Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις. Η αλήθεια είναι ότι με 80 ευρώ δεν μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο που θέλεις. Ένας συμβιβασμός σίγουρα θα είναι.
Αλλά μάλλον το αδικείτε το LG που ανέφερα. Δεν είναι το L3. Είναι το L3 II. Δηλαδή η δεύτερη γενιά του L3. Έχει αρκετές διαφορές από το πρώτο L3, και είναι αρκετά βελτιωμένο. Κοιτάξτε ποιες είναι.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5292&idPhone2=4461
Διάβασα και σχόλια χρηστών σε gsmarena και myphone.gr. Μόνο θετικά σχόλια είδα για την απόδοση του, σε σχέση και με άλλα τηλέφωνα της κατηγορίας των 120-130 ευρώ. Γιατί και του LG η κανονική τιμή είναι 100 με 120 ευρώ, αλλά η πολιτική του eshop με τις προσφορές που συχνά κάνει το ρίχνει στα 80 ευρώ. Η απόδοση του σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του είναι μάλλον καλύτερη από το LG L5 που αναφέρθηκε. Το πρώτο, όχι το L5 II, που ούτε αυτό μπορώ να πάρω. Μόνο η ανάλυση της οθόνης είναι μικρή στο L3 II, αλλά η IPS τεχνολογία της το κάνει να μην φαίνεται. Λένε ότι είναι πολύ ευκρινής και λεπτομερής για την ανάλυση της. Και έχει καλή απόδοση και στο ηλιακό φως. Το μέγεθος της στις 3,2 ίντσες την βάζει στον μέσο όρο αυτής της κατηγορίας τιμής αυτή την στιγμή, που είναι μέχρι 3,5 ίντσες. Επίσης λένε για καλή μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας που κρατάει πολύ. Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για κινητά περίπου 120 ευρώ, και υπάρχουν συμβιβασμοί όπως είπα. Αλλά δεν βρήκα κάτι καλύτερο, όχι μόνο στα 80 ευρώ, αλλά μέχρι τα 100-120. Το επόμενο που πρόσεξα είχε 120 ευρώ. Που ούτε αυτά μπορώ να δώσω.
Είχα σταμπάρει, και είχα αναφέρει και ένα Alcatel που είχε το Public στα 99 ευρώ. Το Alacatel One Touch Pop C3, που είχα αναφέρει και παλιότερα. Και αυτό καλές προδιαγραφές, και καλή οθόνη 4 ιντσών. Αλλά το έχει σε λειτουργία για δοκιμή το Public, και το δοκίμασα. Δεν ξέρω τι γίνεται, μήπως ήταν κακορυθμισμένα, μήπως κάποιοι νωρίτερα είχαν ανοίξει τα πάντα και σέρνονταν. Αλλά κόλλαγε σε όλα, η οθόνη αναβόσβηνε μόνη της κτλ. Μάλλον πρέπει να υπάρχει αναβάθμιση που δεν είχαν βάλει στο κατάστημα. Αλλά εγώ το φοβήθηκα.
Οπότε η μόνη εναλλακτική είναι όντως μεταχειρισμένο (που τα φοβάμαι) ή παραγγελία απευθείας από Κίνα. Εδώ πρέπει να ομολογήσω ότι παραδέχομαι αυτούς που τολμάνε να παραγγείλουν απευθείας από Κίνα. Δεν ξέρω τι γίνεται στην αχανή αυτή αγορά, δεν ξέρω αν τα προιόντα τους έχουν όντως τις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά που λένε, δεν ξέρω τι γίνεται αν σε κοροιδέψουν και αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Πιθανότατα κανένα από τα κακά που ανέφερα δεν ισχύει, αλλά δεν έχω ιδέα τι γίνεται σε αυτόν τον τομέα. Και δεν μπορείς να ξέρεις τι απόδοση έχουν τα προιόντα τους, αν ταιριάζουν με τις προδιαγραφές τους. Μπράβο σε αυτούς που τολμάνε, αλλά εγώ δεν μπορώ από μόνος μου. Γιαυτό είναι χρήσιμο αυτό που κάνετε, και αν βρίσκετε καλά προιόντα έτσι, καλό είναι να τα αναφέρετε για να μαθαίνουμε και να κερδίζουμε και εμείς οι υπόλοιποι. Προς το παρόν έχω ήδη παραγγείλει το LG, που όπως είπα είναι σίγουρα καλύτερο από το Samsung Galaxy Pocket μου που δεν την παλεύει άλλο. Όλα τα κινητά είναι πια καλύτερα από το Pocket. Δεν αναφέρομαι στα πιο καινούρια Pocket Plus ή Pocket Neo. Αν και ούτε αυτά είναι τίποτα ιδιαίτερο. Αλλά το LG L3 II στα χαρτιά το βρήκα πολύ καλό για αυτή την τιμή. Γιαυτό το ανέφερα, για όποιον ενδιαφέρεται για αυτή την τιμή και δεν θέλει να πάει σε μεταχειρισμένο ή κατευθείαν Κίνα. Μένει να αποδειχθεί όταν το παραλάβω.
Συμφωνώ. Εδώ και καιρό βλέπω ότι η καρτοκινητή είναι φθηνότερη. Με τις προσφορές που δίνουν, τα λεφτά που θα έδινα για χρόνο ομιλίας, SMS, και δεδομένα που έχει το συμβόλαιο μου, είναι περίπου τα μισά από αυτά που πληρώνω για το συμβόλαιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ρίχνουν έτσι τους πελάτες συμβολαίων τους. Μόνο η επιδότηση με κράταγε στα συμβόλαια, αλλά τώρα που κόπηκε και αυτή δεν με κρατάει τίποτα. Περιμένω απλά να λήξει το συμβόλαιο.