Αγορά Android κινητού

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

αλλος κοσμος το iphone.

Δεν υπαρχει περιπτωση οχι να τρεξω ουτε μπουσουλωντας ως σκουληκι να παω σε μηλαρακι

Ποτε ειναι η ατιμη η black friday? Γιατι την περιμενω και για τηλεοραση θα μαζευτουν πολλα:flipout:
Nομίζω ότι είναι η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.
Πάντως,κακώς δεν το κοιτάς το iphone 12
Eίναι πρωτοποριακό στην σχεδίαση και με ένα πολύ πολύ μικρό notch στην οθόνη.
Σκέτο μπιμπελό. :flipout:

Δηλαδη εναν ξερεις που δεν τον εχει χωρισει η γυναικα του (εμενα) και θες να τον καταστρεψεις ?

Δεν εισαι φιλος :furious3:

Αξιζει να παρω τωρα το galaxy note 20; Πριν πεσει το site νομιζω το ειδα στα 699. Ή να παρω παλι στα ιδια χρηματα το Note 10 που παιρνει και καρτα μνημης; Εχουν τοσο μεγαλες διαφορες;

real me 7 pro (8/128) kai mi note 9 pro (6/128) ειναι στην ιδια τιμη στον Κωτσο. Καμια ιδεα ποιο ειναι καλυτερο?

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10400&idPhone2=10217

Αξιζει να παρω τωρα το galaxy note 20; Πριν πεσει το site νομιζω το ειδα στα 699. Ή να παρω παλι στα ιδια χρηματα το Note 10 που παιρνει και καρτα μνημης; Εχουν τοσο μεγαλες διαφορες;

https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=10338&idPhone2=9788

Aν ειναι στα ιδια χρηματα καλυτερα τσιπακια εχει το note 20

Realme 7 Pro 128GB Dual Sim

230 ευρώ με 3 χρόνια εγγύηση

www.mediamarkt.gr/product/smartphon...ones/realme-7-pro-128gb-mirror-silver/1567164
www.mediamarkt.gr/product/smartphones-smartliving/smartphones/realme-7-pro-128gb-mirror-blue/1567163
www.public.gr/product/realme-7-pro-128gb-dual-sim-4g-smartphone-mirror-silver/prod11750005pp/

MM_frag_realme.jpg

Σέρνεται το site του κωτσοβολου, πρέπει να έχει γίνεις χαμός με τη σημερινή προσφορά των κινητών.
Mάλλον κάτι πρέπει να έχει η ταχύτητα στο ιντερνετ σου.
Από το πρωί μέχρι τώρα (παρήγγειλα μελάνια για τον εκτυπωτή που τα έχει -24%),πάει σφαίρα.

Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Mάλλον κάτι πρέπει να έχει η ταχύτητα στο ιντερνετ σου.
Από το πρωί μέχρι τώρα (παρήγγειλα μελάνια για τον εκτυπωτή που τα έχει -24%),πάει σφαίρα.

Ισως σερνεται οσον αφορα τις σελιδες των κινητων που εγινε χαμος! Στη δουλεια το ιντερνετ ειναι ΣΦΑΙΡΑ....σε τιποτα αλλο δε μου κολλαγε. στον Κωτσο πηγαινα να κανω Login και μου ελεγε "η σελιδα θα ειναι διαθεσιμη και παλι σε λιγο"...κατι τετοιο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Ισως σερνεται οσον αφορα τις σελιδες των κινητων που εγινε χαμος! Στη δουλεια το ιντερνετ ειναι ΣΦΑΙΡΑ....σε τιποτα αλλο δε μου κολλαγε. στον Κωτσο πηγαινα να κανω Login και μου ελεγε "η σελιδα θα ειναι διαθεσιμη και παλι σε λιγο"...κατι τετοιο
Μπααα,μόνο μία φορά μπήκα για μελάνια.όλες τις υπόλοιπες φορές,έψαχνα στα κινητά και δεν κόλλησε ούτε στιγμή.
Άλλως τε,μόνο προσφορές δεν είναι.Αφορά αυτούς που ψώνιζαν κινητό από τον Γερμανό,την Voda και Wind οι οποίοι δυστυχώς είναι πολλοί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Android κινητού

Μπααα,μόνο μία φορά μπήκα για μελάνια.όλες τις υπόλοιπες φορές,έψαχνα στα κινητά και δεν κόλλησε ούτε στιγμή.
Άλλως τε,μόνο προσφορές δεν είναι.Αφορά αυτούς που ψώνιζαν κινητό από τον Γερμανό,την Voda και Wind οι οποίοι δυστυχώς είναι πολλοί.

E κοιτα, οταν ΚΑΠΟΙΑ κινητα βγαινουν χαμηλοτερη τιμη χαμηλοτερου σκρουτζομαγαζου (πχ του 9t pro) και εχουν κανονικη εγγυηση (και οχι "καταστηματος" οπως στο σκρουτζ), ειναι προσφορουλα. Δεν λεω οτι κοβεις φλεβα....

Μια ερωτηση που μπορει και ναναι κρισιμη για την τελικη επιλογη στοχων ενοψει BF

Η παλιατζουριτσα μου (ZTE Axon7) εχει πολυ χαμηλη (νομιζω) ακτινοβολια αν θυμαμαι καλα στα 0,35.

Να υποθεσω οτι Samsung Xiaomi Oneplus εχουν αντιστοιχα χαμηλες τιμες πλεον ? (καλα η samsung θυμαμαι οτι ηταν παντα καλη σε αυτον τον τομεα)

Ρωτω γιατι παντα θα εχω δυο καρτες να δουλευουν παραλληλα επανω μου