Αγορά Android κινητού

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Ωχ, το έχω ζήσει αυτό παλιότερα με ένα LG που είχα. Η LG είναι γνωστή εταιρία, αλλά τότε ήταν καινούρια στον χώρο. Τουλάχιστον στην Ελλάδα. Σε εμένα είχε στο σπίτι τόσες διακοπές στην κλήση που μου προξένησε ψυχολογικό. Ακόμα διστάζω να πάρω LG. Δεν μπορώ να το ξαναπεράσω.

Ένα LG L7 II που έχω τώρα για δεύτερο κινητό από wifi και σήμα στα δύσκολα σημεία είναι "καμπάνα" , συγκριτικά με το S4 mini στα ίδια επίπεδα ή οριακά καλύτερο φαντάσου σε λήψη.

διαψεύδω την ασθενή λήψη του inew στο wifi.

Έχει ακριβώς την ίδια ποιότητα λήψης με το galaxy nexus που αντικατέστησε.

Το δε ZTE 975 geek που πήρα για τον κουμπάρο μου με εκπλήσσει ευχάριστα όσο περισσότερο το έχω στα χέρια μου!

το inew βγήκε 138 με μεταφορικά και 32 micro sd και θήκη πορτοφόλι δώρο μαζί με τα μεταφορικά.

το ZTE βγήκε 10 ευρώ παραπάνω με μόνο δώρο μια θήκη σιλικόνης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Ένα LG L7 II που έχω τώρα για δεύτερο κινητό από wifi και σήμα στα δύσκολα σημεία είναι "καμπάνα" , συγκριτικά με το S4 mini στα ίδια επίπεδα ή οριακά καλύτερο φαντάσου σε λήψη.
Έχουν περάσει χρόνια από τότε που είχα το LG και είχα πρόβλημα. Δεν είχε πρόβλημα η συσκευή γιατί με άλλη κάρτα δούλευε μία χαρά. Ακόμα και κάρτα είχα αλλάξει μήπως είχε πρόβλημα η SIM. Με Sony Ericsson, Nokia, Samsung δεν είχα ποτέ φουλ σήμα, αλλά δεν είχα πρόβλημα στις κλήσεις. Η LG δεν ήταν και πολύ γνωστή στον τομέα τότε ακόμα. Πρέπει όντως να έχουν βελτιωθεί από τότε. Όσες φορές έχω ρωτήσει από τότε μου είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα σε λήψη με LG. Πρέπει να αρχίζω να τα βάζω πάλι στις επιλογές μου.

Το μόνο που βρήκα σε WIND-Public κάτω από 150 ευρώ αλλά με πάνω από 512 MB RAM είναι το γνωστό περσινό Samsung Galaxy S που τώρα έχει ακριβώς 150 ευρώ. Αλλά πρόσεξα και το ZTE Blade Q Mini που το δίνει το Public 130 ευρώ. Και μόλις κυκλοφόρησε.
http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/zte-blade-q-mini-3g-wi-fi-4gb-mayro/prod5550103pp/
http://www.gsmarena.com/zte_blade_q_mini-5824.php
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι. Δεν βρίσκω καλύτερες προδιαγραφές σε αυτή (και λίγο παραπάνω) τιμή.
Ξέρετε αν έχουν κανένα γνωστό κουσούρι τα ZTE; Και αντέχουν λίγο ή κρατάνε κάνα δυό μήνες και μετά τέρμα;
Είχα καταλήξει στο Samsung Galaxy S. Γνωστή μάρκα, καλές σχετικά προδιαγραφές σε σχέση με αυτά που ήθελα. Και μετά είπα να ψάξω σχόλια χρηστών του. Στο gsmarena για διεθνή σχόλια, και στο myphone.gr για ελληνικά. Παντού γκρίνιες, ειδικά στο myphone που υπάρχει thread με 126 σελίδες. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να το πηγαίνεις συχνά βόλτα στο πάρκο για να κάνει παρέα με τις υπόλοιπες χελώνες που υπάρχουν εκεί. Πολύ κακή απόδοση σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του, και ειδικά από τις παραξενιές του Ice Cream Sandwich 4.0 android, και από το ότι η Samsung δεν λέει να του αλλάξει έκδοση android. Στο AV Club βλέπω δεν υπάρχει thread για αυτό. Είναι αλήθεια τόσο κακό όσο λένε εκεί, ή πρόκειται για γνωστές υπερβολές των forum;
Έριξα και μιά ματιά στο ZTE Blade Q Mini που στο Public το έχουν σε λειτουργία για δοκιμή. Μιά χαρά μου φάνηκε. Και οπτικά, και η οθόνη του, και η ταχύτητα απόκρισης του. Αλλά αν δεν τα δουλέψεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο Galaxy S που βγήκε πριν 3-4 χρόνια.Αν είναι αυτό,μακρυά.Και οι 3 συσκευές που είχα,όλες παρουσίασαν τρομερά κολλήματα στην οθόνη.

Οποιοδήποτε τηλέφωνο έχει 500mb ram μην το πάρετε απλά σέρνεται ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ 1 gb να έχει για να μπορεί να δουλέψει σωστά το Android εμένα από το 1gb ελεύθερα έχω 200-300 με απλή χρήση Facebook Twitter τίποτα το ιδιαίτερο.

Μάλλον για το ίδιο λέμε, αλλά δεν είναι τόσο παλιό. Αν δεν κάνει λάθος το gsmarena, έχει βγει πριν 15 μήνες περίπου.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_duos_s7562-4883.php
http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/view-device/?deviceid=464
Γιαυτό τώρα έχει 150 ευρώ, ενώ είχε ξεκινήσει με 300 περίπου. Αλλά όπου έχω διαβάσει όλοι το ίδιο λένε. Πόσο χάλια είναι. Και πιθανόν να φτιάχνει με custom rom, γιατί μάλλον η Samsung είχε κάνει την πατάτα. Οι προδιαγραφές του δεν δικαιολογούν τόσο χάλι. Για 150 ευρώ ακόμα και τώρα έχει καλές προδιαγραφές.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας γενικά, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε. Στηριζόμουν και στην επιδότηση της WIND, που τελικά χθες έμαθα. Και το ποσό είναι: ΜΗΔΕΝ. Για πρώτη φορά από το 1999 δεν μου δίνουν επιδότηση. Χαμηλό πάγιο είπαν. Δεν υπολόγισαν την έκπτωση λόγω του ότι είμαι πελάτης και στην σταθερή-internet της WIND που μου ρίχνει το πάγιο. Μου πρότειναν να αλλάξω πρόγραμμα. Τότε δίνουν επιδότηση. Το ένα από τα προγράμματα που μου πρότειναν τελικά είναι πιο φθηνό από το υπάρχον που έχω. Γιατί εκτός από το πάγιο πληρώνω και ένα πακέτο mobile internet που μάλλον ούτε αυτό υπολόγισαν. Και τελικά πληρώνω παραπάνω από αυτό που μου πρότειναν. Αν και η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου πρότειναν θέλει και ένα πακέτο μηνυμάτων, γιατί δεν έχει καθόλου μηνύματα. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό, και αν συγκρίνω τι πληρώνω εγώ τώρα, και τι μου πρότειναν, εγώ πληρώνω περισσότερα.
Έχουμε αρκετές τρόικες πάνω από το κεφάλι μας, και δεν ανέχομαι άλλη μία που προσπαθεί να κόψει ότι μπορεί από πελάτη 15 ετών, σε κινητή και σταθερή-internet. Οπότε περιμένω να λήξει το συμβόλαιο (γιατί στην WIND η επιδότηση ανοίγει πάντα μερικούς μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο), και ή θα το κάνω καρτοκινητό ή θα πάω σε άλλη εταιρία.
Οπότε τα τηλέφωνα 150 ευρώ πάνε περίπατο. Δεν μπορώ να πληρώσω μόνος μου 150 ευρώ αυτή τη στιγμή.
Και επειδή το παρόν τηλέφωνο μου δεν μπορεί πια να τα βγάλει πέρα με τα 285 MB RAM του, πάω σε κάτι τέτοιο απλά για μιά μικρή βελτίωση μέχρι να δω τι θα γίνει. Ακόμα και αυτό είναι καλύτερο από το δικό μου πια. Μικρή ανάλυση, αλλά τι να γίνει... Και 80 ευρώ μπορώ να τα δώσω. Με την επιδότηση έλπιζα να φτάσω περίπου στα 140-150 ευρώ.
http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007570
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l3_ii_e430-5292.php
Ευκαιρία να ξεπεράσω και τον φόβο μου για τα LG, αφού όλοι λένε πια ότι δεν έχουν πρόβλημα με την λήψη των LG.

Last edited:
Τα καρτοκινητά της Wind είναι η λύση.
Είχα 4 εταιρικά μέχρι τον ΔΕΚ με παλιό πρόγραμμα αρκετά οικονομικό που έχει καταργηθεί από χρόνια. Έπαιρνα επιδότηση κάθε χρόνο και την μετέτρεπα σε μηνιαία έκπτωση τα τελευταία χρόνια αλλά και αυτή περιορίστηκε σημαντικά.

Τα γύρισα σε καρτοκινητά (F2G και Q) και έλυσα το (οικονομικό) πρόβλημα στον τομέα αυτό. Τα 2 εξυπηρετούνται με 3 το μήνα το 3ο με 5 και το 4ο με 7-10 (!!!). Οι επιλογές αρκετές και τα bonus μπόλικά.

Αν πάρεις το LG που αναφέρεις παραπάνω όπως το πάρεις πέταξε το κιόλας. Να φανταστείς ότι εγώ είχα το LG l5 και ήταν πιο αργό από τον θάνατο μέχρι που το πέταξα από τα νεύρα μου.
Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα με κλειστά μάτια σε κινέζικο.
Μην πετάξεις τα λεφτά σου.

Στα λεφτά αυτά που λες όντως μόνο σε Κινέζικο θα βρεις κάτι της προκοπής. Το L3 είναι άθλιο κινητό και γενικά να αποφύγεις να αγοράσεις κάποιο με κάτω απο 4" οθόνη.

Καλημέρα, εγώ θα σου πρότεινα, να έβαζες μία αγγελία εδώ στα κινητά τηλέφωνα σαν ζήτηση. Περιέγραψε τι ψάχνεις και είναι πολύ πιθανόν να βρεις ολοκαινούριο ή σε άριστη κατάσταση στα χρήματα που διαθέτεις. :a0210:

Μπορείς επίσης να ρίξεις μια ματια στις ήδη υπάρχουσες αγγελίες..

Last edited:
Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις. Η αλήθεια είναι ότι με 80 ευρώ δεν μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο που θέλεις. Ένας συμβιβασμός σίγουρα θα είναι.
Αλλά μάλλον το αδικείτε το LG που ανέφερα. Δεν είναι το L3. Είναι το L3 II. Δηλαδή η δεύτερη γενιά του L3. Έχει αρκετές διαφορές από το πρώτο L3, και είναι αρκετά βελτιωμένο. Κοιτάξτε ποιες είναι.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5292&idPhone2=4461
Διάβασα και σχόλια χρηστών σε gsmarena και myphone.gr. Μόνο θετικά σχόλια είδα για την απόδοση του, σε σχέση και με άλλα τηλέφωνα της κατηγορίας των 120-130 ευρώ. Γιατί και του LG η κανονική τιμή είναι 100 με 120 ευρώ, αλλά η πολιτική του eshop με τις προσφορές που συχνά κάνει το ρίχνει στα 80 ευρώ. Η απόδοση του σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του είναι μάλλον καλύτερη από το LG L5 που αναφέρθηκε. Το πρώτο, όχι το L5 II, που ούτε αυτό μπορώ να πάρω. Μόνο η ανάλυση της οθόνης είναι μικρή στο L3 II, αλλά η IPS τεχνολογία της το κάνει να μην φαίνεται. Λένε ότι είναι πολύ ευκρινής και λεπτομερής για την ανάλυση της. Και έχει καλή απόδοση και στο ηλιακό φως. Το μέγεθος της στις 3,2 ίντσες την βάζει στον μέσο όρο αυτής της κατηγορίας τιμής αυτή την στιγμή, που είναι μέχρι 3,5 ίντσες. Επίσης λένε για καλή μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που κρατάει πολύ. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητά περίπου 120 ευρώ, και υπάρχουν συμβιβασμοί όπως είπα. Αλλά δεν βρήκα κάτι καλύτερο, όχι μόνο στα 80 ευρώ, αλλά μέχρι τα 100-120. Το επόμενο που πρόσεξα είχε 120 ευρώ. Που ούτε αυτά μπορώ να δώσω.
Είχα σταμπάρει, και είχα αναφέρει και ένα Alcatel που είχε το Public στα 99 ευρώ. Το Alacatel One Touch Pop C3, που είχα αναφέρει και παλιότερα. Και αυτό καλές προδιαγραφές, και καλή οθόνη 4 ιντσών. Αλλά το έχει σε λειτουργία για δοκιμή το Public, και το δοκίμασα. Δεν ξέρω τι γίνεται, μήπως ήταν κακορυθμισμένα, μήπως κάποιοι νωρίτερα είχαν ανοίξει τα πάντα και σέρνονταν. Αλλά κόλλαγε σε όλα, η οθόνη αναβόσβηνε μόνη της κτλ. Μάλλον πρέπει να υπάρχει αναβάθμιση που δεν είχαν βάλει στο κατάστημα. Αλλά εγώ το φοβήθηκα.
Οπότε η μόνη εναλλακτική είναι όντως μεταχειρισμένο (που τα φοβάμαι) ή παραγγελία απευθείας από Κίνα. Εδώ πρέπει να ομολογήσω ότι παραδέχομαι αυτούς που τολμάνε να παραγγείλουν απευθείας από Κίνα. Δεν ξέρω τι γίνεται στην αχανή αυτή αγορά, δεν ξέρω αν τα προιόντα τους έχουν όντως τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά που λένε, δεν ξέρω τι γίνεται αν σε κοροιδέψουν και αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Πιθανότατα κανένα από τα κακά που ανέφερα δεν ισχύει, αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε αυτόν τον τομέα. Και δεν μπορείς να ξέρεις τι απόδοση έχουν τα προιόντα τους, αν ταιριάζουν με τις προδιαγραφές τους. Μπράβο σε αυτούς που τολμάνε, αλλά εγώ δεν μπορώ από μόνος μου. Γιαυτό είναι χρήσιμο αυτό που κάνετε, και αν βρίσκετε καλά προιόντα έτσι, καλό είναι να τα αναφέρετε για να μαθαίνουμε και να κερδίζουμε και εμείς οι υπόλοιποι. Προς το παρόν έχω ήδη παραγγείλει το LG, που όπως είπα είναι σίγουρα καλύτερο από το Samsung Galaxy Pocket μου που δεν την παλεύει άλλο. Όλα τα κινητά είναι πια καλύτερα από το Pocket. Δεν αναφέρομαι στα πιο καινούρια Pocket Plus ή Pocket Neo. Αν και ούτε αυτά είναι τίποτα ιδιαίτερο. Αλλά το LG L3 II στα χαρτιά το βρήκα πολύ καλό για αυτή την τιμή. Γιαυτό το ανέφερα, για όποιον ενδιαφέρεται για αυτή την τιμή και δεν θέλει να πάει σε μεταχειρισμένο ή κατευθείαν Κίνα. Μένει να αποδειχθεί όταν το παραλάβω.

Τα καρτοκινητά της Wind είναι η λύση.
Είχα 4 εταιρικά μέχρι τον ΔΕΚ με παλιό πρόγραμμα αρκετά οικονομικό που έχει καταργηθεί από χρόνια. Έπαιρνα επιδότηση κάθε χρόνο και την μετέτρεπα σε μηνιαία έκπτωση τα τελευταία χρόνια αλλά και αυτή περιορίστηκε σημαντικά.

Τα γύρισα σε καρτοκινητά (F2G και Q) και έλυσα το (οικονομικό) πρόβλημα στον τομέα αυτό. Τα 2 εξυπηρετούνται με 3 το μήνα το 3ο με 5 και το 4ο με 7-10 (!!!). Οι επιλογές αρκετές και τα bonus μπόλικά.
Συμφωνώ. Εδώ και καιρό βλέπω ότι η καρτοκινητή είναι φθηνότερη. Με τις προσφορές που δίνουν, τα λεφτά που θα έδινα για χρόνο ομιλίας, SMS, και δεδομένα που έχει το συμβόλαιο μου, είναι περίπου τα μισά από αυτά που πληρώνω για το συμβόλαιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ρίχνουν έτσι τους πελάτες συμβολαίων τους. Μόνο η επιδότηση με κράταγε στα συμβόλαια, αλλά τώρα που κόπηκε και αυτή δεν με κρατάει τίποτα. Περιμένω απλά να λήξει το συμβόλαιο.

Δεν τόλμησα να το προσθέσω στο προηγούμενο post, για να μην είμαι off topic, αλλά θα το κάνω τώρα.
Η Wind έδωσε από το ΔΕΚ το φοιτητικό της πακέτο (F2G με 1000' προς όλους και 1GB με 6 ευρώ !!!) ελεύθερα, μέσω προωθητικής πολιτικής και διαδικασίας και όχι από καταστήματα, και από τις αρχές ΙΑΝ έβαλε τον περιορισμό να δίνονται σε άτομα μέχρι 42 ετών (!!!), με την επίδειξη ταυτότητας και μόνο.

Όσοι πήραν αυτή τη sim (και εγώ) ξέχασαν τι θα πει ώρες συνομιλίας και ίντερνετ. Στο myphone υπάρχει ειδικό thread για το "φοιτητικό" και έχει αναφερθεί ότι εξακολουθούν να τα δίνουν τα παιδιά της Wind στην Ομόνοια τουλάχιστον.

Εάν μπορέσεις να βρεις κάρτα, έλυσες το πρόβλημα. Φυσικά, πέρασα στην κατηγορία του δίκαρτου και ανακαλύπτω σιγά σιγά τον κόσμο του Android, μετά το iphone 3GS.

Λιγο offtopic, αλλα επειδη εχετε προτεινει ένα σωρο site για αγορα κινητων, μηπως εχετε να προτεινετε και για αγορα ultrabook 11.6 ιντσων;

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις. Η αλήθεια είναι ότι με 80 ευρώ δεν μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο που θέλεις. Ένας συμβιβασμός σίγουρα θα είναι.
Αλλά μάλλον το αδικείτε το LG που ανέφερα. Δεν είναι το L3. Είναι το L3 II. Δηλαδή η δεύτερη γενιά του L3. Έχει αρκετές διαφορές από το πρώτο L3, και είναι αρκετά βελτιωμένο. Κοιτάξτε ποιες είναι.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5292&idPhone2=4461
Διάβασα και σχόλια χρηστών σε gsmarena και myphone.gr. Μόνο θετικά σχόλια είδα για την απόδοση του, σε σχέση και με άλλα τηλέφωνα της κατηγορίας των 120-130 ευρώ. Γιατί και του LG η κανονική τιμή είναι 100 με 120 ευρώ, αλλά η πολιτική του eshop με τις προσφορές που συχνά κάνει το ρίχνει στα 80 ευρώ. Η απόδοση του σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του είναι μάλλον καλύτερη από το LG L5 που αναφέρθηκε. Το πρώτο, όχι το L5 II, που ούτε αυτό μπορώ να πάρω. Μόνο η ανάλυση της οθόνης είναι μικρή στο L3 II, αλλά η IPS τεχνολογία της το κάνει να μην φαίνεται. Λένε ότι είναι πολύ ευκρινής και λεπτομερής για την ανάλυση της. Και έχει καλή απόδοση και στο ηλιακό φως. Το μέγεθος της στις 3,2 ίντσες την βάζει στον μέσο όρο αυτής της κατηγορίας τιμής αυτή την στιγμή, που είναι μέχρι 3,5 ίντσες. Επίσης λένε για καλή μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που κρατάει πολύ. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητά περίπου 120 ευρώ, και υπάρχουν συμβιβασμοί όπως είπα. Αλλά δεν βρήκα κάτι καλύτερο, όχι μόνο στα 80 ευρώ, αλλά μέχρι τα 100-120. Το επόμενο που πρόσεξα είχε 120 ευρώ. Που ούτε αυτά μπορώ να δώσω.
Είχα σταμπάρει, και είχα αναφέρει και ένα Alcatel που είχε το Public στα 99 ευρώ. Το Alacatel One Touch Pop C3, που είχα αναφέρει και παλιότερα. Και αυτό καλές προδιαγραφές, και καλή οθόνη 4 ιντσών. Αλλά το έχει σε λειτουργία για δοκιμή το Public, και το δοκίμασα. Δεν ξέρω τι γίνεται, μήπως ήταν κακορυθμισμένα, μήπως κάποιοι νωρίτερα είχαν ανοίξει τα πάντα και σέρνονταν. Αλλά κόλλαγε σε όλα, η οθόνη αναβόσβηνε μόνη της κτλ. Μάλλον πρέπει να υπάρχει αναβάθμιση που δεν είχαν βάλει στο κατάστημα. Αλλά εγώ το φοβήθηκα.
Οπότε η μόνη εναλλακτική είναι όντως μεταχειρισμένο (που τα φοβάμαι) ή παραγγελία απευθείας από Κίνα. Εδώ πρέπει να ομολογήσω ότι παραδέχομαι αυτούς που τολμάνε να παραγγείλουν απευθείας από Κίνα. Δεν ξέρω τι γίνεται στην αχανή αυτή αγορά, δεν ξέρω αν τα προιόντα τους έχουν όντως τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά που λένε, δεν ξέρω τι γίνεται αν σε κοροιδέψουν και αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Πιθανότατα κανένα από τα κακά που ανέφερα δεν ισχύει, αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε αυτόν τον τομέα. Και δεν μπορείς να ξέρεις τι απόδοση έχουν τα προιόντα τους, αν ταιριάζουν με τις προδιαγραφές τους. Μπράβο σε αυτούς που τολμάνε, αλλά εγώ δεν μπορώ από μόνος μου. Γιαυτό είναι χρήσιμο αυτό που κάνετε, και αν βρίσκετε καλά προιόντα έτσι, καλό είναι να τα αναφέρετε για να μαθαίνουμε και να κερδίζουμε και εμείς οι υπόλοιποι. Προς το παρόν έχω ήδη παραγγείλει το LG, που όπως είπα είναι σίγουρα καλύτερο από το Samsung Galaxy Pocket μου που δεν την παλεύει άλλο. Όλα τα κινητά είναι πια καλύτερα από το Pocket. Δεν αναφέρομαι στα πιο καινούρια Pocket Plus ή Pocket Neo. Αν και ούτε αυτά είναι τίποτα ιδιαίτερο. Αλλά το LG L3 II στα χαρτιά το βρήκα πολύ καλό για αυτή την τιμή. Γιαυτό το ανέφερα, για όποιον ενδιαφέρεται για αυτή την τιμή και δεν θέλει να πάει σε μεταχειρισμένο ή κατευθείαν Κίνα. Μένει να αποδειχθεί όταν το παραλάβω.

Συμφωνώ. Εδώ και καιρό βλέπω ότι η καρτοκινητή είναι φθηνότερη. Με τις προσφορές που δίνουν, τα λεφτά που θα έδινα για χρόνο ομιλίας, SMS, και δεδομένα που έχει το συμβόλαιο μου, είναι περίπου τα μισά από αυτά που πληρώνω για το συμβόλαιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ρίχνουν έτσι τους πελάτες συμβολαίων τους. Μόνο η επιδότηση με κράταγε στα συμβόλαια, αλλά τώρα που κόπηκε και αυτή δεν με κρατάει τίποτα. Περιμένω απλά να λήξει το συμβόλαιο.

φίλε μου έκανες κακή αγορά με το LG 320χ240 ανάλυση και τόσο μικρή οθόνη και θα το δεις όταν το πάρεις δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήρες το κινέζικο που σου έγραψα παραπάνω.4.5 ίντσες 960χ540 IPS οθόνη , έχω πάρει από Κίνα 4 ταμπλετ και 3 κινητά για φίλους και κανένα δεν είχε πρόβλημα ,όλοι έχουν πάθει πλάκα με το τηλέφωνο η δικιά μου εμπειρία λέει ότι δυστυχώς πέταξες τα λεφτά σου κριμα.
αν προλάβεις να ακυρώσεις την παραγγελία κάνε το

Last edited: