Αγορά από Amazon

george7

Established Member
18 February 2013
183
ΝΑΥΠΛΙΟ
εχει κανεις εμπειρια αγορας απο amazon.τον πιονεερ vsx-827 τον εχει 219,90 λιρες.ποσο ειναι σε ευρω; και ειδα σωστα οτι εχει δωρεαν μεταφορικα σε Eλλαδα.Δηλ.πως γινεται μπορει να γραψει καποιος λιγο αναλυτικα γιατι και τα αγγλικα μου ειναι λιγο πολυ απαισια.ευχαριστω.ελπιζω να μη γινομαι κουραστικος.

Re: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ AMAZON

Τις ισοτιμίες τις βλέπεις εδώ, στο περίπου πάντα. Από το αμαζον έχω αγοράσει αμέτρητα βιβλία και δίσκους αλλά όχι ηλεκτρονικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις άψογη εξυπηρέτηση, και εφόσον λένε δωρεάν μεταφορικά το εννοούνε. Χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα για αγορά από εκεί, αλλά είναι αρκετά ασφαλές. Απλά να ξέρεις ότι για οτιδήποτε πρόβλημα προκύψει με τον ενισχυτή είναι υπεύθυνο το αμαζον και όχι η εδώ αντιπροσωπεία (που βέβαια δεν έχει και την καλύτερη φήμη).

Αν τον πουλάει το ίδιο το αμαζον έχει δωρεάν μεταφορικά αλλιώς δεν έχει...

http://www.amazon.co.uk/VSX-827-K-C...e=UTF8&qid=1365776366&sr=8-1&keywords=vsx-827

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below.

Δεν τον στέλνει Ελλάδα...

Από amazon.uk είχα άριστη εμπειρία. Παρήγγειλα ένα λάπτοπ (100 ευρώ κάτω από εδώ) και με δωρεάν μεταφορικά. Το μεσημέρι το παρήγγειλα και μετά από 24 ώρες ήταν στην πόρτα μου! Απλά ενδέχεται με την πιστωτική να μπει κανένα 5ευρω πάνω στην τιμη.

Είναι "Fulfilled by Amazon", κανονικά τα στέλνει. Φεύγουν απο τις αποθήκες τους.
Το πρόβλημα μάλλον είναι το βάρος. 11 κιλά είναι αρκετά βαρύ.

Από amazon.uk είχα άριστη εμπειρία. Παρήγγειλα ένα λάπτοπ (100 ευρώ κάτω από εδώ) και με δωρεάν μεταφορικά. Το μεσημέρι το παρήγγειλα και μετά από 24 ώρες ήταν στην πόρτα μου! Απλά ενδέχεται με την πιστωτική να μπει κανένα 5ευρω πάνω στην τιμη.
Αν πληρώνεις προμήθειες (τα 5 που είπες) νομίζω πρέπει να μιλήσεις με την τράπεζα σου. Ποτέ δεν έχω πληρώσει παραπάνω, εκτός απο τον ελληνικό ΦΠΑ που βάζουν (23% αντι για 20%)

Last edited:

Αν μπαίνει ελληνικός ΦΠΑ, μάλλον εκεί ήταν η χρέωση. Έψαχνα να βρω τι ήταν! Αλλά αν γλιτώνεις 100 ΕΥΡΩ δε σε νοιάζει για τα 5! Πρώτη φορά αγόρασα από αμαζον.

Είναι "Fulfilled by Amazon", κανονικά τα στέλνει. Φεύγουν απο τις αποθήκες τους.
Το πρόβλημα μάλλον είναι το βάρος. 11 κιλά είναι αρκετά βαρύ.

Δυστυχώς όχι, τα "Fullfilled by Amazon" αποστέλλονται σε 9 χώρες της ΕΕ αλλά όχι στην Ελλάδα.

εχει κανεις εμπειρια αγορας απο amazon.τον πιονεερ vsx-827 τον εχει 219,90 λιρες.

Γιατι δεν πας λιγο πιο πανω ;

http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B007YDOY8A/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

Ειναι 30 λιρες μονο η διαφορα με τον 827. Νομιζω οτι ειναι δωρεαν τα μεταφορικα απο το πρωτο μαγαζι στο link (caraudiosecurity) και η αποστολη γινεται μεσω amazon οποτε ειναι σχετικα αξιοπιστο . Το κακο ειναι πως δεν σε καλυπτει η intersys με εγγυηση για αγορες απο το εξωτερικο. Ετσι μου ειχαν πει εμενα στο τηλεφωνο τουλαχιστον.

Κανε μια συγκριση του 922 και του 827 στο site της pioneer και αν δες αν αξιζουν τα παραπανω χρηματα για τον 922. Νομιζω ειναι λιγο πιο ισχυρος, παιρνει δευτερο sub, το τηλεκοντρολ χειριζεται και αλλες συσκευες κτλ.

Καλη επιτυχια!

Έχω αγοράσει αρκετά είδη "Fulfilled by Amazon" (σκληρό δίσκο, ρούχα κτλ).

Τι να σου πω, δοκίμασα να το βάλω στο καλάθι αγορών και δεν με άφησε. Δες και αυτό από τους όρους συναλλαγών του FBA

Can my FBA products be delivered to addresses outside the United Kingdom?

Yes, you can have your FBA products exported to 9 or 26 EU countries:
Germany
France
Spain
Italy
Belgium
Luxembourg
Netherlands
Ireland
Portugal

Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ AMAZON

παιδια ευχαριστω ολους σας για τις αμεσες απαντησεις σας.το προβλημα μαζι με τα αγγλικα μου ειναι οτι δεν εχω πιστωτικη καρτα(ποτε δεν ειχα) οποτε το ξεχνω.

δηλ.αν εκανα σωστα την ισοτιμια 249 λιρες ειναι 292 ευρω; τοση διαφορα;

Τι να σου πω, δοκίμασα να το βάλω στο καλάθι αγορών και δεν με άφησε. Δες και αυτό από τους όρους συναλλαγών του FBA

Can my FBA products be delivered to addresses outside the United Kingdom?

Yes, you can have your FBA products exported to 9 or 26 EU countries:

Μία λέξη αλλάζει όλο το νόημα: "9 or 26 EU countries" και όχι "9 of 26 EU countries". Για κάποιο λόγο έχουν χωρίσει τις χώρες σε δύο ομάδες.
Αυτό το κείμενο βέβαια αφορά τους εμπόρους και όχι τους πελάτες.

Απο εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του τρίτου εμπόρου αν δέχεται να στείλει σε μία ορισμένη χώρα.

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ AMAZON

δηλ.αν εκανα σωστα την ισοτιμια 249 λιρες ειναι 292 ευρω; τοση διαφορα;

Την τελευταία φορά που κοίταξα, 1 λίρα ήταν περίπου 1,25 ευρώ. Σε αυτό προσθέτεις και 3% περίπου περισσότερο ΦΠΑ.

Μία λέξη αλλάζει όλο το νόημα: "9 or 26 EU countries" και όχι "9 of 26 EU countries". Για κάποιο λόγο έχουν χωρίσει τις χώρες σε δύο ομάδες.
Αυτό το κείμενο βέβαια αφορά τους εμπόρους και όχι τους πελάτες.

Απο εκεί και πέρα, είναι στο χέρι του τρίτου εμπόρου αν δέχεται να στείλει σε μία ορισμένη χώρα.

Ακριβώς. Κάποιοι στέλνουν σε 9 χώρες και κάποιοι σε 26, δλδ και στην Ελλάδα. Ο συγκεκριμένος που πουλάει τον Pionneer στέλνει φαίνεται σε 9 χώρες, οπότε...

παιδια ευχαριστω ολους σας για τις αμεσες απαντησεις σας.το προβλημα μαζι με τα αγγλικα μου ειναι οτι δεν εχω πιστωτικη καρτα(ποτε δεν ειχα) οποτε το ξεχνω.

Μπορείς να εκδώσεις μια προπληρωμένη για να κάνεις τις συναλλαγές σου και να είσαι ασφαλής.

Εάν δεν είσαι επιρρεπής στην κατάχρησή της, μια πιστωτική είναι εργαλείο για τέτοιες περιπτώσεις.

Κι εγώ μόνο για τέτοια έχω μία πιστωτική, δίχως συνδρομή, και με πληρωμή ολόκληρου του οφειλόμενου ποσού. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τη χρησιμοποιώ για το amazon, το paypal, άντε και καμιά φορά εάν δω κάτι με άτοκες δόσεις εδώ. Αποκλειστικά σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις. Η δωρεάν αποστολή από το αγγλικό άμαζον ισχύει και για αρκετά ογκώδη πράγματα, πχ και 15 κιλών.

παιδια το amazon.co.uk στελνει κανονικα Ελλαδα.
χτες το βραδυ παρηγγειλα εναν ενισχυτη Pioneer vsx 521-k καινουριο και μου τον εστειλε κανονικοτατα....
free μεταφορικα εννοειται...

Εννοείται οτι το Amazon στέλνει. Οι τρίτοι έμποροι που χρησιμοποιούν το Amazon σαν βιτρίνα ίσως να μην στέλνουν.