Αγορά Android κινητού

Aυτο λες ?

Ειναι διαθεσιμο λεει στο αγγλικο αμαζον

https://www.amazon.co.uk/dp/B08F7ZM2G4?tag=haggle-web-en-21&linkCode=osi&th=1&psc=1&language=en_GB

350 λιρες με φπα

Λιγο μικρη την βλεπω την μπαταρια του και γενκα ειναι λιγο πισω με τα κινεζικα εκτος βεβαια οτι ειναι το μονο που φοραει android 11.

Καμερα ιδια με Pixel.
Καθαρο λειτουργικο και εγγυημενες αναβαθμισεις day one για τουλάχιστον 3 χρόνια σε OS (παραπανω σε security patches).
Πλεον ειναι και 6/128.

What is not to like? (σε αυτα τα λεφτα)

Νάθ προτείνω γιά τήν διάρκεια ζωής τής μπαταρίας τό λογισμικό γιά τρία χρόνια άναβαθμίσεις τόν γρήγορο έπεξεργαστή καί τήν όθόνη 6,7 άπό τό amazon.de στά 399 άποφορολόγηση βγαίνει 335 τιμή χάρισμα τό έχω καί μέ βίντεο 4k 60fps.Λήξη τής προσφοράς σύντομα....
https://www.amazon.de/Samsung-16-95cm-interner-Speicher-Deutsche-Prism-Black/dp/B083G7W68P

Oντως εχει οτι θελω εκτος απο το 5g

Το θελω γιατι εχω το κουσουρι να τα κραταω 3-4 χρονια τα κινητα μου δεν αλλαζω καθε ενα δυο χρονια.

Παρομοίως δέν άλλάζω κινητά καί όσα έχω όλα είναι λειτουργικά άλλά θά ήθελα τό note 20 ultra πού τό δοκίμασα άλλά είναι άκριβό καί έχοντας τό note8 (τό έδωσα στήν άδελφή μου αλλά έχω καί ταμπλετ note οπότε...)άλλά μετά άπό δοκιμές στό plaisio σέ διάφορες μάρκες κατέληξα στό s10lite μέ τά ύπέρ νά είναι πολλαπλά λόγω συνήθειας τό δουλεύω μέ κλειστά μάτια καί τό χαίρομαι
Μού άρέσουν καί τά iphone άλλά δέν...
Επίσης μετά άπό αυτό θά άγοράσω 5g
πού θά άργήσει καί σίγουρα θά έχει βελτιωθεί όπότε...
Σέ αυτή τήν τιμή τίποτα καλύτερο γιά μένα υπόψιν ότι τό καινούργιο s20fe έχει μικρότερη όθόνη πιό άδύναμο έπεξεργαστή καί διπλάσια τιμή έπιμένω στήν τιμή πού έθεσες καί ή προσφορά λήγει.

Ευτυχως ανεβηκε λιγο η τιμη του (50 ) και με εβγαλε απο τον πειρασμο.

Ασε καλυτερα γιατι το 5g ειναι απαραιτητο για να μην αλλαζω και του χρονου τηλεφωνο

Πιθανον θα περιμενω την black friday μπας και σκασει μυτη εως τοτε κανα απο αυτα που μου προτεινε ο Ακης και ο Χρηστος και ο Παναγιωτης.

Δυνατή προσφορα άπό public
Samsung note10+ 598 .
482 μέ τιμολόγιο.

Ναθ αυτό είναι εξαιρετική επιλογή.
Για 5G σε flagship ξεφεύγει η τιμή. Εάν χωράει στο budget και δεν χρησιμοποιείς wind, αξίζει.

Θεικη οθονη δεν το συζητω.

Αλλα και να ανεβω σε budget και να μην εχω και 5g που βρωμαει ο τοπος απο κεραιες εκει εξω ? :flipout:

Anterm γιά τόν Νάθ τήν άνέβασα περισσοτερο τήν προσφορά...άλλά πάλι θά λήξει, σίγουρα θά ύπάρξει συνέχεια άφού βγήκαν τά νεώτερα μοντέλα μέ πτώση τών τιμών.

Ετσι ετσι να βγαινουν να με βομβαρδιζετε :ernaehrung004:

Δεν μου λετε εκεινα τα LG Velvet 5G δεν τα εκτιμα κανεις ?

δεν ειναι πλεον Pure android οπως ηταν παλιοτερα πριν βγαλουν τα pixel ?

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

το public είχε προσφορά μόνο το Note 10 plus σε μαύρο και εγώ έχω κολλήσει με το Aura Glow.
Σήμερα ο Κωτσόβολος έχει -30% όλα τα κινητά.

Το site του κολλαει απιστευτα....πρεπει να γινεται χαμος!

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

το public είχε προσφορά μόνο το Note 10 plus σε μαύρο και εγώ έχω κολλήσει με το Aura Glow.
Σήμερα ο Κωτσόβολος έχει -30% όλα τα κινητά.

Τι σε νοιαζει το χρωμα ρε συ ? Δεν θα βαλεις θηκη ?

Εχω αρχισει και γερνω επικινδυνα να περιμενω να βρω καμια χαμηλοτερη τιμη στο oneplus 8. Πρεπει να το δω απο κοντα βεβαια να δω την οθονη του. Εχω καλομαθει τοσα χρονια με καλο μαυρο στην οθονη.

Μεχρι να παρει και ο Ακης το mi10 να το δω απο κοντα :ernaehrung004: ( και να το πουλησει asap) :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Τι σε νοιαζει το χρωμα ρε συ ? Δεν θα βαλεις θηκη ?

Εχω αρχισει και γερνω επικινδυνα να περιμενω να βρω καμια χαμηλοτερη τιμη στο oneplus 8. Πρεπει να το δω απο κοντα βεβαια να δω την οθονη του. Εχω καλομαθει τοσα χρονια με καλο μαυρο στην οθονη.

Μεχρι να παρει και ο Ακης το mi10 να το δω απο κοντα :ernaehrung004: ( και να το πουλησει asap) :flipout:
Να κάνω την παραχώρηση στο ότι δεν έχει 5G.Αλλά στο χρώμα της πλάτης με τίποτα.
Άλλως τε οι θήκες που χρησιμοποιώ είναι πάντα διάφανες.
Υ.Γ.
Βγήκε και το iphone 12 ρε συ.
Τρέξε!!!
Υ.Γ. 2
Εδώ που φτάσαμε,θα περιμένω την Black Friday μπας και.

αλλος κοσμος το iphone.

Δεν υπαρχει περιπτωση οχι να τρεξω ουτε μπουσουλωντας ως σκουληκι να παω σε μηλαρακι

Ποτε ειναι η ατιμη η black friday? Γιατι την περιμενω και για τηλεοραση θα μαζευτουν πολλα:flipout: