Αγορά απο Αμερική

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
ενας φίλος θα φυγει για ενα μηνα Νεα Υορκη..

σκεφτομαι μηπως εκμεταλευτώ την ευκαιρία, για να μου φέρει κάτι απο εκεί..

παραθέτω τον χώρο και τα μηχανήματα
πως μπορώ να εχω καλύτερο ήχο ή εικόνα;

Πλατος: 4,70m
Μηκος: 3m
Υψος: 2,70m

https://s22.postimg.org/p3q5oo78x/Ka...a_eng_copy.jpg

προβολέας
JVC HD-750

Ενισχυτης
ONKYO 5007

Κεντρικό ηχειο
KLIPSCH RP-450

Left/Right (bookself)
KLIPSCH RP-160M

Surround
KLIPSCH RP-250S

1) θα μπορέσει να φέρει κάτι ογκώδες οπως πχ ενας ενισχυτής; θα υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση;
2) αν επιλέξω ενισχυτή θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ρεύματα;
3) ποιον ενισχυτή; τελικό; ολοκληρωμένο; κανα minidsp με dirac;
4) κάτι άλλο;

ευχαριστώ

Ότι δεν χωράει μέσα σε βαλίτσα θα το δουν στο αεροδρόμιο όταν θα φτάνει και θα περάσει σίγουρα τελώνιο.

Ότι δεν χωράει μέσα σε βαλίτσα θα το δουν στο αεροδρόμιο όταν θα φτάνει και θα περάσει σίγουρα τελώνιο.

μπορει να παρει μια βαλιτσα και να το βαλει μέσα, χωρις τα κουτια κτλ
ενισχυτης ίσως να ειναι δύσκολο, αν εχει και μεγάλο βάρος..
αλλα κανενα minidsp ή οτιδήποτε μικρό, νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Τα μεγαλύτερα που έχω φέρει από Αμερική ήταν ένας μείκτης και μια άλλη φορά ένας dj controler. Και τα 2 χωρίς κουτιά μέσα στην βαλίτσα προστατευμένα με ρούχα. Κανένα πρόβλημα. Την μια φορά φεύγοντας από Αμερική μου είχαν κάνει έλεγχο στην βαλίτσα το είδαν και δεν μου είπαν τίποτα. Γενικά αν χωράει μέσα σε βαλίτσα κανονική με τρόπο που να μην χτυπηθεί είσαι οκ. Αν όμως κάτσει καμία στραβή και σου ελέγξουν την βαλίτσα στην Ελλάδα δεν ξέρω τι γίνεται. Αν είναι κάτι σαν laptop μπορείς να ισχυριστείς ότι είναι προσωπικό και το είχες μαζί σου από την αρχή του ταξιδιού, αλλά για προτζέκτορες, ενισχυτές κλπ. δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως για ηχεία και άλλα ογκώδη πράγματα που δεν χωράνε σε βαλίτσα και ταξιδεύουν σε δικά τους κουτιά, ξέχασε το θα τα πληρώσεις χρυσά.

emotiva 48,18 cm x 43,18 cm x 18 cm και 16 κιλά
anthem 16.5 cm x 43.9 cm x 37.5 cm και 14 κιλά
ισως ηταν καλη περίπτωση αν χωρουσε κατι τετοιο σε βαλίτσα.

ειναι μουσικος ο φιλος, οποτε ισως να μην υπάρχει θέμα.

αν και απο οτι βλέπω το δολλάριο ειναι σε ιστορικά ύψη.

Ναι πλέον εκεί που έχει πάει το δολάριο δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο να φέρεις κάτι από εκεί.

Ξέχνα τις βαλίτσες, μην το ταλαιπωρείς το παιδί να σου κουβαλάει 25kg ενισχυτή! Κανένα OPPO-203 ίσως που θα κυκλοφορήσει το επόμενο 10ήμερο. Η λύση που ψάχνεις είναι εδώ

Τους παίρνεις τηλέφωνο, έρχονται και παραλαμβάνουν, φτιάχνουν ξύλινο κιβώτιο με τα πράγματα σου πακεταρισμένα μέσα με κόστος μεταφορικών περίπου 7$ / κυβικό πόδι (περίπου 75$ το m³) συν το κόστος εκτελωνισμού και τους δασμούς. Υπολόγισε παραλαβή από 20 μέρες έως 2 μήνες, ανάλογα πότε γεμίζει το container τους.

Από ενισχυτές, επειδή το ψάχνω αυτές τις μέρες μόνο τους Emotiva έχω δει να είναι 110/220v
Για subwoofer, τα Klipsch είναι 110/220v, ενώ για SVS μπορείς να το παραγγείλεις απευθείας από την εταιρία με 220v τροφοδοτικό