...στη κατηγορία τιμης αυτή περίπου ότι καλύτερο υπάρχει...ποιο θεωρεις καλο ή ποιο οχι καλο για να βαλουμε εναν πηχη.
εχει απ οτι βλέπω.Δες το A52s (ειναι καλυτερο απο το A53).
Δεν ξερω αν εχει NFC
Gspace και τα έχεις όλα εύκολα χωρίς κανένα θέμα σαν έχεις Google υπηρεσίες, με updates, ειδοποιήσεις τα πάντα, σκας και 15 ευρώ για να έχεις μόνιμα την εφαρμογή χωρίς θέματα, διαφημίσεις κλπ. και είσαι άρχοντας.…στο p50pro που πήρα προχτές μέσα σε 15 λεπτά το είχα στήσει άψογα.Τελικά έχει λυθεί με πλαγιο τρόπο το θέμα με τα google apps στα Χαβάη;
Βλέπω στο youtube ότι έχουν βγει πατέντες αλλά δεν ξέρω αν έχουν παρενεργειες.
Στο μυαλό μου είσαι; Για το P50 pro ρώτησα.....Τόσο φοβερό είναι στις photo; Ναι αλλά μονο 3X optical zoom. Από μπαταρία τι λέει που έχει 4360 μόνο;Gspace και τα έχεις όλα εύκολα χωρίς κανένα θέμα σαν έχεις Google υπηρεσίες, με updates, ειδοποιήσεις τα πάντα, σκας και 15 ευρώ για να έχεις μόνιμα την εφαρμογή χωρίς θέματα, διαφημίσεις κλπ. και είσαι άρχοντας.…στο p50pro που πήρα προχτές μέσα σε 15 λεπτά το είχα στήσει άψογα.
Υ.Γ. Παρεπιμπτοντως αν κάποιος ενδιαφέρεται έστω και λίγο σοβαρά με την φωτογραφία πρέπει να δει το p50 pro, μιλάμε για άλλο κόσμο φωτογραφικά, ο δε ασπρόμαυρος αισθητήρας που έχει πάνω βγάζει ασπρόμαυρες φωτός που προσωπικα δεν έχω ξαναδεί πουθενά και ρίχνει σαγόνια.
Λίγες μέρες το έχω οπότε ακόμα ψάχνομαι...φωτογραφικά πάντως όσο πρόλαβα να το δουλέψω το γράφω εγγυημένα ότι σαν πακέτο είναι μάλλον το καλύτερο φωτογραφικά κινητό εκει έξω.Στο μυαλό μου είσαι; Για το P50 pro ρώτησα.....Τόσο φοβερό είναι στις photo; Ναι αλλά μονο 3X optical zoom. Από μπαταρία τι λέει που έχει 4360 μόνο;
Ολα δουλεύουν μια χαρά, ενημερώσεις, ειδοποιήσεις, μια χαρά πληρώνω με την τράπεζα μου ανέπαφα (άλλα γίνονταν και από το P40 pro). Αν θυμάμαι Γιάννη το είχες το κινητό πριν 1+ χρόνο, έχουν αλλάξει πολλά από τότε, έχει πάρει και Update το λειτουργικό ενώ ετοιμάζεται και νέο μεγάλο Update. Φυσικά δεν ξέρω για όλες τις τράπεζες, εξαρτάται φαντάζομαι και από την εφαρμογή της κάθε τράπεζας οπότε μην πάρω κάποιον στο λαιμό μου.Όσο είχα huawei με κόλπα, οι τραπεζικές εφαρμογές δεν δούλευαν σωστά, δεν ειχα notifications απ αυτε επισης, και οι ανέπαφες πληρωμές δεν δουλευαν ….λύθηκαν αυτά;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ναι πράγματι ισχύει αυτό, αν βρεις με Kirin πάρε καλύτερα αυτό!Άρα ισχύει που λένε ότι ζεσταίνεται με sanpdragon και καλύτερα να βρούμε το κινέζικο με kirin.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.