Αγορά Android κινητού

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Προφανως δεν εχεις ακουμπήσει Sony συσκευη XZ σειράς ποτέ σου για να τα γράφεις αυτά...

Εγω το xz1 με το ζορι το κρατησα μια εβδομαδα

Το μονο προφανές που μπορώ να δωσω στα Play και Poco ειναι οι μεγαλύτερες (οχι καλυτερες) οθονες και ο γρηγορότερος επεξεργαστής στο Poco.
Σε ολα τα υπόλοιπα (συμπεριλαμβανομένης και ποιότητας κατασκευής), ειναι ανώτερο το Sony.

Περι design και μεγεθους οθονης δεν κανω λόγο. Αυτα φαινονται και πριν την αγορα.

Φιλε ειναι και η καμερα, του poco ειναι κατα πολυ ανωτερη απο το xz1 (περασαν απο τα χερια μου και τα δυο) ,ειδικα αν βαλεις και gcam το βραδυ αυτη του poco απογειωνετε ,την ημερα βγαζει σχετικα καλες και το xz1

Τελικα πηρα το V30, ολα καλα πολυ καλη οθονη και φανταστικο to Hi-FI Quad Dac! Ομως αντιμετοπιζω το εξεις προβλημα, δεν συνεργαζεται το Ifi nano BL με την εφαρμογη USB audio pro που εχω στο κινητο! Ενω με το G5 δεν ειχα τετοιο προβλημα! Ουτε και το Fiio E17 δεν δουλευει! Τι να φταιει αραγε! Μηπως επειδη το kινητο εχει το δικο του Hi-Fi DAC !

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Φιλε ειναι και η καμερα, του poco ειναι κατα πολυ ανωτερη απο το xz1 (περασαν απο τα χερια μου και τα δυο) ,ειδικα αν βαλεις και gcam το βραδυ αυτη του poco απογειωνετε ,την ημερα βγαζει σχετικα καλες και το xz1

Σε όλα είναι ανώτερο το Pocophone από το XZ1 και το XZ2. To χειρότερο με τα Sony (εκτός του τραγικού σχεδιασμού) είναι τα δεκάδες software bugs που αργούν πολύ να διορθωθούν ή δεν διορθώνονται ποτέ πχ. κρασάρει η κάμερα , δεν συνδέεται το wifi , δεν λειτουργεί το notification led κτλ κτλ.

Όλα αυτά που γράφω μπορούν πολύ εύκολα να επαληθευτούν στην επίσημη σελίδα υποστήριξης της Sony...https://talk.sonymobile.com/t5/X-series/ct-p/Xseries

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν πέσει στο 0.5% των πωλήσεων με πτωτικές τάσεις προς το 0.0%.

Σε όλα είναι ανώτερο το Pocophone από το XZ1 και το XZ2. To χειρότερο με τα Sony (εκτός του τραγικού σχεδιασμού) είναι τα δεκάδες software bugs που αργούν πολύ να διορθωθούν ή δεν διορθώνονται ποτέ πχ. κρασάρει η κάμερα , δεν συνδέεται το wifi , δεν λειτουργεί το notification led κτλ κτλ.
Ενώ τα xiaomi έχουν bug free software... :) Lol

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

Όλα αυτά που γράφω μπορούν πολύ εύκολα να επαληθευτούν στην επίσημη σελίδα υποστήριξης της Sony...https://talk.sonymobile.com/t5/X-series/ct-p/Xseries

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν πέσει στο 0.5% των πωλήσεων με πτωτικές τάσεις προς το 0.0%.

Δεν υπάρχουν δεκάδες software bugs, είχα mi mix 2, LG v30, mate 10 pro και μάντεψε ποιο έχω ακόμη, ναι, το xz1. Παρότι όλα όσα ανέφερα είναι σχεδιαστικά πολύ μπροστά από το xz1 στο θέμα software δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το Sony, δεν αναφέρω καν τις άμεσες ενημερώσεις, απλά δούλεψε καμία εβδομάδα με το Sony και μετά πιάσε κάποιο από τα άλλα. Α, είχα και ένα σ8, μια μέρα το άντεξα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Δεν υπάρχουν δεκάδες software bugs, είχα mi mix 2, LG v30, mate 10 pro και μάντεψε ποιο έχω ακόμη, ναι, το xz1. Παρότι όλα όσα ανέφερα είναι σχεδιαστικά πολύ μπροστά από το xz1 στο θέμα software δεν υπάρχει καμία σύγκριση με το Sony, δεν αναφέρω καν τις άμεσες ενημερώσεις, απλά δούλεψε καμία εβδομάδα με το Sony και μετά πιάσε κάποιο από τα άλλα. Α, είχα και ένα σ8, μια μέρα το άντεξα
Υπερβολές, μάλλον το έχεις ακόμη επειδή δεν καταφερες να το πουλήσεις, τεσπα, σεβαστή η άποψή σου

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Υπερβολές, μάλλον το έχεις ακόμη επειδή δεν καταφερες να το πουλήσεις, τεσπα, σεβαστή η άποψή σου

Καθόλου, είχα το 5t για σχεδόν ένα χρόνο και μετά το καλοκαίρι που το έδωσα πέρασαν όλα αυτά από τα χέρια μου, όπως και το essential ph1. Τους τελευταίους μήνες είχα και το mate 10 pro αλλά δεν το χρησιμοποιούσα. Ακόμη και η μπαταρία του που είναι μικρή είναι καλύτερη από του v30 που είναι 3300mah με την δικιά μου χρήση. Το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι τα τεράστια περιθώρια πάνω/κάτω. Αν είχαν βάλει μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο σασί θα ήταν τέλειο. Όντως κάποια στιγμή το είχα βάλει για πούλημα αφού είχα αγοράσει το mate 10 pro, το οποίο ήταν πολύ καλό αλλά αυτό το emui δεν μου κάθησε καθόλου καλά οπότε ευτυχώς δεν το έδωσα το xz1. Και να φανταστείς ότι δουλεύω καθημερινά το emui στο mediapad m5 αλλά στη τηλέφωνο δεν το μπορώ καθόλου

Όσο το κράτησα και εγώ ήταν ένα τίμιο τηλέφωνο, αλλά μέχρι εκεί, δεν μπορεί να συγκριθεί με το poco, με το mate το s8 κλπ κλπ, όντως η οθόνη του είναι και για μένα άκυρη, όχι για την ποιότητα αλλά για το μέγεθος (αν και αυτό είναι υποκειμενικό)

Το play που αναφέρετε πιο πάνω ποιο κινητό είναι;

Το poco με root μπορεί να δεχτεί κάποια καθαρή Android rom;

Last edited by a moderator:

Ενώ τα xiaomi έχουν bug free software... :) Lol

Τα καλύτερα UI αυτή την στιγμή στο Android είναι το Oxygen της Oneplus και μετά το MIUI και το EMUI. Κρατάω μια επιφύλαξη για το Samsung One UI γιατί λέγεται ότι είναι πολύ πιο ελαφρύ από το Samsung Experience που ήταν γεμάτο bloatware.

Μπορεί να υπάρχουν bugs αλλά διορθώνονται σε αντίθεση με την Sony που σχεδόν τα έχει παρατήσει.

Τα καλύτερα UI αυτή την στιγμή στο Android είναι το Oxygen της Oneplus και μετά το MIUI και το EMUI. Κρατάω μια επιφύλαξη για το Samsung One UI γιατί λέγεται ότι είναι πολύ πιο ελαφρύ από το Samsung Experience που ήταν γεμάτο bloatware.

Μπορεί να υπάρχουν bugs αλλά διορθώνονται σε αντίθεση με την Sony που σχεδόν τα έχει παρατήσει.

MIUI και EMUI είναι εκτρώματα του Android...
Όσο πιο στοκ, τόσο πιο καλα...

Το poco με root μπορεί να δεχτεί κάποια καθαρή Android rom;

Νομίζω πως ναι.
Κάνε μια βόλτα στο xda...

Last edited by a moderator:

Το UI της Sony όπως και το oxygen os είναι σχεδόν στοκ Android και δεν συγκρίνεται με miui ή emui
Το xz2 το έχει ο Κωτσόβολος στα 299

MIUI και EMUI είναι εκτρώματα του Android...

Επειδη εχει τυχει να εχω το Samsung S6 , S7 και A8 ειναι σιγουρα καλυτερα απο το Samsung Experience με το μισο bloatware απο τους Κορεατες αρα καμια σχεση με οσα γραφεις. Αν και συμφωνω οτι καλυτερο ειναι το stock η το oxygen της Oneplus που ειναι κορυφη.

Το σας αρέσει ρε παιδιά από το στοκ android;
Γύμνια χωρίς καμία ευκολία είναι.
Κάποτε είχε λογο το στοκ λόγω ποιο αδύναμου hardware και τον πρώτων κακογραμενων ui των κατασκευαστών.
Τώρα αυτά δεν υπάρχουν και σχεδόν όλοι προσφέρουν στο ui τους πιο πρακτικές λύσεις χωρίς να χάνεται η σπιρτάδα.

Επειδη εχει τυχει να εχω το Samsung S6 , S7 και A8 ειναι σιγουρα καλυτερα απο το Samsung Experience με το μισο bloatware απο τους Κορεατες αρα καμια σχεση με οσα γραφεις. Αν και συμφωνω οτι καλυτερο ειναι το stock η το oxygen της Oneplus που ειναι κορυφη.

Δες σε τι φάση ήταν τα miui/emui την εποχή των s6/s7 και μετά ξανά πες τα.
Εδώ το miui έχει διαφημίσεις στα μενού, τι συζητάμε τώρα?
Αν και μόνο η αντιγραφή στο os της apple θα έπρεπε να αρκούσε.

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Δες σε τι φάση ήταν τα miui/emui την εποχή των s6/s7 και μετά ξανά πες τα.
Επειδή είχα για αρκετά χρόνια emui και στην περίοδο που αναφέρεσαι, δεν κατακαβαινω τι θέλεις να πεις;
Από galaxy πέρασα σε emui και φυσικά για αρκετά χρόνια δεν ξανακοίταξα galaxy για προφανείς λόγους.
Τι ακριβώς συγκρίνουμε;

Το miui είναι πιο πλήρες από το στοκ Android.
Εκεί που το στοκ Android θέλει ροοτ και αρκετές ώρες στρώσιμο για να το φέρεις στα μέτρα σου το miui στα έχει έτοιμα