Αγορά Android κινητού

Mην ξεχνάμε οτι σε 1-2 βδομάδες το nexus 5 θα πάρει και Android L (lollipop). Η κάμερά του μπορεί να μην εχει τα τρελά mpixel ,αλλα εχει χαμηλό θόρυβο, πεντακάθαρο φακό και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας με πολύ καλά αποτελέσματα.
Η ταχυτητα στα benchmarks πραγματικά δεν μου λέει πλέον τίποτα. Τα μισά ειναι στημένα, και κανένα δεν αντιπροσωπευει το πραγματικό user experience .

Γενικά σιχαίνομαι τα παραφορτωμενα λειτουργικά των LG,Samsung (ειδικά η samsung). Το Nexus 5 με οτιδήποτε το εχω συγκρίνει ειναι αισθητά πιο γρήγορο στην πράξη καθως το lag ειναι απλά ανύπαρκτο.

Επισης ειναι η πρώτη android συσκευη που επεσε στα χέρια μου και δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να περάσω custom rom... με ενα rootακι ειμαι καλυμένος :)

ps. A, στοιχίζει και μολις 300 .

πωπω καλα αυτό ηταν μεγαλη ευκαιρια! λαθος ειχαν κανει?

καποια προσφορά,
απλά την ίδια μερα είχε σπασει το παλιό μου κινητό, οποτε απλα τυχαία μου έκατσε η προσφορά
Το 16GB

Το έχει φίλος κ απλά τα σπάει...
Δεν βλέπω την ώρα να δώσω σύνταξη στο Galaxy Nexus μου κ να το πάρω...
Αν κανείς βρει καμία καλή προσφορά ας στείλει κανά πμ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

220 τον Αυγ. απο πλαίσιο το είχα πάρει ....τυχερός :-)

Τι λες τώρα!!!!!!!!

εδω και δυο χρονια εχω στην κατοχη μου ενα google nexus s.
αρκετα ευχαριστημενος μεχρι τωρα και μετα απο προτροπη συμφορουμιτων.σκεφτομουνα το lg g2 το οποιο εχει πολυ καλη αυτονομια και ικανοποιητικο μεγεθος οθονης.το ιδιο και το nexus 5 αν και δεν εχει και τοσο καλη αυτονομια.δελεαζομαι με το καινουργιο lg g3 που διαθετει και ραδιοφωνο αλλα ξεφευγει σε μεγεθος κατ´εμε.νομιζω οτι καλυτερο ολων ειναι το note 3 αλλα μου φαινεται παντοφλα.
μεγαλο διλλημα?

Κινέζικο είναι το ZTE, μπορεί να σκάσει :p
Άστο. Εσένα σε εκτιμώ πολύ λόγω ψηφιακών δεκτών, για να τσακωθώ για το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί εκτός του ότι αυτό το θέμα δεν έχει σχέση με την ερώτηση μου, οπότε μου την είχες στημένη από αλλού, που δεν είναι πρέπον :frown:, βλέπεις ότι για το θέμα που λες εγώ εκφράζω τις αντιθέσεις μου, αλλά δεν το τραβάω παραπέρα, και το κόβω το θέμα. Στην ουσία έχω κάποιες "απορίες" γύρω από το θέμα, που έχουν σχέση με κάποιες διαδικασίες...Κάτι που αρχίζει από Τ, όπου δίνεις κάτι που αρχίζει από Φ, συν ένα σηματάκι που πρέπει να υπάρχει, αλλά όπως είπα δεν το τραβάω παραπέρα, και ειδικά με εσένα. Οπότε το παίρνω και εγώ το μήνυμα στην πλάκα. :2thumb22sup:

Στην ουσία αυτού που λες τώρα, αυτό δείχνει ότι εγώ δεν έχω κόλλημα. Αυτό το κινέζικο εισάγεται στην ευρωπαική ένωση, οπότε αναγκαστικά και βάσει ευρωπαικών νόμων πρέπει να πληρεί κάποιες προδιαγραφές, είναι από μία εταιρία που προσπαθεί να χτίσει παγκόσμιο όνομα με το δικό της όνομα (για το οποίο δεν έχω ακούσει κάτι κακό), και δεν είναι άγνωστο ΟΕΜ όπως πχ τα Turbo-X που ναι μεν δεν σκάνε αλλά έχω γυρίσει πίσω ότι Turbo-X έχω πάρει, έχει service στην Ελλάδα αν θυμάμαι καλά από προηγούμενο τσακωμό. Καμία σχέση δηλαδή με αυτά τα άγνωστα που γκρινιάζω που δεν έχουν καμία προδιαγραφή και κανέναν έλεγχο.
Πολύ καλό φαίνεται για τα λεφτά του .

http://www.zte.es/productos/smartphones/zte-blade-vec-4g

Από ότι βλέπω εδώ ips οθόνη έχει
Όντως. Εδώ βλέπω ότι τονίζουν έντονα το IPS. Ωραία. Πρόσεξα τώρα ότι το ένα από τα sites που είχα γράψει, γράφει ότι δεν έχει ράδιο. Δεν ξέρω αν ισχύει, καλό θα ήταν να μην ισχύει, αλλά το IPS το θεωρώ πιο σημαντικό. Ευχαριστώ.

Motorola Moto G ή LG G2 mini;;

Θέλω να πάρω ένα δώρο στην φίλη μου και εντελώς οριακά απο οικονομικής άποψης είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο... Ποιό λέτε;
Τείνω προς το Μοτο μιας και από όσο έχω καταλάβει είναι το πιο pure android...

Re: Motorola Moto G ή LG G2 mini;;

Με το motog 2nd generation είμαι πολύ ευχαριστημένος. Άψογο.

Ελάτε ωρέ!!! Πείτε τίποτις... Ακόμα κ κάποια άλλη πρόταση που δεν έχω σκεφτεί...
Όχι κινέζικα όμως!
Θέλω να το πάρω από εδώ!

Δες και gigabyte. Σήμερα μου ήρθε ενα newletter απο γνωστό κομπιουτερομαγαζο και ηταν άκρως δελεαστικές οι τιμες!!! Αν επιτρέπουν οι διαχειριστές μπορώ να σου πω και το μαγαζί

Δες και gigabyte. Σήμερα μου ήρθε ενα newletter απο γνωστό κομπιουτερομαγαζο και ηταν άκρως δελεαστικές οι τιμες!!! Αν επιτρέπουν οι διαχειριστές μπορώ να σου πω και το μαγαζί

Στείλε πμ αν δεν είναι κόπος... Ευχαριστώ!!!

Αν και μιλήσαμε με pm θα πω οτι ηταν η cosmodata. Οχι τίποτα άλλο. Αν τα τσεκαρει κάποιος απο κοντά να μας πει και άποψη.

Asus Zenfone 5.
Τηλεφωνάρα, εντός μπάτζετ, το βρίσκεις στο σκρουτζ.

Α, και είναι τηλεφωνάρα, το 'πα;

:))

Απάντηση: Motorola Moto G ή LG G2 mini;;

Galaxy s3 neo στα 180 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Motorola νομίζω

Re: Απάντηση: Motorola Moto G ή LG G2 mini;;

Galaxy s3 neo στα 180 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το Motorola νομίζω

Ναι αλλά έχει κ όλο το bloatware της Samy...

Moto g 2nd gen ,τιποτα καλύτερο στα χρήματα αυτά

Αυτό δλδ;
http://kaizerstore.gr/smartphones/motorola-moto-g-xt1032-8gb-mayro-mayro-eu

Re: Απάντηση: Motorola Moto G ή LG G2 mini;;

Ναι αλλά έχει κ όλο το bloatware της Samy...

Αυτό δλδ;
http://kaizerstore.gr/smartphones/motorola-moto-g-xt1032-8gb-mayro-mayro-eu
Οχι αυτό είναι το προηγούμενο. Το 2nd generation έχει 5αρα οθόνη. Έχει το public ελληνικής αντιπροσωπείας γύρω στα δέκα+ ευρώ πιο ακριβά απο τα σκρουτζομαγαζα. Δεν αξίζει. Πάρε το ελληνικό.