Αγορά Android κινητού

Το τζαμακι είναι σπασμένο ή και το digitizer;
Συνήθως στα καινούργια μοντέλα πάνε πακέτο. Αν αποφασίσεις τη λύση ebay, να έχεις υπόψη σου ότι κυκλοφορούν πολλά ιμιτασιόν. Τα καταλαβαίνεις συνήθως από τη τιμή.
260 για G3, προσωπικά δεν θα έδινα. Εδώ το G4 έχει πλησιάσει τα 300. Γενικά είναι περίοδος που βρίσκεις καλές τιμές σε μεγαλη γκάμα κινητών. Το G3 δεν το λες και vfm.
Ξέρω κούρασα :-)
1 Αγοράζεις από ebay φτηνό ανταλλακτικό και το κρατάς.
2 Το πουλάς φτιαγμένο, ενημερώνοντας για την οθόνη.
3 Αγοράζεις καινούργιο τηλέφωνο και σπρωχνεις το G3 για ανταλλακτικά.
ΥΓ Όποια κι αν είναι η απόφαση σου, στο επόμενο tempered glass οπωσδήποτε.

Ε ρε γκαντεμιά. Τι να πώ. Αν δουλεύει, καθυστερήστε το λιγάκι. Βάλτε κάτω τα συν και τα πλην κι αποφασίστε με την ηρεμία σας.

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Έσπασε η οθόνη του LG G3 του μικρού (δώρο από την νονά του).
Το φτιάχνω με 125 ευρώ ή του παίρνω καινούριο με 260;
Καινούργιο πλέον ξεκινάει από 218 ευρώ

Ψάχνω smartphone μέχρι 100-120 ευρώ

(Το παλιο επεσε κατω και χαλασε η οθονη. Βγαζει μαυρες γραμμες)

Kατι σε 5 ιντσες και σχετικα ανθεκτικο (σε πεσιματα) υπαρχει ?
Και με καπως μεγαλυτερη διαρκεια σε μπαταρια.
Αναλυσεις οθονης και καμερες και 3G/4G δεν με ενδιαφερουν.
Χρησιμοποιω το smartphone ως stupidphone.
Δηλαδη, μονο sms και συνομιλια/κληση.

Ευχαριστω :p

Re: Ψάχνω smartphone μέχρι 100-120 ευρώ.

Να βάλεις θήκη κινητού και φιλμ-κρύσταλλο (tempered glass) για καλλίτερη προστασία από πτώσεις

Γενικά όντως υπάρχει εξέλιξη από Gorilla Glass 1 σε 3, αλλά σε χαμηλή κατηγορία τιμής μάλλον δε θα έχεις την τελευταία version Gorilla Glass

Μακριά μονό από turbo-x , ποτέ ξανά , κάνε μια έρευνα αγοράς

Αν σε ενδιαφέρει από κίνα, την προηγούμενη εβδομάδα είχα βρει αυτό , είναι καλή προσφορά http://www.geekbuying.com/item/Elep...d-4-4-2GB-16GB-13-0MP-IPS---Black-338605.html
Αλλά θα υπάρχουν και καλύτερες προσφορές εκεί έξω

Απάντηση: Ψάχνω smartphone μέχρι 100-120 ευρώ.

Πρόσφατα αγόρασα απο kaizerstore για τον πατέρα μου το Α3 της samsung(το παλιό).
Βγαίνει περίπου στα 157 και είναι 4,5 ίντσες αλλά έχει μεταλλικό πλαίσιο και μου άρεσε πολύ.
Ξέρω απέχει απο αυτό που ζητάς αλλά δεν χάνεις κάτι αν το δεις κι αυτό.

Αν σε ενδιαφέρει από κίνα, την προηγούμενη εβδομάδα είχα βρει αυτό , είναι καλή προσφορά http://www.geekbuying.com/item/Elep...d-4-4-2GB-16GB-13-0MP-IPS---Black-338605.html
Τι λετε γιαυτο εδω ?

https://www.germanos.gr/product/sam...-xpz__pXdLhjqINClwQSnwpijNaPooDmQaAriN8P8HAQ#

Aπο τα 129 ευρω (τοσα εσκασε μια φιλη μου, πριν 20 μερες) .... επεσε στα 109 !

Φτάνει και περισσεύει για την χρήση που το θέλεις. Γιατί όμως πρέπει να είναι smartphone αφού δεν χρησιμοποιείς τα extra features? Γιατί δεν παίρνεις κάτι σαν αυτό που έχει πολύ παραπάνω μπαταριά και αντοχή σε πεσίματα; https://www.skroutz.gr/s/7335955/Nokia-105-Dual.html

Κανε τα 100 κάτι άλλο που όντως χρειάζεσαι κρίμα είναι. Μου είχαν πάρει δώρο ένα samsung s3 πριν μερικά χρονιά και δεν εκανα τίποτα πέρα από το να κάλω αριθμούς, μια χαρά ήμουν και με το παλιό μου, πραγματικά πετάμενα λεφτά, δεν αξιοποίησα ούτε το 1% των δυνατοτήτων του και θέλει κάθε 2 μέρες φόρτιση ενώ το άλλο μου κρατούσε μια βδομάδα.

Nα αγιασει το στομα σου βρε Θοδωρη.
Aυτα περιπου ανεφερα σε αλλο ποστ (εδω μεσα) και μου ειπαν να ξεχασω το παρελθον
και να πορευθω (βημα ταχυ) στο παρον. Και ετσι ξεθαψα το Turbo-X απο το συρταρι.
Βασικα παρεδωσε πνευμα (πρωτα) το NOKIA 9300 Communicator. Αλλιως ΠΟΤΕ δεν
θα εκανα την μεταβαση.

Χρησιμοποιωντας μονο δυο μηνες το Turbo-X, περα απο μια φορα που σερφαρισα,
με καθοδηγηση φιλου, μεσα απο WiFi μαγαζιου, σιγα μην καθομαι να σερφαρω εκτος σπιτιου.
Χιλιες φορες internet απο το σπιτι. Εχασε η βενετια βελονι που δεν σερφαρω μεσα απο αστικο
του ΟΑΣΘ :laugh::laugh::laugh:, η στον δρομο, η σε καθε καφετερια που καθομαι, η στην θερινη ξαπλωστρα.
H καμερα ειναι 50-50 να την χρειαστω. Δυο φορες την χρησιμοποιησα. Μια για να χαρισω
μια Sony CRT εδω μεσα και αλλη μια για να δειξω την στηριξη μιας μπαταριας νεροχυτη.
ΣΙΓΑ την αναγκαιοτητα. Eκει ομως που δεν υπαρχει η παραμικρη χρησιμοτητα για μενα ειναι
τα 1080 x 1920 pixels αναλυσης της οθονης. Οποιος θελει να βλεπει ταινιες μεσα απο κινητο
ας παρει και UHD .... NOT ME !

Σκεφτομαι (σοβαρα) την προταση σου.
Αν μη τι αλλο .... μονο για το φυσικο πληκτρολογιο και την αχτυπητη αυτονομια μπαταριας.

Last edited:

Nα αγιασει το στομα σου βρε Θοδωρη.
Aυτα περιπου ανεφερα σε αλλο ποστ (εδω μεσα) και μου ειπαν να ξεχασω το παρελθον
και να πορευθω (βημα ταχυ) στο παρον. Και ετσι ξεθαψα το Turbo-X απο το συρταρι.
Βασικα παρεδωσε πνευμα (πρωτα) το NOKIA 9300 Communicator. Αλλιως ΠΟΤΕ δεν
θα εκανα την μεταβαση.

Χρησιμοποιωντας μονο δυο μηνες το Turbo-X, περα απο μια φορα που σερφαρισα,
με καθοδηγηση φιλου, μεσα απο WiFi μαγαζιου, σιγα μην καθομαι να σερφαρω εκτος σπιτιου.
Χιλιες φορες internet απο το σπιτι. Εχασε η βενετια βελονι που δεν σερφαρω μεσα απο αστικο
του ΟΑΣΘ :laugh::laugh::laugh:, η στον δρομο, η σε καθε καφετερια που καθομαι, η στην θερινη ξαπλωστρα.
H καμερα ειναι 50-50 να την χρειαστω. Δυο φορες την χρησιμοποιησα. Μια για να χαρισω
μια Sony CRT εδω μεσα και αλλη μια για να δειξω την στηριξη μιας μπαταριας νεροχυτη.
ΣΙΓΑ την αναγκαιοτητα. Eκει ομως που δεν υπαρχει η παραμικρη χρησιμοτητα για μενα ειναι
τα 1080 x 1920 pixels αναλυση της οθονης. Οποιος θελει να βλεπει ταινιες μεσα απο κινητο
ας παρει και UHD .... NOT ME !

Σκεφτομαι (σοβαρα) την προταση σου.
Αν μη τι αλλο .... μονο για το φυσικο πληκτρολογιο και την αχτυπητη αυτονομια μπαταριας.

Αφού είναι έτσι σου φτάνει και κάτι τέτοιο. Για φωτογραφίες, αν δεν έχεις φωτογραφική μηχανή δώσε 50 ευρω και πάρε μιά μικρή Olympus να κάνεις τη δουλειά σου.

Προς στιγμη, ημουν ετοιμος να παω στον Γερμανο (τρια στενα παραπανω) και να σκασω τα 15 ευρουδακια
(θα με καταγγειλουν για ανασχεση παγκοσμιας αναπτυξης :laugh:) αλλα .... κοιταζοντας λιγο καλυτερα >

Oh, crap.png

Δηλαδη, απο τα 0.29 W/kg του 9300 πηγαμε στα 0.58 του Turbo-X και τωρα ..... στα 1.48 του 105 ?
Γιατι ρε παιδια ?

Last edited:

http://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html
Παιζει μονο του σε αυτά τα λεφτα.
Το πηρα ως δωρο προσφατα σε συγγενικο πρόσωπο και πολύ ευχαριστημένος είναι.
http://www.anandtech.com/show/9333/the-microsoft-lumia-640-review

Ιδιαιτερα οθονη εξαιρετικη που θα ζηλευαν συσκευες υπερδιπλάσιας αξιας.
Μπαταρια ένα 3ημερο βγαζει ανετα για μια μικρη προς μετρια χρηση.

Πρωτη φορα βλεπω τοσο θετικα σχολια (κατω απο την καταχωρηση).
Και οχι για android αλλα windows κινητο.

Μαλιστα .....

Θα μου βγαλετε το λαδι :laugh: (μεχρι να καταληξω σε featured κινητακι)

Αν σε ενδιαφέρει από Kίνα, την προηγούμενη εβδομάδα είχα βρει αυτό , είναι καλή προσφορά http://www.geekbuying.com/item/Elep...d-4-4-2GB-16GB-13-0MP-IPS---Black-338605.html

Ψαχνω σχολια για το Elephone (απο τις 7 το απογευμα).
Να παρατηρησω, πρωτον, οτι η Elephone ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ νεοσυστατη εταιρια. Με ολα τα θετικα
κα αρνητικα που απορρεουν απο κατι τετοιο (το μελλον θα δειξει σε ποιο απ'τα δυο γερνει η ζυγαρια).
Δευτερον, τα σχολια (στην σελιδα της στο Facebook) δεν αναφερουν ΤΙΠΟΤΑ για το ιδιο το κινητο
(και προερχονται απο αρκετα ψαγμενους χρηστες) παρα μονο για τις καθυστερησεις παραγγελιων
και τις πολιτικες αποζημιωσεων σε περιπτωση καθυστερησης (θηκη για κινητο, κλπ). Ενας μονο
αναφερθηκε σε αντικατασταση οθονης γιατι η μιση .... δεν δουλευε.

Τα specs για το P6000 ειναι τουλαχιστον εντυπωσιακα, αν οχι συγκλονιστικα αν σκεφτουμε τα 110$.
Ομως ...... τι γινεται με το φλεγον ζητημα της αξιοπιστιας ? Ποσο αξιοπιστη ειναι η Elephone ?
Οι περισσοτεροι χρηστες δεν ειναι απογοητευμενοι απο το κινητο, αλλα, απο την αλλη, η Elephone
στο Facebook αφηνει πολλες ερωτησεις/παραπονα αναπαντητα. Χμμμμμ ....

Γενικως .... μια περιεργη ιστορια.

Ρε παιδια, ευχαριστω απο βαθους καρδιας για το ξεστραβωμα ... ειλικρινα !
Ομως, ως απειρος χρηστης και γνωστης εχω ενα τοσο δα προβληματακι
> δεν εχω ξανακουσει ουτε για Elephone ουτε για Xiaomi.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ/ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ?

(sorry που φωναζω .... το πολυ-πολυ να χασω 100 ευρω, αλλα ... δεν το βλεπω ετσι)