το p9 ήταν η περσινή ναυαρχίδα της Huawei

Καμία διαφωνία! Απλά ήθελα να δείξω πόσο κοστίζει μια πραγματική σύγχρονη ναυαρχίδα και μάλιστα από την ίδια εταιρεια!

ξέρω τι είναι Huawei. Προφανως μιλάμε για παλιό μοντέλο και lite. το πως μπηκε το υποbrand name honor στο παιχνίδι ειπα. και μάλιστα με δεδομένη υποβαθμισμενη κάμερα.
ξέρω οτι εχω παλιό τηλ και δεν ξανακάνω το λάθος να παρω κορυφαίο μοντέλο.

για να μην σας κουράζω άδικα, έκανα μια βόλτα και χάζεψα μερικά.
θα έλεγα ότι σκέφτομαι να κινηθώ μεταξύ των

J7 2017
A5 2017
Nokia 6
P9-10 lite
Honor 6x-5x
Redmi note 4x

εχω στρεσσάρει λιγο το μπάτζετ καθώς γενικά τα κρατάω χρόνια.
σοβαρός παράγοντας όπως έχω αναφέρει επίσης, είναι το sar...

Εγώ έχω το note 4x εξαιρετικό τηλέφωνο αλλά όχι κορυφαίο στις κάμερες. Υψηλό κοντράστ και τιντα. Κλπ κλπ

Απάντηση: Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

Εγώ έχω το note 4x εξαιρετικό τηλέφωνο αλλά όχι κορυφαίο στις κάμερες. Υψηλό κοντράστ και τιντα. Κλπ κλπ

Και 'γω το ίδιο έχω,πραγματικά εξαιρετικό τηλέφωνο για τα λεφτά του,αλλά με ικανοποιητική κάμερα την ημέρα και κάτω του μετρίου το βράδυ,τουλάχιστον με την στοκ κάμερα.

Το redminote 4 global έχω κ εγώ,η κάμερα το βράδυ είναι τραγική...

Απάντηση: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

How about motorola;

Λένε πως έχουν καλή κάμερα.

Ειδικά αν μπορείς να πάρεις τα moto z...

Το πολύ πολύ, αν δεν είσαι ευχαριστημένος από την κάμερα κοτσάρεις το παρακάτω πρόσθετο:

hqdefault.jpg

Last edited:

Δημήτρη τήν καλύτερη κάμερα μέ προηγμένες λειτουργίες καί σταθεροποίηση τήν έχει τό A5-2016,έβγαλα χιλιάδες φωτογραφίες μέσα στά μοναστήρια σέ δύσκολες συνθήκες μέ άνεση άφλασες καί τό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό γιά τά δεδομένα του.Η οθόνη είναι OLED καί τά χρώματα πολύ όμορφα πού φίλοι μέ ακριβότερα συνήθως κινέζικες μάρκες νόμιζαν εκ τού αποτελέσματος ότι έχω s6 s7 όταν τά βλέπαμε στό τάμπλετ μου samsung galaxy note pro 12.2.Ρίξε μιά ματιά στό DXO στά συγκριτικά γιά τά κινητά μέ τίς καλύτερες κάμερες.Μού έδωσε καί αναβάθμιση NOUGAT.

Δημήτρη τήν καλύτερη κάμερα μέ προηγμένες λειτουργίες καί σταθεροποίηση τήν έχει τό A5-2016,έβγαλα χιλιάδες φωτογραφίες μέσα στά μοναστήρια σέ δύσκολες συνθήκες μέ άνεση άφλασες καί τό αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό γιά τά δεδομένα του.Η οθόνη είναι OLED καί τά χρώματα πολύ όμορφα πού φίλοι μέ ακριβότερα συνήθως κινέζικες μάρκες νόμιζαν εκ τού αποτελέσματος ότι έχω s6 s7 όταν τά βλέπαμε στό τάμπλετ μου samsung galaxy note pro 12.2.Ρίξε μιά ματιά στό DXO στά συγκριτικά γιά τά κινητά μέ τίς καλύτερες κάμερες.Μού έδωσε καί αναβάθμιση NOUGAT.Τά νέα μοντέλα Α5-j7 άν καί φοράνε πιό προηγμένη τεχνολογία στούς αισθητήρες μικρότερο τσιπ λιγότερα ( nm)καί έχουν περισσότερη μνήμη καί αδιάβροχοποιηση Α5 παρόλα αυτά υστερούν στήν κάμερα.Εάν θέλεις ρίξε μιά ματιά στο DXO στά συγκριτικά γιά τά κινητά μέ τίς καλύτερες φωτογραφικές.

Εάν θέλει κάποιος διαχειριστής νά σβήσει τό πρώτο μήνυμα,έχω πολύ αργή σύνδεση καί δύσκολα μπορώ νά ανεβάσω καί νά διορθώσω.Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

Πάντως έγινε κατανοητό

Απάντηση: Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

παντως δε βλέπω νοημα να θελω να δωσω βάρος στη μηχανή πχ και να προτείνεται το honor αντι του p

έχει σαφές νόημα εφόσον το budget είναι σφικτό αγαπητέ.

γιατί το p θέλει χρήματα που δεν δίνεις.

Εγώ πάντως έχω αυτό: https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-le-max-2-4gb-64gb-x829

http://www.gsmarena.com/leeco_le_max_2-review-1449p7.php

Re: Απάντηση: Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

έχει σαφές νόημα εφόσον το budget είναι σφικτό αγαπητέ.

γιατί το p θέλει χρήματα που δεν δίνεις.

Εγώ πάντως έχω αυτό: https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-letv-le-max-2-4gb-64gb-x829

http://www.gsmarena.com/leeco_le_max_2-review-1449p7.php
πρώτα πρώτα έχουν μεγαλο sar.
ολη μερα το κρατάω ή το εχω πανω μου...
ηδη το μπάτζετ το πηγα σε α5.
το leeco το ειχα δε σοβαρά πριν λιγο καιρό με ειχε ψησει ο Δημοκηδης.
Νομίζω το ειχα απορρίψει από διάρκεια μπαταρίας. Και θελω να το παρω απο κανονικη αγορά για τιμολόγιο.
τωρα μου αρεσει στα φτηνα το nokia και μετά α5 j7. το xiaomi αν ξεχάσω την κάμερα.
δε λεω μου αρεσε το honor αλλα δεν παίρνω τηλέφωνο για ενα χρόνο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

πρώτα πρώτα έχουν μεγαλο sar.
ολη μερα το κρατάω ή το εχω πανω μου...
ηδη το μπάτζετ το πηγα σε α5.
το leeco το ειχα δε σοβαρά πριν λιγο καιρό με ειχε ψησει ο Δημοκηδης.
Νομίζω το ειχα απορρίψει από διάρκεια μπαταρίας. Και θελω να το παρω απο κανονικη αγορά για τιμολόγιο.
τωρα μου αρεσει στα φτηνα το nokia και μετά α5 j7. το xiaomi αν ξεχάσω την κάμερα.
δε λεω μου αρεσε το honor αλλα δεν παίρνω τηλέφωνο για ενα χρόνο

α)μεγάλο sar: κάτι σαν την ιπποδύναμη στα αυτοκίνητα, κάτι σαν το vwgate με τους ρύπους... 1.30 είναι το όριο, πόσο έχουν αυτά που ψάχνεις?

β)Η διάρκεια μπαταρίας του leeco δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά τη μέρα τη βγάζεις αν δε το σκαλίζεις συνέχεια.

γ)Τι εννοείς όταν λες "τηλέφωνο για ένα χρόνο" και αναφέρεσαι στο honor? ότι θα είναι σύντομα παρωχημένο? ότι δε θα σου αντέξει λόγω ποιότητας?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

α)μεγάλο sar: κάτι σαν την ιπποδύναμη στα αυτοκίνητα, κάτι σαν το vwgate με τους ρύπους... 1.30 είναι το όριο, πόσο έχουν αυτά που ψάχνεις?

β)Η διάρκεια μπαταρίας του leeco δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά τη μέρα τη βγάζεις αν δε το σκαλίζεις συνέχεια.

γ)Τι εννοείς όταν λες "τηλέφωνο για ένα χρόνο" και αναφέρεσαι στο honor? ότι θα είναι σύντομα παρωχημένο? ότι δε θα σου αντέξει λόγω ποιότητας?
τα σαμυ 0.25-30.
οταν λεω για ένα χρόνο εννοω πρέπει να μελετησω καλά μη χρειαστεί και μετανιωσω σε ενα χρόνο.
γενικά βαριέμαι τη διαδικασία αλλαγής

Πάντως οι τιμές SAR που ανακοινώνονται είναι οι μέγιστες που πιάνει μια συσκευή (κι αυτές όταν έχει κακό σήμα) όχι αυτές που έχει συνέχεια. Δε λέω ότι δεν είναι σημαντικό κριτήριο απλά να ξέρεις τη σωστή του διάσταση.

Πάντως οι τιμές SAR που ανακοινώνονται είναι οι μέγιστες που πιάνει μια συσκευή (κι αυτές όταν έχει κακό σήμα) όχι αυτές που έχει συνέχεια. Δε λέω ότι δεν είναι σημαντικό κριτήριο απλά να ξέρεις τη σωστή του διάσταση.

μα το ίδιο δεν ισχύει για όλα?
αν το ένα μπορεί να φτάσει εως 1.3 τότε και το άλλο μπορεί να φτάσει έως 0.3
Η διαφορά υπάρχει.
Εκτός αν κάποιος κλέβει..

Ναι αλλά το 0.3 μπορεί να πιάνει μέγιστο το 90% του χρόνου (επειδή αλλιώς δε θα έχει καλό σήμα) ενώ το άλλο να δουλεύει στο 50% κατά κύριο λόγο και μόνο σε χαμηλό σήμα να πιάνει τα μέγιστα (που εκεί το άλλο με χαμηλό SAR να μην πιάνει καλά). Άρα στην πράξη να μην έχουν τόση διαφορά. Βέβαια αυτά δύσκολα να τα δεις στην πράξη. Anyway.

Re: κινητό μέσου budget με πραγματικά καλή φωτογραφική

ήδη του 5χ τα λεφτά τα βρίσκω αρκετά.
Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου πάντα με κινητό των 200 ευρώ.
Εστω 240 με φπα
δεν εχω απαιτήσεις

Motorola Moto G5 plus - best budget camera on the planet με διάφραγμα 1.7
(προσοχή όχι το G5s plus)