αγορά ανθεκτικού φακού

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

essediss

New member
8 June 2013
3
Γεια χαρα σε ολους σας.
Χρειαζομαι την βοηθεια σας ,για να μου προτεινετε φακο.
Μετα απο ενα σωρο φτηνους φακους που εχω αγορασει και εχω απογοητευτει τελειως ,θελω να αγορασω ενα καλο φακο.
Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι εαν πεφτει απο υψος 2-3 μετρα να μην παθαινει τιποτα.
Τον χρησιμοποιω σε δουλεια και οι πτωσεις ειναι συχνες.
Η φωτεινοτητα δεν με πολυενδιαφερει ,πιστευω μεχρι 200lm θα ειμαι ευχαριστημενος.Αμα ειναι και παραπανω ακομα καλυτερα.
Το πιο πιθανο ειναι οτι θα αγοραστει απο ebay και το ποσο που διαθετω ειναι το πολυ 100 ευρω.θα προτιμουσα βεβαια πιο χαμηλη τιμη.
Εχω διαβασει για τους surefire και φαινονται πολυ καλοι.
θα χαρω πολυ να ακουσω τις προτασεις σας!!

Xmoran

AVClub Enthusiast
7 February 2011
1,103
Ν. ΣΜΥΡΝΗ
Καλώς τον :)

Για κοίτα αυτούς της Trhunite :

http://www.amazon.co.uk/ThruNite-Archer-Flashlight-XP-G2-Waterproof/dp/B00AR6RQ0O/ref=sr_1_9?ie=UTF8&qid=1392843401&sr=8-9&keywords=thrunite

http://www.amazon.co.uk/ThruNite-Flashlight-CreeXP-G2-waterproof-battery/dp/B00EDEZ2HK/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1392843401&sr=8-7&keywords=thrunite

Οι προδιαγραφές τους αναφέρουν για αντοχή σε πτώση από 10 μέτρα (- Impact resistant: 10 meters. ) !!

Χιωτης

Moderator
Staff member
19 February 2011
36,376
Βριλήσσια
Και γω τους Thrunite Αrcher σου προτεινω.

Αν τον εχεις για δουλεια, παρε τον μεγαλο, τον 2χΑΑ, που εχει σαφεστατα καλυτερο κρατημα. Θα σε καλυψει πληρως σε αυτα που ζητας.

Καλως ηρθες!

9 January 2012
324
Ζάκυνθος
Επειδή δεν μας διευκρινίζεις το μέγεθος του φακού ή το τύπο των μπαταριών που θέλεις, θα σου πρότεινα τον Olight M22 ή τον Armytek predator οι οποίοι έχουν δοκιμαστεί ακραία και αντέχουν υπέρ του δέοντος. Ο δε Predator με την τεχνολογία που έχει (διπλή πλακέτα) σε περίπτωση που χαλάσει η πρώτη, δουλεύει με τη δεύτερη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη χρήση που τον θέλεις.
Όσο για τους Surefire δεν μπορώ να πώ τίποτα γι' αυτά τα σκυλιά εκτός του ότι κοστίζουν πολύ παραπάνω απο τα χρήματα που θέλεις να δώσεις.

kospap

Supreme Member
31 July 2009
8,450
και εγω προτεινω απο predator και πανω...

Για τοσες τυομπες που θα φαει πρεπει να εχει και κατι ποι οι κοινοι φακοι δεν εχουν. potted ηλεκτρονικα (οαλ μεσα σε σκληρη παστα θερμοεπαγωγης)
Αλλιως καποιο κομματι απο την πλακετα θα σπασει, ειδικα αν ειναι πηνιο με φεριτη
δες και μια ματια στα dropin του malkoff

essediss

New member
8 June 2013
3
Ευχαριστω παρα πολυ για τις προτασεις σας.
Λιβέρη Σταύρο το μεγεθος το φακου δεν με πολυνοιαζει.Οι μπαταριες σιγουρα θα προτιμουσα τις ΑΑ ή τις ΑΑΑ,αλλα βλεπω οτι οι επιδοσεις με αυτες τις μπαταριες ειναι περιορισμενες.
Ο ThruNite Archer 2A σιγουρα ειναι οικονομικος αλλα σε λειτουργια 90lm εχει 5hours λειτουργια.Μου φαινεται λιγο.Επισης στο youtube δεν ειδα κανενα video να τρωει χτυπαριδια.
Ο olight M22 Warrior στα 250 lm εχει 3 ωρες λειτουργιας. Στα χτυπηματα αντεχει παρα πολυ. Ο M20SX-L2 Warrior στα 110 lm εχει 5 ωρες λειτουργιας.
Ο Armytek Predator Pro v2.5 XP-G2 στα 200 lm εχει 7 ωρες λειτουργιας.Στα χτυπηματα αντεχει πολυ.
Ειμαι αναμεσα σε olight και armytek.Αλλα νομιζω ο armytek εχει προβαδισμα λογω αυτονομιας.
Ειχα ξεχασει να αναφερω οτι εκτος απο ανθεκτικος θα επρεπε να κραταει οσο το δυνατον πιο πολλες ωρες γινεται σε 100 lm και πανω.Αλλα να υπαρχει και η δυνατοτητα για περισοτερα lumens οταν χρειαστει.
Αν εχετε κατι αλλο να προτεινεται με χαρα να σας ακουσω.

johnmlrs

AVClub Enthusiast
13 May 2013
1,195
εγω εχω αρκετο καιρο για τη δουλεια μου και οχι μονο τον thrunite archer 2AA.

πραγματικα του εχω πιει το αιμα..!πολλες πτωσεις μεχρι τωρα,λαδια,πετρελαια κτλ.δεν εχει παθει το παραμικρο!!!τα εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω..

το μονο αρνητικο για εμενα ειναι οτι θα προτιμουσα πιο πολυ αυτονομια γιατι τον δουλευω αρκετα καθημερινα.βεβαια εχω και παντα μαζι μου ενα δευτερο ζευγαρι μπαταριες και κανω τη δουλεια μου..