Αγορά Android κινητού

Πάντως σε δυο πρόσφατα μοντέλα που βρήκα ναι μεν το Samsung έχει λιγότερο σε κεφάλι αλλά έχει περισσότερο στο σώμα.

Samsung Galaxy S20 FE
European measurement on head: 0.241 W/Kg,
on body: 1.447 W/Kg

Xiaomi mi10T
European measurement
0.574 W/Kg on head,
0.996 W/Kg on body

Re: [Επίσημο] Xiaomi Mi 10T / 10T Pro

Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι ότι το iphone 12 pro max ξεκινάει στα 1360 ευρώ. Ακόμη και το Huawei mate 40 ανακοινώθηκε στα 1200 ευρώ.

Το να λέμε ότι κινητό με τα χαρακτηριστικά του mi10t είναι ακριβό στα 500 ευρώ είναι αστείο.

Re: [Επίσημο] Xiaomi Mi 10T / 10T Pro

Στην ιδια κατηγορια αλλα με υψηλοτερες τιμες κυκλοφορει το Oneplus 8t με απλουστερο και πιο ελαφρυ UI αλλα χειροτερες καμερες και το Samsung S20 FE αλλα με χειροτερη διαρκεια μπαταριας και επεξεργαστη.

Πηγα μια Κωτσοβολιαδα σημερα να ριξω μια ματια απο κοντα στα υποψηφια μηχανακια.

Δυστυχως το xperia 5 II δεν υπηρχε ουτε για δειγμα ουτε το εξωφυλλο του οχι ζωντανο.....Ειναι ενδιαφερουσα η πολυ καλη οθονη του ( κολλαω με τις καλες οθονες οπως θα δειτε παρακατω) αν και λογω aspect ratio στο .....θεο (ακου 21:9) μαλλον δεν θα με βολεψει.

Δεν ειδα ουτε τα 1+ 8/8t ουτε και το Samy Note 10+ που ειναι και το μοναδικο μη 5G τηλεφωνο που τσεκαρω.

* Ειδα ομως το s20 ultra . Θεικο τηλεφωνο , φανταστικη οθονη δεν λεω αλλα πολυ μακρυναρι. Ακομα και για μενα που εχω σχετικα μεγαλα χερια και τα μεγαλα τηλεφωνα δεν με προβληματιζουν μου φαινοταν αφυσικο τετοιο μηκος.....

* Ειδα και το 1+ Nord. Να πω οτι τρελλαθηκα ψεματα θαναι. Ψιλοαδιαφορη οθονη αλλα ωραιο λειτουργικο.

Υποψιν ειχα απο διπλα την αντικουλα μου ZTE Axon7 (το οποιο ομως ειχε μια αξιοπρεπη amoled 5.5' -1440 x 2560 της οποιας εκτιμω πολυ τα μαυρα)

* Ειδα και το Xiaomi Mi 10 5G. Αρχικα να πω οτι μου κοπηκαν τα γονατα με την οθονη του αλλα ψαχνοντας την (εννοειται οτι ολα τα τηλεφωνα στην στο τερμα φωτεινοτητας οι οθονες για να κερδισουν τις εντυπωσεις) ειδα στους χρωματικους τονους εικονα χειροτερη και απο το Nord....που πιστεψτε με ηταν πολυ δυσκολο. Ωραιο κατα τα αλλα γρηγορο αλλα η οθονη του δεν .....

* Τελος ειδα και το S20 FE . Noμιζω οτι κρεμασα την γλωσσα μου εξω απο την χαρα μου. Δεν πα ναχε πλαστικο καπακι απο πισω....δεν πα ναχε κακη κυριως καμερα.....η οθονη του ηταν χαρμα ειδεσθαι. Και ειναι μονο 1080Χ2400 νομιζω.

Θελω να δω και Xperia 5 (αντε βρεστο σε εκθεση να παιζει τωρα μονο σε Sony center ισως? )

Θελω να δω και τα 1+ 8/8Τ αλλα και το Νote 10+ που λογω οθονης ισως και να συμβιβαστω με την ελλειψη 5G.

Αυτο που δεν βλεπω να εχει κανεις ουτε ανθρωπος :flipout: οχι καν μαγαζι ειναι το LG Velvet 5G.

Για την τιμη του εξαιρετικα specs αλλα μενει να το δουμε αν γινεται.....

To samsung s20 FE παντως βλεπω οτι ερχεται σε δυο εκδοσεις. Η 5g εχει λογικα snapdragon 865 και η απλη exynos 990. Δυστυχως ομως η 5G ερχεται σε 128GB με 6 GB ram. Ενω φτηνοτερο ειναι το απλο και εχει 256GB και 8Gb ram. Προσωπικα δεν εχω κολλημα με τους επεξεργαστες , ο exynos περα απο την ελαχιστα χειροτερη συμπεριφορα σε διαρκεια μπαταριας και καρτα γραφικων , σε καθημερινη χρηση δεν εχει κανενα θεμα. Οταν ανοιγω το Kodi δεν βλεπω καν το splash screen της εκδοσης. Οπως δεν δειχνει κοπωση οταν χρησιμοποιω το DEX και βαζω να κανει αλλη εργασια το τηλεφωνο και αλλη στο DEX.
Αν δεν εβγαζε το Note 20 στα 690 πολυ πιθανο να αγοραζα και εγω το note 10 επειδη θελω το πενακι. Αλλιως το S20 FE οπως και το περσινο S10 lite ειναι τιμιες συσκευες αν δεν σε ενδιαφερει το πενακι.

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Λακη βαζε κανα λινκ οταν τα βλεπεις γιατι και την ωρα που το εγραψες και κοιταξα καμια 750αρα το ειχε.

Δεν υπαρχει πια.
Μπηκα εκεινη τη Τεταρτη που εδινε δωρο το ΦΠΑ και με χιλια ζορια καταφερα να το παραγγειλω.
Απ'το σαιτ που εδειχνε διαθεσιμοτητα,δεν καταφερα να το παραγγειλω και αναγκαστηκα να το κανω τηλεφωνικα,αφου περιμενα αρκετη ωρα τα καταφερα αλλα,δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα ειχε εξαντληθει!
Μου λεει αναμονη 2 βδομαδες εργασιμες.
Ωχ,λεω,καλος Νοεμβρης!
Μεσα σε μια βδομαδα ειχα παραλαβει,την επομενη Τεταρτη δηλαδη!
Εχω παθει τη πλακα μου με την οθονη,παρολο που τα προηγουμενα μου τηλεφωνα ηταν οι ναυαρχιδες της σαμσουνγκ,S6 και S8,τετοια οθονη δεν ειχαν!

To samsung s20 FE παντως βλεπω οτι ερχεται σε δυο εκδοσεις. Η 5g εχει λογικα snapdragon 865 και η απλη exynos 990. Δυστυχως ομως η 5G ερχεται σε 128GB με 6 GB ram. Ενω φτηνοτερο ειναι το απλο και εχει 256GB και 8Gb ram. Προσωπικα δεν εχω κολλημα με τους επεξεργαστες , ο exynos περα απο την ελαχιστα χειροτερη συμπεριφορα σε διαρκεια μπαταριας και καρτα γραφικων , σε καθημερινη χρηση δεν εχει κανενα θεμα. Οταν ανοιγω το Kodi δεν βλεπω καν το splash screen της εκδοσης. Οπως δεν δειχνει κοπωση οταν χρησιμοποιω το DEX και βαζω να κανει αλλη εργασια το τηλεφωνο και αλλη στο DEX.
Αν δεν εβγαζε το Note 20 στα 690 πολυ πιθανο να αγοραζα και εγω το note 10 επειδη θελω το πενακι. Αλλιως το S20 FE οπως και το περσινο S10 lite ειναι τιμιες συσκευες αν δεν σε ενδιαφερει το πενακι.

Πως βλεπουμε ποιον επεξεργαστη ''φοραει'' το τηλεφωνο;

Πως βλεπουμε ποιον επεξεργαστη ''φοραει'' το τηλεφωνο;
Με εφαρμογή όπως το cpu-z . Αλλιως από πληροφορίες στο ίντερνετ.
6caf7150ceba98796941d9463e31e10d.jpg

Λακη αν το πηρες στην τιμη που το πηρες μαλλον πηρες την εκδοση snapdragon . Εγραφε πουθενα για 5g ?

Το φθηνοτερο ειναι εκεινο με επεξεργαστης της exynos.

Λάκη ανοίγεις τίς ρυθμίσεις καί σκρολάρεις τέρμα κάτω
πληροφορίες γιά τό τηλέφωνο... έκεί γράφει γιά τόν έπεξεργαστή.Ειδάλλως άναφέρεται στό κουτί τής συσκευασίας.

Απάντηση: Re: Αγορά Android κινητού

Λάκη ανοίγεις τίς ρυθμίσεις καί σκρολάρεις τέρμα κάτω
πληροφορίες γιά τό τηλέφωνο... έκεί γράφει γιά τόν έπεξεργαστή.Ειδάλλως άναφέρεται στό κουτί τής συσκευασίας.
Αν πηρε samsung δεν αναφέρεται ούτε στο λογισμικό του τηλεφώνου ούτε στο κουτί.