Αγορά απο Blahdvd.com!

Claymore

New member
25 September 2009
94
Μπορεί κανείς να μου πει την γνώμη του για το συγκεκριμένο κατάστημα?
Είδα ότι έχει καλές τιμές, δυστυχώς δεν έχει paypal όμως... Όταν βάζεις τα στοιχεία της κάρτας σου στο account εκεί που λέει (Address the card is registered at) τι ακριβώς πρέπει να βάλουμε? Την διεύθυνση της τράπεζας ή του σπιτιού μας?

την διευθυνση αυτουνου που εχει βγαλει την καρτα συνηθως το σπιτι σου ειναι εκτος και αν δεν ειναι δικια σου η καρτα .. εγω εχω παρει απο blahdvd ειναι πολυ αξιοπιστο και δεν αργουν πανω απο 3-4 μερες να σου φερουν το εμπορευμα.

Βασικα προσεχε τι θα βαλεις για διευθυνση αποστολης γιατι αν δεν ειναι σωστη μπορει να χαθει το εμπορευμα και μετα θα πρεπει να κανεις claim ktlp

την διευθυνση αυτουνου που εχει βγαλει την καρτα συνηθως το σπιτι σου ειναι εκτος και αν δεν ειναι δικια σου η καρτα .. εγω εχω παρει απο blahdvd ειναι πολυ αξιοπιστο και δεν αργουν πανω απο 3-4 μερες να σου φερουν το εμπορευμα.

Βασικα προσεχε τι θα βαλεις για διευθυνση αποστολης γιατι αν δεν ειναι σωστη μπορει να χαθει το εμπορευμα και μετα θα πρεπει να κανεις claim ktlp

Έρχεται σπίτι σου? με courier ή ΕΛΤΑ? Γιατί αν είναι με ΕΛΤΑ τη κάτσαμε...

Κάπου είδα αυτό π.χ (Oδός Χίου 9 --> 9 Chiou St) έτσι πρέπει να το γράψω?
Στο Card Holder's Name τι πρέπει να βάλω?

μονο λατινικα μπορεις να γραψεις οποτε ετσι πρεπει να το κανεις.. με ΕΛΤΑ ερχεται αλλα δεν αργει τοσο πολυ οσο νομιζεις θα στο αφησουν στο κεντρικο κουτι αν εισαι σε πολυκατοικια οποτε πρεπει να προσεχεις μη στο φανε εκτος και αν παρεις τηλεφωνο και τους πεις να στο κρατησουν εκει και πας και το παρεις μετα. στο πεδιο που λες πρεπει να βαλεις το ονομα αυτουνου που εχει την καρτα.

μονο λατινικα μπορεις να γραψεις οποτε ετσι πρεπει να το κανεις.. με ΕΛΤΑ ερχεται αλλα δεν αργει τοσο πολυ οσο νομιζεις θα στο αφησουν στο κεντρικο κουτι αν εισαι σε πολυκατοικια οποτε πρεπει να προσεχεις μη στο φανε εκτος και αν παρεις τηλεφωνο και τους πεις να στο κρατησουν εκει και πας και το παρεις μετα. στο πεδιο που λες πρεπει να βαλεις το ονομα αυτουνου που εχει την καρτα.

ok thanks...Βασικά μένω Πάτρα και ξέρω ότι τα ΕΛΤΑ εδώ πέρα είναι μαύρο χάλι....ευτυχώς μένω σε μονοκατοικία οπότε δεν έχω τέτοιου είδους κίνδυνο :D

Exω ψωνισει πανω απο εικοσι φορες στο προσφατο παρελθον κι ουδεποτε υπηρξε προβλημα. Προσον τους η ταχυτητα (3 ή 4 ημερες το πολυ) και το κοστος - αν και τωρα με τις τιμες σε ευρω μας ῾῾ριχνουν῾῾ λιγο.
Σε καθε περιπτωση προχωρα αφοβα.

Βεβαια βλεπε και τιμες απο gametracker να εισαι σιγουρος παντως και 1-2 ευρω παραπανω να ειναι στο blah αξιζει γιατι ειναι πολυ γρηγοροι μακρια απο play.com εχω ακουσει εως μηνα περιμενανε καποιοι:slapface:

Βεβαια βλεπε και τιμες απο gametracker να εισαι σιγουρος παντως και 1-2 ευρω παραπανω να ειναι στο blah αξιζει γιατι ειναι πολυ γρηγοροι μακρια απο play.com εχω ακουσει εως μηνα περιμενανε καποιοι:slapface:

Μηπως ηταν για ειδη προπαραγγελιας?

σε ολα τα αλλα ειδη προσωπικα πανω απο 5 εργασιμες δεν κανει η παραδοση (Αθηνα) - τα τελευταια 2 περιπου χρονια που αγοραζω απο play...

τοτε εισαι ειτε πολυ τυχερος ειτε ολοι στο ps3forums λεγανε ψεματα δεν ξερω τι να σου πω παντως εγω δεν το διακινδυνευω ασε που το play.com σε ΚΛΕΒΕΙ στην μετατροπη λιρας-ευρω δεν το προσεξες στα δυο χρονια που αγοραζεις απο κει?

εδώ και μια μέρα γράφει pending το status σε κάτι που πήγα να αγοράσω... χάθηκε να χει ένα paypal να τελειώνουμε...βασικά γίνεται αν δώσεις τον 16ψήφιο κωδικό και τον 3ψήφιο απο πίσω (Prepaid Κύπρου) να πάρουν χρήματα από την κάρτα? ή έχω ξεχάσει κάτι?

ναι γινεται αλλα σιγα μη το κανουν ειναι καλο καταστημα και δε ρισκαρουν την φημη τους για 3000 που θα εχει το πολυ συνηθως μια καρτα μεσα.

ναι γινεται αλλα σιγα μη το κανουν ειναι καλο καταστημα και δε ρισκαρουν την φημη τους για 3000 που θα εχει το πολυ συνηθως μια καρτα μεσα.

Όχι εννοώ αν γίνεται να γίνει η πληρωμή όχι να κλέψουν χρήματα :P.... δεν μου ζήτησε κάτι άλλο σαν κωδικό να βάλω μόνο αυτούς τους δύο...άρα γιατί γράφει ακόμα pending?

To pending αναφερεται στην πορεια της παραγγελιας παρα στην πληρωμη.Αν θυμαμαι καλα η επομενη κατασταση ειναι ιin dispatch και μετα order complete που προυποθετει την αποστολη. Θα προτεινα να μην ανησυχεις ιδιαίτερα.Ισως επειδη ειναι η πρωτη φορα που ψωνιζεις να γινεται επισταμενος ελεγχος.

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορά απο Blahdvd.com!

To pending αναφερεται στην πορεια της παραγγελιας παρα στην πληρωμη.Αν θυμαμαι καλα η επομενη κατασταση ειναι ιin dispatch και μετα order complete που προυποθετει την αποστολη. Θα προτεινα να μην ανησυχεις ιδιαίτερα.Ισως επειδη ειναι η πρωτη φορα που ψωνιζεις να γινεται επισταμενος ελεγχος.

y δίκιο έχεις...πήγε τελικά in dispatch ;D

πήγε shipped σήμερα στις 9:45 :D Από τη στιγμή που το στέλνουν θέλει 4 ημέρες?

3-4 μερες συνηθως αναλογα σε ποια περιοχη μενεις θα στο αφησουν στο γραμματοκιβωτιο