αγορα απο e-bay

takis

Supreme Member
11 August 2006
3,920
--------------------
καλημερα σε ολους

εχω βρει στο e-bay αυτον τον pro τις krell

http://global.ebay.com/EXTRAORDINAIRE_PREAMPLI_KRELL_KSL_Pure_Class_A/130329581569/item

τον ξερει καποιος και αν ναι αξιζει τα 990 ευρω που ζηταει ο τυπος που τον πουλαει ;

αν το post ειναι σε λαθος ενοτητα παρακαλω να μετακινηθει

δεν μας λέει την ηλικία του προ , οπότε δεν ξέρω πως μπορεί κάποιος να βγάλει συμπέρασμα για την τιμή
εάν πραγματικά ενδιαφέρεσαι στείλε ένα μήνυμα στον πωλητή και ζήτα περισσότερες πληροφορίες όπως και κόστος αποστολής στην Ελλάδα που δεν αναφέρεται ( και αν φυσικά τον στέλνει Ελλάδα )

μου απαντησε ειναι 15 χρονων μηχανημα δεν ξερω αν αξιζει την αγορα εσες τι λετε επισης λεει οτι ειναι σε αριστη κατασταση

Το ζευγάρι υλοποιούνταν τότε με τον KST-100 τελικό
Εάν έχεις τον τελικό και θες να ματσαρουν η έχεις ακούσει το συγκεκριμένο σετ και σου άρεσε οκ
Έχει να κάνει με τον τελικό που θα χρησιμοποιήσεις και όχι τόσο με την αξία η την ηλικία της συσκευής
Με μια γρήγορη έρευνα στο νετ είδα ότι πάνω κάτω τόσο πάνε

Αυτός όπως και ο τελικός του που είναι κελεπούρι κυκλοφορούν κατά καιρούς φτηνότερα στο Γερμανικό ebay.

ευχαριστω για τις απαντησεις αυτο που εχω βρει ειναι απο Γαλλια και μαλλον δεν θα περασει απο τελωνειο μονο μεταφορικα θα εχει θα του στειλω μυνημα να μαθω με τι το στελνει

εσεις το προτεινεται θα παιξει με εναν F15 MUSICAL FIDELITY & PROAC 3.8
οπως καταλαβαινετε δεν τον εχω ακουσει

Το μηχανημα ειναι καλο αλλα δεν παυει να ειναι 15 ετων.Στο ebay υπαρχουν
παρα πολλες ευκαιριες και μαλιστα του κουτιου.

Ακριβά τον δίνει κι είναι μόνο line.Γύρω στα 500-550 θα ήταν καλά.

Απο την άλλη η επόμενη σειρά KRC+ ήταν σαφώς καλύτεροι.