Αγορά Android κινητού

Ρε παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω κινητο σε χαμηλοτερη τιμη απο την κανονικη; αλλα οχι τα κινεζικα,ψαχνω το huawei p20 pro

Αναζήτηση Κινητού

Θέλω να αγοράσω συγκεκριμένα το Huawei p20 pro, ψάχνω για καλύτερη τιμή αλλά δε παίζει,υπάρχει κανένα σαιτ που μπορώ να το πάρω πιο φθηνά από την κανονική; ή αν υπάρχει καποιος που να το πουλάει🤔

Το επίσημο ελληνικό κατάστημα της Xiaomi κλείνει 1 χρόνο και έβαλε λίγες προσφορές σε προϊόντα της εταιρίας.

Tο Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι θα υπάρχουν προϊόντα με 12€ στο κατάστημα της εταιρείας στο Golden Hall στον πρώτο όροφο.

Προσφορές (παραγγελίες online ή από το κατάστημα):

http://support.mistore-greece.gr/xiaomi/nl_26_09_2018_mi_birthday02/edo.html

καλημερα θελω να παρω ενα κινητο στα 150-170ευρω το πολυ, και σκεφτομαι το χιαομι μι α2λαιτ, δεν με ενδιαφερει η φωτογραφικη, ουτε παιχνιδια θα παιζω, θελω να χωραει ανετα στη παλαμι, και να ειναι γρηγορο στις εφαρμογες. Υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτα τα λεφτα?
επισης τα oppo κινητα που τα βρησκω?

καλημερα θελω να παρω ενα κινητο στα 150-170ευρω το πολυ, και σκεφτομαι το χιαομι μι α2λαιτ, δεν με ενδιαφερει η φωτογραφικη, ουτε παιχνιδια θα παιζω, θελω να χωραει ανετα στη παλαμι, και να ειναι γρηγορο στις εφαρμογες. Υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτα τα λεφτα?

Ειναι εξαιρετική επιλογή για το μέγεθος του.
Παρε αυτο με τα 4gb ram.

Αλλη παρεμφερής λύση ειναι το Xiaomi mi 8 SE (οχι το lite) που ειναι πιο γρηγορο σε ολα και εχει και amoled οθονη.

ευχραριστω, το μι8 ειναι πιο ακριβο αποσα θελω να δωσω

Αν έχεις κάρτα eurobank νομίζω το πλαίσιο συμμετέχει στο πρόγραμμα έχεις 20% επιστροφή και το Xperia xz1 που το έχει 229 ευρώ βγαίνει αρκετά φθηνότερα

α θα το κοιταξω αυτο , ειναι τωρα για τα black friday η θα ειναι και πιο μετα?
ελεγα να το παρω απο δεκεμβρη

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Πολύ καλό το A2 Light, το πήρα για ένα φίλο αλλά 2 πράγματα δεν μου άρεσαν ..
1- το usb του είναι παλαιού τύπου (όχι type C) και
2- παρ´ότι το κινητό υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, ο φορτιστής που περιέχει η συσκευασία του, είναι ο 'απλός' ...

τι ειναι αυτο το ΜΙUI?
ειχα παλια το νεξους5 και μαρεσε πολυ το ανδροιδ του , για αυτο επισης κοιταγα το α2 λαιτ

τι ειναι αυτο το ΜΙUI?
ειχα παλια το νεξους5 και μαρεσε πολυ το ανδροιδ του , για αυτο επισης κοιταγα το α2 λαιτ

το miui ειναι η rom της xiaomi για τα κινητα της. Αν θελεις "καθαρο" android, ψαχνεις για κινητα που συμμετεχουν στο android one (xiaomi a1, a2), oneplus, pixel, essential phone και νομιζω και τα motorola εχουν αρκετα καθαρο android.

Αξίζει σε σχέση με Redmi 2/3?

https://www.kotsovolos.gr/site/mobi...es/smartphones/181986-meizu-m6-dual-sim-black
Παιδιά επειδή ότι μου είπατε για κινητά μου βγήκε και επειδή το 3 τα έπαιξε,λέει κάτι αυτό ή να πάω για Redmi 5/6?
Χρήση σαν ραδιόφωνο ,νετ,καμιά φωτογραφία και όχι φανατικός της κινητής ,πέρα από κάποιες κλήσεις ,μηνύματα.

Re: Αξίζει σε σχέση με Redmi 2/3?

Έχω την εντύπωση ότι τα MEIZU δεν υποστηρίζονται με αναβαθμίσεις ενώ τα Xiaomi έχουν καλύτερη υποστήριξη.