Αγορα απο εβδομαδα!!!!

mikele007

New member
29 April 2010
98
Παιδια εχω μια τελευταια ερωτηση, υστερα απο ερευνα και διαβασμα στο forum κατεληξα σε αυτα τα 2 μοντελα,

samsung 46f6100 (629 euro) και samsung 46f6400 (699 euro)

Η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει να δωσω 70 ευρω παραπανω και να παρω την 6400, εχει 1. καλυτερη εικονα σαν τηλεοραση σε τηλεοπτικο digea, HD απο οτι η 6100,? 2. το smart που εχει μου ειναι αδιαφορο, 3. το 3d της ειναι καλο μιας που δεν ειναι passive αφορα και της 2?

οποιδηποτε βοηθεια σας ειναι σημαντικη ακομα κ να προτεινετε καποιο αλλο μοντελο, η χρηση της θα ειναι για τηλεοπτικο, ps4, ΗD και αρκετα αθλητικα και η αποσταση ειναι 2 με 2,5 μετρα

Σας ευχαριστω

Re: Απάντηση: Αγορα απο εβδομαδα!!!!

Δεν το ειχα παρατηρησει αυτο....εχεις ενα δικιο...σαν τηλεορασεις ομως κ ποιοτητα εικονας δεν πρεπει να εχει τρελες διαφορες....πανω κατω στα ιδια θα ειναι ετσι δεν ειναι?

Aν λείπει κάτι από τη σειρά 6 της Samsung είναι μια "καθαρή" τηλεόραση, μια έκδοση χωρίς 3d ή smart. Να αγοράσεις μόνο πάνελ και απόδοση. Αυτό θα έριχνε και την τιμή της.
Στο θέμα τώρα, η 6400 έχει πιστεύω και ανώτερο πάνελ από την 6100 και η διαφορά των 70 είναι μικρή, ίσως κάποια στιγμή φανεί χρήσιμο το smart.

Σε εικόνα είναι κοντά. Στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων πάντως ίδια τιμή έχουν.

Αν θα παίζεις συχνά ταινίες από στικάκι μήν κοιτάς την F6100 γιατί όχι μόνο έχει 1 θύρα usb που σε περιορίζει και σε περίπτωση βλάβης - στραβώματος της υποδοχής δε θα έχεις εναλλακτική, αλλά και γιατί την έχουν στριμώξει ανάμεσα στις 2 θύρες HDMI με αποτέλεσμα το βάλε - βγάλε να είναι μανίκι ειδικά με τά μικρά στικάκια

Ευχαριστω για τις αποψεις σας, οποτε περιμενω καμια προσφορα για την 6400 γιατι στα 700 την θεωρω ακριβη!!!!