Αγορά Android κινητού

Αν οπωσδήποτε πρέπει να πάρεις ένα απο τα δύο τότε το Α20e αλλιώς υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά στα ίδια λεφτά.

Για να επανερθουμε (βασικα η γυναικα μου επανηρθε :flipout: ) υπαρχει κατι καλυτερο απο το Samsung A20e στα λεφτα του ?

κοντα στα 130 συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ κοστιζει.

Ζητουμενο ειναι να ειναι μαζεμενο σε διαστασεις (και οθονη)

Διορθωση τιμης (155 αντι 130 που εγραψα ) γιατι μαλλον εχει γεμισει εξυπνοπουλια η αγορα.

Για καποιο λογο που αδυνατω να καταλαβω οταν τους λες οτι θες τιμολογιο (και να πληρωσεις τον φπα οχι να στον αφαιρεσουν) η τιμη αυξανεται....

Αν μου προτεινετε και κατι απο το Public που εχω και υπολοιπο:ADFAD2: ακομα καλυτερα.

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Για καποιο λογο που αδυνατω να καταλαβω οταν τους λες οτι θες τιμολογιο (και να πληρωσεις τον φπα οχι να στον αφαιρεσουν) η τιμη αυξανεται....
.
Γιατί στη απόδειξη δεν αποδίδουν ΦΠΑ ( στο τιμολογιο αναγκάζονται έστω μια στις τόσες να κόψουν).
Πρόκειται για απατεώνες που και ζημια κάνουν στον ανταγωνισμό και δεν αποδίδουν ΦΠΑ.
Μετα από λίγους μήνες κλείνουν το Web store και ανοίγουν ξανά με νέο αφμ.
https://www.insomnia.gr/forums/topic/666438-καταγγελία-για-skroutzομαγαζα/

Για να επανερθουμε (βασικα η γυναικα μου επανηρθε :flipout: ) υπαρχει κατι καλυτερο απο το Samsung A20e στα λεφτα του ?

κοντα στα 130 συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ κοστιζει.

Ζητουμενο ειναι να ειναι μαζεμενο σε διαστασεις (και οθονη)

Redmi note 8T

Samsung Galaxy Note 10 Lite 6 GB RAM + 128 GB ROM

Χρώματα: Aura Black και Aura Glow

Οθόνη Super AMOLED FHD+ 6.7"
Οκταπύρηνος επεξεργαστής Exynos 9810
S Pen με αναβαθμισμένες λειτουργίες
Εμπρόσθια κάμερα 32MP
Τριπλή Κάμερα: 12MP (υπερευρυγώνιος φακός 123 μοιρών) + 12MP (ευρυγώνιος φακός 77 μοιρών) + 12MP (τηλεφακός 45 μοιρών),
Αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη
microSD, up to 1 TB
Ηeadphone jack,
Android 10.0 + One UI 2
Εγγυημένα 2 χρόνια αναβαθμίσεων

399

www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-note10-lite/20391133

Super επιλογή.

Οχι μόνο super επιλογή άλλα μάλλον η καλύτερη επιλογή τηλεφώνου σε αυτά τα χρήματα, οθονάρα, αρκετός αποθηκευτικός χώρος, καλός επεξεργαστής, καλές κάμερες που τραβάνε εξαιρετικό βίντεο, έχει και 4Κ 60P, (η samsung είναι μάλλον η μόνη εταιρία που τραβάνε τα κινητά της βίντεο που πλησιάζει τα iphones). Updates για 2 χρόνια τουλάχιστον, micro sd, υποδοχή ακουστικών, πενάκι κλπ... σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκω κάτι που να το το πλησιάζει σαν πακέτο στην αγορά.

Υ.Γ. Για μένα αν είχε μικρότερη οθόνη μέχρι 5,8 άντε 6 ίντσες το πολύ θα το χτύπαγα, βέβαια οι περισσότεροι θέλουν μεγάλες οθόνες στα κινητά τους οπότε μάλλον το δικό μου αρνητικό είναι πλεονέκτημα για τους άλλους.

Οχι μόνο super επιλογή άλλα μάλλον η καλύτερη επιλογή τηλεφώνου σε αυτά τα χρήματα, οθονάρα, αρκετός αποθηκευτικός χώρος, καλός επεξεργαστής, καλές κάμερες που τραβάνε εξαιρετικό βίντεο, έχει και 4Κ 60P, (η samsung είναι μάλλον η μόνη εταιρία που τραβάνε τα κινητά της βίντεο που πλησιάζει τα iphones). Updates για 2 χρόνια τουλάχιστον, micro sd, υποδοχή ακουστικών, πενάκι κλπ... σε αυτά τα χρήματα δεν βρίσκω κάτι που να το το πλησιάζει σαν πακέτο στην αγορά.

Υ.Γ. Για μένα αν είχε μικρότερη οθόνη μέχρι 5,8 άντε 6 ίντσες το πολύ θα το χτύπαγα, βέβαια οι περισσότεροι θέλουν μεγάλες οθόνες στα κινητά τους οπότε μάλλον το δικό μου αρνητικό είναι πλεονέκτημα για τους άλλους.

Σε σχεση με το View 20 που δινει ο Γερμανος στα 349? Προσωπικα με ενδιαφερει περισσοτερο ο επεξεργαστης, μνημες κλπ.....και η μεγαλη οθονη (υπερτερει το Samsung εκει)....καμερες κλπ οχι τοσο. Αναβαθμιση σε αποθηκευτικο χωρο κανει και το Honor η μονο το Samsung?

Σε σχεση με το View 20 που δινει ο Γερμανος στα 349? Προσωπικα με ενδιαφερει περισσοτερο ο επεξεργαστης, μνημες κλπ.....και η μεγαλη οθονη (υπερτερει το Samsung εκει)....καμερες κλπ οχι τοσο. Αναβαθμιση σε αποθηκευτικο χωρο κανει και το Honor η μονο το Samsung?

Κοίτα και τα 2 είναι πολύ γρήγορα, δεν τίθεται θέμα, έχουν γρήγορους επεξεργαστές, το View 20 με τον Kirin 980 πρέπει να είναι ελαφρά πιο γρήγορος άλλα σε day to day δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Και τα 2 παίρνουν αναβάθμιση χώρου, βασικά αν εξαιρέσεις τις κάμερες (που το samsung είναι πολύ ανώτερο) γίνεται δύσκολο το όλο θέμα, προτιμάς την μεγαλύτερη amoled οθόνη του samung με πενάκι ή το λίγο πιο γρήγορο λόγο επεξεργαστή, λίγο φτηνότερο άλλα με μικρότερη οθόνη και τεχνολογίας lcd του View 20?

Προσωπικά θα πήγαινα στο samsung ανάμεσα σε αυτά τα 2 ακόμα και αν δεν με ενδιέφεραν οι κάμερες, αν σε ενδιαφέρουν έστω και λίγο οι κάμερες δεν τίθεται καν θέμα.

Υ.Γ. Κάτι άλλο που πρέπει να κοιτάξεις είναι το Android που έχουν οι συσκευές αυτές, προσωπικά και το One UI άλλα και το emui τα βρίσκω πολύ καλά, υπάρχουν χρήστες όμως που δεν τους αρέσουν, π.χ. προσωπικά το miui των Xiaomi το βρίσκω μετριότατο στην καλύτερη και θα απέφευγα κινητά της Xiaomi λόγω αυτού και μόνο....

Y.Γ. Αν σε ενδιαφέρει ο γρήγορος επεξεργαστής χωρίς να ξηλωθείς δες και το Huaweo Nova 5T, πρέπει να είναι το γρηγορότερο κινητό στην αγορά στα λεφτά του όσον αφορά τον επεξεργαστή.
https://www.skroutz.gr/s/20906687/Huawei-Nova-5T-6GB-128GB-Midsummer-Purple.html

Δεν υπάρχει όμως πουθενά διαθέσιμο σε αυτή την τιμή και σε άγνωστα καταστήματα και ο θεός βοηθός, το πρώτο στο skroutz που το έχει διαθέσιμο το έχει στα 440 ευρώ.

Last edited by a moderator:
Y.Γ. Αν σε ενδιαφέρει ο γρήγορος επεξεργαστής χωρίς να ξηλωθείς δες και το Huaweo Nova 5T, πρέπει να είναι το γρηγορότερο κινητό στην αγορά στα λεφτά του όσον αφορά τον επεξεργαστή.
https://www.skroutz.gr/s/20906687/Huawei-Nova-5T-6GB-128GB-Midsummer-Purple.html

Μικρη οθονη γμτ....εγω να καταλαβεις τοσα χρονια εχω ενα Sony Xperia Z ultra και το κραταω ακομα λογω μεγαλης οθονης!

είμαι μεταξύ των samsung Galaxy Note10 Lite, xiaomi mi note 10 και poco F2. Mε ενδιαφέρουν μόνο οι κάμερες. Με χαλάει το poco που δεν έχει OIS αλλά έχει 6K.
την γνώμη σας παρακαλώ

Μικρη οθονη γμτ....εγω να καταλαβεις τοσα χρονια εχω ενα Sony Xperia Z ultra και το κραταω ακομα λογω μεγαλης οθονης!

Κατανοητό, είναι όλα θέμα γούστου, προσωπικά επειδή χρησιμοποιώ κυρίως το Ταblet για Browsing, Facebook, Youtube, δουλειές, παιχνίδια κλπ. το κινητό το έχω κυρίως για τα βασικά + gps και φώτος/βίντεο οπότε μια οθόνη μέχρι 6 ίντσες μου είναι αρκετή.
Θα σου έλεγα πάντως να πάρεις το samsung note 10 lite, σε αυτή την τιμή με τέτοια οθόνη και τέτοιο επεξεργαστή δεν θα βρεις αλλού.

είμαι μεταξύ των samsung Galaxy Note10 Lite, xiaomi mi note 10 και poco F2. Mε ενδιαφέρουν μόνο οι κάμερες. Με χαλάει το poco που δεν έχει OIS αλλά έχει 6K.
την γνώμη σας παρακαλώ

Δύσκολο, σε πρώτη φάση εγώ θα απέρριπτα το Poco λόγω έλλειψης OIS, για μένα είναι dealbreaker σε αυτά τα χρήματα. Για τα άλλα 2 εξαρτάται που δίνεις βάση, αν σε ενδιαφέρει το βίντεο πάς σε Samsung αν σε ενδιαφέρουν κυρίως οι φώτος στο Xiaomi καθώς ο βασικός αισθητήρας του είναι ανώτερος από του samsung, ο ευρυγώνιος/τηλεφακός κλπ. και στα 3 κινητά είναι μέτριοι οπότε τους βγάζω από την εξίσωση.

Υ.Γ. Προσωπικά στα χρήματα που παίζει τώρα το Samsung Note 10 lite (380 στις μεγάλες αλυσίδες) για μένα είναι μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα, καλό και σε φώτος και σε βίντεο με OIS, καλός επεξεργαστής, οθονάρα, πενάκι, κάρτα μνήμης, θύρα ακουστικών.

Κατανοητό, είναι όλα θέμα γούστου, προσωπικά επειδή χρησιμοποιώ κυρίως το Ταblet για Browsing, Facebook, Youtube, δουλειές, παιχνίδια κλπ. το κινητό το έχω κυρίως για τα βασικά + gps και φώτος/βίντεο οπότε μια οθόνη μέχρι 6 ίντσες μου είναι αρκετή.
Θα σου έλεγα πάντως να πάρεις το samsung note 10 lite, σε αυτή την τιμή με τέτοια οθόνη και τέτοιο επεξεργαστή δεν θα βρεις αλλού.

Νομιζω οτι ο Snapdragon 730 ειναι κατωτερος και του Samsung και του Kirin.....για μενα εκπληκτικη προσφορα (που δεν προλαβα), ειναι οταν εβγαλe στο BF ο Γερμανος το Xiami 9t pro στα 399 και επιστροφη 15% (κατι τετοιο),,,,εβγαινε γυρω στα 340 και με εγγυηση Infoquest και οχι Σκρουτζομαγαζου...δυστυχως οταν το ειδα ειχε ηδη εξαντληθει....

Ο γερμανος λεει ομως οτι ειναι το 8/256 Gb....ειναι λαθος? Διοτι στην διαφημιση στο μειλ μου ελεγε οτι ειναι το 128, αλλα στην σελιδα του λεει το 256...

edit: Ακυρο, αυτο αφορουσε το Honor

Samsung Galaxy Note 10 Lite 6 GB RAM + 128 GB ROM

Χρώματα: Aura Black και Aura Glow

Οθόνη Super AMOLED FHD+ 6.7"
Οκταπύρηνος επεξεργαστής Exynos 9810
S Pen με αναβαθμισμένες λειτουργίες
Εμπρόσθια κάμερα 32MP
Τριπλή Κάμερα: 12MP (υπερευρυγώνιος φακός 123 μοιρών) + 12MP (ευρυγώνιος φακός 77 μοιρών) + 12MP (τηλεφακός 45 μοιρών),
Αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη
microSD, up to 1 TB
Ηeadphone jack,
Android 10.0 + One UI 2
Εγγυημένα 2 χρόνια αναβαθμίσεων

399

www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-note10-lite/20391133

650 .

παραδοση σε 30 μερες και μονο διαδικτυακα.
Μακρια κι αγαπημενοι.

650 .

Ναι ήταν προσφορά για 1 ημέρα όποιος το πρόλαβε, άλλα όπως είπες σίγουρα θα ξαναπέσει σε αυτές τις τιμές.