Αγορά Android κινητού

Εχει κανεις αποψη για ποιο εκ των Samsung Galaxy A20e και Samsung Galaxy Xcover 4s ειναι καλυτερο ?

Επιδόσεις ίδιες.

Παραδόξως καλύτερη κάμερα το xcover, καλύτερη οθόνη και design το Α20.
Μακράν πιο ανθεκτικό το xcover. Αναβαθμίσεις λογισμικού και αυτονομία στα ίδια.

Διαλέγεις και παίρνεις :p

Μια ερώτηση, μιας και δέν βρήκα τη κατηγορία ακριβώς:
Υπάρχουν θήκες για κινητά σε στυλ βιβλίο οπου να αποσπάται η μπροστινή πλευρά μαγνητικά, όπως στις ταμπλέτες;
Ψάχνω για το redmi note 7 pro.

Δεν ξέρω τι έχεις ακριβώς στο μυαλό σου, αλλά για το RN7 αγόρασα μια θήκη Dux Ducis και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Eυχαριστώ,
αλλά αυτες ειναι κλασικές θήκες.
Συγκεκριμένα ρώτησα για αποσπώμενη μπροστινή όψη που εφάπτεται μαγνητικά με τη πλάτη.
Όπως έχουν τα ipad.

Παρακαλω σας θαθελα να μου προτεινεται συσκευη ΟΧΙ 5G μεχρι 500-600 ευρω δικαρτο , μεγαλη οθονη >6,5 ιντσες, RAM εως 8GB,χωρητικοτητα εως 256GB , ευπροσδεκτη αλλα οχι απαραιτητη ασυρματη φορτιση οπως και fm ραδιο ,εχω εδω και χρονο το honor 8X (4/128gb)
Eυχαριστω !

Sony XPERIA XZ3

P-OLED 6", ανάλυσης 1440×2880 pixel
Triluminos display
X-Reality Engine
RAM 4GB,
Snapdragon 845
Micro SD έως 512GB
κάμερα 19 Megapixel Motion Eye, selfie camera 13 Megapixel
βίντεο 4Κ HDR
μπαταρία με χωρητικότητα 3300 mAh
στερεοφωνικά ηχεία με τεχνολογία S-Force Front Surround
Glass front (Gorilla Glass 5), glass back (Gorilla Glass 5), aluminum frame

299 €

https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz3/20377041/

SONY Xperia 10 Dual Μπλε

6.0 inches 1080 x 2520 pixels, 21:9 ratio
Android 9.0 (Pie)
Snapdragon 630
64GB 3GB RAM
microSDXC
13 MP, f/2.0, 27mm (wide), 1/3.1", 1.12µm, PDAF
5 MP, f/2.4, (depth
FM radio
3.5 mm 24-bit/192kHz audio
2870 mAh battery

149 €

https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-10-dual/20380789/

MOTOROLA One Vision Sapphire Gradient

6.3 inches 1080 x 2520 pixels, 21:9 ratio
Android 9.0 (Pie), upgradable to Android 10.0; Android One
Exynos 9609
128GB 4GB RAM
microSDXC
48 MP, f/1.7, (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, OIS
5 MP, f/2.2, (depth)
FM radio
3.5 mm
3500 mAh battery

149 €

https://www.germanos.gr/product/motorola-one-vision/20383983

Σε σχέση με αντίστοιχες συσκευές από Κίνα μεριά που είναι στο ίδιο επίπεδο τιμής τι κάνουν? Εκεί είναι το θέμα.Γιατί απο ποιότητα κατασκευής νομίζω δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης..

Same Sh1t...Different Day

Σε σχέση με αντίστοιχες συσκευές από Κίνα μεριά που είναι στο ίδιο επίπεδο τιμής τι κάνουν? Εκεί είναι το θέμα.Γιατί απο ποιότητα κατασκευής νομίζω δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης..

Same Sh1t...Different Day

Μονο και μόνο για το stock android και τη φωτογραφική, θα πήγαινα καρφί στο Motorola.
Τα κινέζικα θα είχαν σίγουρα καλύτερη αυτονομία (συνήθως κλείνοντας εφαρμογές στο background)

Προσωπικά το χτύπησα το Motorola....είναι εντελώς γελοία η τιμή του για να αντισταθώ, καλή κατασκευή (έχει gorila glass μπρος πίσω, σπάνιο στα κινέζικα τηλέφωνα σε αυτά τα χρήματα), προστασία από βροχή κλπ, πολύ καλό ήχο με από την υποδοχή ακουστικών (σημαντικό για μένα), ραδιόφωνο, 128gb αποθηκευτικό χώρο, usb c, sd Κάρτα, face unlock, εξαιρετική κάμερα τόσο σε φώτος όσο και σε βίντεο με καλό Night mode και με OIS και stock Android που είναι ήδη στην 10 έκδοση και από όσο ξέρω θα πάρει και την 11 σίγουρα κάποια στιγμή όταν βγει + τα sequrity updates για εύκολα 2 χρόνια. Βασικά κελεπούρι της χρονιάς είναι το τηλέφωνο!!
Το μόνο κακό που διάβασα είναι ότι η μπαταρία του είναι μέτρια και βγάζει δεν βγάζει την μέρα, άλλα έχει fast charge (με τον φορτιστή που παρέχεται μαζί) και γενικά φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα.

Υ.Γ. Το έχουν και σε άτοκες δόσεις!!!
Y.Γ. Ας δώσουμε και κανένα φράγκο πέρα από την κλασική τετράδα (Apple, Huawei, Samsung, Xiaomi). Καλό κάνει στον ανταγωνισμό.

Καλορίζικο.
Να μας γράψεις εντυπώσεις.

Ευχαριστώ, λογικά από Δευτέρα θα παραλάβω, δεν ξέρω αν ισχύει και θα δείξει, άλλα μου φάνηκε εξαιρετική πρόταση για 150 ευρώ, όπως είπες μόνο η καλή κάμερα με OIS και το stock Android με υποστήριξη για τουλάχιστον 2 χρόνια νομίζω αρκούν για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του σε σχέση με τα κινέζικα των 200 ευρώ.
Μόνο η μπαταρία με προβληματίζει.

Τα Motorola φημίζονταν για καλό σήμα κ ποιοτική συνομιλία (ακουστικό κ μικρόφωνο)