Αγορά Android κινητού

Re: Καινούργιο smartphone

Τα μόνα αξιόλογα σε αυτές τις διαστάσεις είναι τα compact της Sony, Samsung με 1, 1.5, ή 2gb ram ούτε που θα σκεφτόμουν. Το s8 με τα 4 μια μέρα το άντεξα, Samsung και LG από 6gb και πάνω για να μην σιχτιριζεις

Re: Καινούργιο smartphone

Το καλυτερο θα ηταν να παει σε κανονικων διαστασεων κινητο με οθονη απο 5.65" και πανω και οσο το δυνατον μικροτερα bezels.
Εγω παντως με το Honor Play ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και αν και εχει 6.3" λογω ελαχιστων περιθωριων και οθονης 19.5:9 ειναι πανευκολο στην χρηση ακομη και με το ενα χερι.
Ασε που πλεον βλεπω κινητα με κατω των 6" και τα θεωρω παιδικα.

Απάντηση: Καινούργιο smartphone

Συμφωνώ. Σε αυτές τις διαστάσεις Sony και μονο. Αν φτάνει το budget σου τότε το xz2 compact είναι ότι ζητάς.

Τελευταία γενιά snapdragon 845, κορυφαία οθόνη στην σπάνια διάσταση πλεον για high end συσκευές των 5" με μικρά bezel.

Re: Ποιο απο τα δυο

Μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με το LG g5 , θελοντας κατι καινουργιο σκεπτομαι την αγορα ενος V30 η g7, μιας και οι τιμες τους ειναι αρκετα λογικες! Εχω ακουσει καλες κριτικες και για τα δυο ,θα εθελα και την γνωμη των συμφορουμιτων ! Χρησιμοποιω το κινητο και ως DAP , γι αυτο θελω τα δυο αυτα κινητα με Quad Dac και FM ραδιο! Παω περισοτερο προς G7 σαν ποιο προσφατο αλλο μαθαινω παραπονα για πολλα bootloop!

Re: Ποιο απο τα δυο

Μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με το LG g5 , θελοντας κατι καινουργιο σκεπτομαι την αγορα ενος V30 η g7, μιας και οι τιμες τους ειναι αρκετα λογικες! Εχω ακουσει καλες κριτικες και για τα δυο ,θα εθελα και την γνωμη των συμφορουμιτων ! Χρησιμοποιω το κινητο και ως DAP , γι αυτο θελω τα δυο αυτα κινητα με Quad Dac και FM ραδιο! Παω περισοτερο προς G7 σαν ποιο προσφατο αλλο μαθαινω παραπονα για πολλα bootloop!

V30, χωρίς δευτερη σκέψη.

ειχα το V30...αψογο !

Εχει τα παντα...fm radio και αριστο DAP,πολυ καλη φωτογραφικη και με ευρυγωνια καμερα, ασυρματη φορτιση, αδιαβροχο, ομορφο, φοβερη οθονη ...τι αλλο θες ? :p

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες και ξεκαθαρες απαντησεις, αυτο θα προτιμησω!

Μετά το lg g6 τι;
Αυτό το κινητό αν και μια χαρά με έχει εξυπηρετήσει μέχρι στιγμής πότε δεν μου "έκατσε" γμτ. Σίγουρα το skin της LG και όλο το bloatware που κουβαλάει το κινητό μου τη σπάνε πολύ. Μέχρι και πριν από αυτό είχα μόνο Nexus συσκευές. Συνολικά θα το χαρακτήριζα ως μια χρυσή μετριότητα.
99% θέλω Android one τηλέφωνο.
Από εκεί κ πέρα μάλλον η πρώτη μου επιλογή θα ήταν τι 1+ 6Τ αλλά είναι ακριβό.
Το pocofone f1 είναι ίσως μια πρόταση αλλά με MIUI. Ίσως να θεωρείται κ λίγο "παλιό" πλέον.
Το A2 έχει Android one αλλά πάλι είναι κάποιων μηνών.
Κάποιο Nokia ίσως;
Μήπως να περιμένω λίγους μήνες για το Α3 ή το f2 ξέρουμε πότε θα βγουν αυτά;
Ευχαριστώ!

Μετά το lg g6 τι;
Αυτό το κινητό αν και μια χαρά με έχει εξυπηρετήσει μέχρι στιγμής πότε δεν μου "έκατσε" γμτ. Σίγουρα το skin της LG και όλο το bloatware που κουβαλάει το κινητό μου τη σπάνε πολύ. Μέχρι και πριν από αυτό είχα μόνο Nexus συσκευές. Συνολικά θα το χαρακτήριζα ως μια χρυσή μετριότητα.
Το pocofone f1 είναι ίσως μια πρόταση αλλά με MIUI. Ίσως να θεωρείται κ λίγο "παλιό" πλέον.
Κάποιο Nokia ίσως;
Ευχαριστώ!

κάποιο apple δεν σου κάνει; πλέον τα ξεχάσαμε εντελώς;

κάποιο apple δεν σου κάνει; πλέον τα ξεχάσαμε εντελώς;
Αν και χρησιμοποιώ iPad από το οποίο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος δεν νομίζω πως θέλω να πάω σε τηλέφωνο Apple.
Και για θέμα κόστους...

Μετά το lg g6 τι;
Κάποιο Nokia ίσως;
Ευχαριστώ!

ειχαμε τσιμπησει πριν μερικους μηνες oneplus6 στα περιπου 350 ευρω, που το θεωρω καλη τιμη. Η τιμη αυτη επαιζε με κουπονι σε διαφορα κινεζομαγαζα. Δες μηπως υπαρχει ακομη. Το Α2 ειναι μεν καθαροαιμο αντροιντ, αλλα υπολειπεται πολυ σε ισχυ. Το F1 ειναι δυνατο, αλλα οπως ειπες, φοραει miui που ουτε εγω το συμπαθω ιδιαιτερα. Ισως να κοιταζες και προς nokia με android one, για τα οποια εχω ακουσει καλα λογια, αλλα δεν ξερω καθολου οι τιμες τους που παιζουν

Χωρις δεύτερη σκέψη sony xz2 Στα 370 από ελληνική αντιπροσωπεία (you)
Αλλιώς σε πιο οικονομικό sony xz1 στα 229.

Stock Android ουσιαστικά και τα δύο.
Παίρνουν γρήγορα αναβαθμίσεις και φοράνε εξαιρετικούς επεξεργαστές και κάμερες.

Χωρις δεύτερη σκέψη sony xz2 Στα 370 από ελληνική αντιπροσωπεία (you)
Αλλιώς σε πιο οικονομικό sony xz1 στα 229.

Stock Android ουσιαστικά και τα δύο.
Παίρνουν γρήγορα αναβαθμίσεις και φοράνε εξαιρετικούς επεξεργαστές και κάμερες.

4gb Ram... μονή κάμερα πίσω... Χμ Χμ... εκτός αν κάνει τα κόλπα του πιξελ που αμφιβάλω λιγάκι!
Θα δω μήπως το τσεκάρω από κοντά κάποια στιγμή όπως κ να έχει!

Μήπως δεν είναι και η καλύτερη εποχή για αγορά κινητού σκέφτομαι!;;;

4gb Ram... μονή κάμερα πίσω... Χμ Χμ... εκτός αν κάνει τα κόλπα του πιξελ που αμφιβάλω λιγάκι!
Θα δω μήπως το τσεκάρω από κοντά κάποια στιγμή όπως κ να έχει!

Μήπως δεν είναι και η καλύτερη εποχή για αγορά κινητού σκέφτομαι!;;;

Και τα δύο έχουν εξαιρετικές επιδόσεις παντού.

Σε χαμηλή τιμή οι καλύτερες συσκευές είναι το Honor Play και το Pocophone F1. Το πρώτο έχει καλύτερη οθόνη και ποιότητα κατασκευής το δεύτερο πιο γρήγορο με μπαταρία που ξεχνάει να τελειώσει και καλύτερη κάμερα.

Γενικά αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα (σε φωτογραφίες είναι μέτριο) δες το Play που έχει μόλις 269 ευρώ με εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας (όχι παραεισαγωγή απο Κίνα χωρίς εγγύηση δηλαδή).

Άλλη επιλογή είναι το Oneplus 6 (όχι το T) , εξαιρετικό τηλέφωνο απλά ανεβαίνεις σε άλλη κατηγορία τιμής.

Τα Sony έχουν πατώσει σε πωλήσεις και υπάρχουν διάφοροι λόγοι πχ. σχεδιαστικά είναι απολιθώματα , το UI τους έχει πολλά bugs και ακόμη και σε κάμερες είναι πολύ μέτρια.

Σε χαμηλή τιμή οι καλύτερες συσκευές είναι το Honor Play και το Pocophone F1. Το πρώτο έχει καλύτερη οθόνη και ποιότητα κατασκευής το δεύτερο πιο γρήγορο με μπαταρία που ξεχνάει να τελειώσει και καλύτερη κάμερα.

Γενικά αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα (σε φωτογραφίες είναι μέτριο) δες το Play που έχει μόλις 269 ευρώ με εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας (όχι παραεισαγωγή απο Κίνα χωρίς εγγύηση δηλαδή).

Άλλη επιλογή είναι το Oneplus 6 (όχι το T) , εξαιρετικό τηλέφωνο απλά ανεβαίνεις σε άλλη κατηγορία τιμής.

Τα Sony έχουν πατώσει σε πωλήσεις και υπάρχουν διάφοροι λόγοι πχ. σχεδιαστικά είναι απολιθώματα , το UI τους έχει πολλά bugs και ακόμη και σε κάμερες είναι πολύ μέτρια.

Το UI μαζί με το oxygen os της OnePlus είναι τα καλύτερα που μπορείς να βρεις. Και σε σχέση με emui, miui πολύ καλύτερo χωρίς bugs και απόλυτα smooth