Για να πας σε κατι αντιστοιχο ή καλυτερο εκτος xiaomi δηλαδη που πας μετα ?
Μια χαρά είναι τα Xiaomi, στα υπόλοιπα πληρώνεις υπεραξία.
Ωραίος, κινητήρα, από τις καλύτερες αγορές μου, θα πάρει και android 11Τα κινητά στις μέρες μας, δεν είναι για παραπάνω από 3-4 χρονάκια, υπό την έννοια, ότι το android που "κουβαλάνε" το πολύ να πάρει με τα βίας μια ακόμη αναβάθμιση αυτό από μόνο του και εάν δεν το κάνεις root, οδηγεί αυτόματα σε ασυμβατότητες. Είχα για παράδειγμα το redmi note 3 pro και πριν λίγα χρόνια το oppo find 5, τa οποία δυστυχώς έμειναν σχεδόν στο android 7, αυτό είχε ως αποτέλεσμα χρήσιμες εφαρμογές για την δουλειά να μην μπορούσαν να αναβαθμισθούν, άρα ήταν μονόδρομος η αγορά νέας συσκευής και αυτή πάντα με σχεδόν ίδια περιορισμένη πάντα ημερομηνία λήξης, επίσης μετά τα χρόνια φθίνει και η μπαταρία συνήθως με αποτέλεσμα να μικραίνει και η διάρκεια που κρατάει, από τα παραπάνω έχω πεισθεί ότι σε καμία περίπτωση για αγορά κινητού δεν αξίζει να δίνεις παραπάνω από 300 για συσκευή, η χρησιμότερη συμβουλή που έχω αποκομίσει, ποτέ να μην αγοράζεις future proof, διότι απλά είναι μύθος ένα κινητό μέχρι τα 250 ευρώ είναι ότι καλύτερο για μια τριετία και σε αυτή την κατηγορία παίζει μπάλα μόνο η xiaomi, άντε και η realme. Προς το παρών το έχω το mi 9 lite, το οποίο για την ώρα με καλύπτει εξαιρετικά καθώς ήδη έχει πάρει την αναβάθμιση του android 10 και tην miui 12 από την 9 φορούσε, χωρίς αυτό να μου δίνει πολλές ελπίδες για άλλη αναβάθμιση, αυτά από εμένα.
Τι poco f2 πιστεύω θα σε καλύψει και έχει ότι ζητάς με τρομερή μπαταρία, nord δεν θα πήγαινα με τίποτα πολύ ακριβό και μπαταρία τραγική, ίσως καλή περίπτωση είναι το s20 fe 5g με τον snapdragon.Ποιο oneplus ? Νord ή 8Τ ? Στα ποσο ?
Δηλαδη ποσο θα θεωρησεις καλη τιμη για το s20 fe 5g?
υποψιν κοιταζω και amazon συχνα γιατι αγοραζω χωρις φπα απο εκει και το προτιμω αν βρω καλη τιμη σε κατι
Ποιο oneplus ? Νord ή 8Τ ? Στα ποσο ?
Δηλαδη ποσο θα θεωρησεις καλη τιμη για το s20 fe 5g?
υποψιν κοιταζω και amazon συχνα γιατι αγοραζω χωρις φπα απο εκει και το προτιμω αν βρω καλη τιμη σε κατι
Αν και εννοούσα το 8αρι, (πριν 2 εβδομάδες ειχε λίγο πάνω από 400 στο amazon)
Ποια εκδοση ακριβως ? βαλε κανα λινκ να δω γιατι εχω ζαλιστει στο αμαζον .
Την UK ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.