Αγορά Android κινητού

Ακου τωρα λογο να μην παρεις ενα κινητο τηλεφωνο.

Σαν να λεω εγω οτι δεν εχει ακριβεια εκατοστου στο gps signal

Ακου τωρα λογο να μην παρεις ενα κινητο τηλεφωνο.

Σαν να λεω εγω οτι δεν εχει ακριβεια εκατοστου στο gps signal

Και πάλι ποιος είπε ότι είναι κακό σε βράδυ η φωτογραφία τους....απόσπασμα από το Gsmarena για τις φωτογραφίες το βράδυ.

So the Note10 Lite's low-light images show excellent color preservation and dynamic range. Recorded detail is very good and noise is reasonably well controlled if still present.
Night mode on the Note10 Lite improves highlight rendition noticeably. More peculiarly, it improves detail, bringing out specifics that weren't there in the regular Photo mode. Some of the noise gets wiped away and there's a boost in color too.

In fact, and that's more than a little surprising, the Lite can give the non-Lite a run for its money in main camera Night mode.

To Note 10 lite εχει την παρα πολύ καλή κύρια κάμερα του Note 8 + τις υπόλοιπες.
Τραβάει παρα πολύ καλές φωτογραφίες.
Καλύτερες απο το S10 Lite.

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Samsung Galaxy S10 Lite Dual SIM

333 με τον κωδικό BUY3%

www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-s10-lite-g770f-6gb-128gb-dual-sim-prism-white-1.html

Super AMOLED Plus 6.7"
Snapdragon 855
128GB 6GB RAM
microSDXC (uses shared SIM slot)
Trile Camera: 48 MP, f/2.0, 26mm (wide), 1/2.0", 0.8µm, PDAF, Super Steady OIS
12 MP, f/2.2, 12mm (ultrawide)
5 MP, f/2.4, (macro)
4500 mAh battery
Fast charging 45W
Android 10, One UI 2.1

not secure.

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

To 2020 το να αγοράσει κάποιος κινητό με κάμερα μόλις 12 mp δεν μου ακούγεται και τόσο καλή ιδέα.
Εγώ θα αγόραζα και μόνο με μπροστινή κάμερα . Δεν με ενδιαφέρει η φωτογραφία με το κινητό . Δηλαδή δεν είναι κριτήριο αγοράς για όλους .

Ποιος τραβάει φώτο με π.χ 48 mp;; εγώ 48αρα έχω στο δικό μου και μόνο με 12mp τραβάω.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ τραβάω αποκλειστικά 64 mp.

Αν πάρεις μια φώτο στα 64 και μια 12 mp και κάνεις zoom βλέπεις αμέσως την διαφορά. Τις περισσότερες φορές όμως φαίνεται διαφορά στο background ακόμη και βλέποντας απλά την φωτογραφία.

Εδώ έχουν κάνει αναλυτική σύγκριση:

https://www.phonearena.com/news/Sam...vs-12MP-Galaxy-S20-Plus-64MP-vs-12MP_id122956

OnePlus 8 5G Global Rom 8GB RAM 128GB ROM

6.55" FHD+ 90Hz Fluid AMOLED Display HDR10+
Snapdragon 865
48MP Triple Rear Camera
Android 10
4300mAh

480 τελική με χρήση του κουπονιού BGOP8XL

www.banggood.com/OnePlus-8-5G-Globa...28GB-Snapdragon-865-Smartphone-p-1659665.html

OnePlus 7T Pro Global Rom 8GB RAM 256GB ROM

6.67" 90Hz Fluid AMOLED Display HDR10+
Snapdragon 855+
48MP Triple Rear Cameras
4085mAh
Android 10

515 τελική με χρήση του κουπονιού BG7TPJ12

www.banggood.com/OnePlus-7T-Pro-Glo...pdragon-855-Plus-4G-Smartphone-p-1582788.html

Πηγή: Insomnia.gr

Καλησπέρα στο thread.

Είμαι σε αναζήτηση νέου τηλεφώνου μεχρι 150-170 .
Το τηλέφωνο που θα αντικαταστήσει είναι το red mi note 7 το οποίο ενώ σε όλα τα υπόλοιπα πάει αρκετά καλά (αυτονομία, ταχύτητα πλοήγησης, WiFi, φωτογραφία-με gcam), έχω μεγάλο θέμα με το σήμα.
Χρησιμοποιώ 2 κάρτες, μια Vodafone & μια Cosmote & πλέον έχω θέμα & με τις 2.
Με τη Vodafone είχα θέμα από την πρώτη μέρα ενώ με την cosmote εδώ και μερικές εβδομάδες. Χάνεται η σύνδεση την ώρα που μιλάω, σε σημεία που οι συνάδελφοι στη δουλειά έχουν κανονικά σήμα εμένα δεν πιάνει καθόλου κτλ.
Η χρήση που θα γίνει είναι: τηλέφωνα, mail, πλοήγηση & φωτογραφία.
Χρειάζομαι καλή μπαταρία & σήμα, δακτυλικό αποτύπωμα & αξιοπρεπή camera.
Εδώ & χρόνια έχω μόνο Xiaomi αλλά μετά το note 7 δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω εταιρεία ή να δω πάλι σε Xiaomi.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω προτάσεις σας.

Θα πω το εξής:
Πριν ένα μήνα αγόρασα το Redmi note 9s στα 177 . Πριν μια εβδομάδα το πούλησα στα 150 και ησύχασα. Τώρα σκρολάρω με το φτωχό πλην τίμιο Redmi note 4 και δεν με πειράζει καθόλου!

Αντικρουόμενες απόψεις!
Μπορείς να μου πεις τι είναι αυτό που σε χάλασε στο 9s;
Παρεπιπτόντως, είχα και εγώ το note 4 & ήμουν υπερευχαριστημένος! Αλλά μια μέρα έφυγε από ένα τραπέζι και κρατς! πάει η οθόνη...

Καλησπέρα στο thread.

Είμαι σε αναζήτηση νέου τηλεφώνου μεχρι 150-170 .
Το τηλέφωνο που θα αντικαταστήσει είναι το red mi note 7 το οποίο ενώ σε όλα τα υπόλοιπα πάει αρκετά καλά (αυτονομία, ταχύτητα πλοήγησης, WiFi, φωτογραφία-με gcam), έχω μεγάλο θέμα με το σήμα.
Χρησιμοποιώ 2 κάρτες, μια Vodafone & μια Cosmote & πλέον έχω θέμα & με τις 2.
Με τη Vodafone είχα θέμα από την πρώτη μέρα ενώ με την cosmote εδώ και μερικές εβδομάδες. Χάνεται η σύνδεση την ώρα που μιλάω, σε σημεία που οι συνάδελφοι στη δουλειά έχουν κανονικά σήμα εμένα δεν πιάνει καθόλου κτλ.
Η χρήση που θα γίνει είναι: τηλέφωνα, mail, πλοήγηση & φωτογραφία.
Χρειάζομαι καλή μπαταρία & σήμα, δακτυλικό αποτύπωμα & αξιοπρεπή camera.
Εδώ & χρόνια έχω μόνο Xiaomi αλλά μετά το note 7 δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω εταιρεία ή να δω πάλι σε Xiaomi.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω προτάσεις σας.

To Redmi 9S ή το Redmi 8 Pro.