Aγορα απο εξωτερικο.

2 December 2006
1,167
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Παιδες την βοηθεια σας.
Στις 22 Νοεμβριου εκανε η αδερφη μου μια αγορα απο Αγγλικο μαγαζι www.charger4u.co.uk δυο μπαταριες και ενα φορτιστη για λαπτοπ.

Το πακετο απο εκεινη την ημερα δεν εχει ερθει ακομα. Μετα απο 2-3 μειλ στον πωλητη να μας δωσει traking number,μας απαντησε οτι το εστειλε σαν γραμμα,και δεν εχει αριθμο αποστολης.

Υποψιν οτι ο πωλητης δεν εχει απαντησει σε ολα τα μειλ που εχει στειλει η αδερφη μου.
Το ποσο ειναι περιπου στα 67 ευρω,και πληρωθηκαν μεσω paypal.
Προχθες εγινε καταγγελια μεσω paypal,αλλα ειχε περασει το οριο των 45 ημερων,και το paypal εκλεισε την υποθεση.

Πηγε η αδερφη μου στο ταχυδρομειο της Δημου Ασβεστοχωριου και Πευκας μηπως εχει ερθει το πακετο αλλα δεν βρηκε τιποτα.

Τι γινετε σε αυτην την περιπτωση? Μπορει να εχει χαθει το πακετο? Απο που μπορουμε να ζητησουμε ευθυνες?
Πως μπορουμε να δουμε τι εχει γινει. Ο πωλητης δεν ειναι καθολου συνεργασημος.

Ευχαριστω πολυ!

Μετα απο 2-3 μειλ στον πωλητη να μας δωσει traking number,μας απαντησε οτι το εστειλε σαν γραμμα,και δεν εχει αριθμο αποστολης.

Προχθες εγινε καταγγελια μεσω paypal,αλλα ειχε περασει το οριο των 45 ημερων,και το paypal εκλεισε την υποθεση.

Ο πωλητης δεν ειναι καθολου συνεργασημος.

Εστιάζοντας στα παραπάνω και κυρίως στα υπογραμμισμένα , δεν πιστεύω να μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα . Έπρεπε να κινηθείς πριν τις 45 ημέρες , αφού μάλιστα δεν σου έδωσε και tracking number .

Edit : Ψάχνοντας είδα πως δραστηριοποιείται ο συγκεκριμένος στο amazon.co.uk με καλές αξιολογήσεις , δεν προσπαθείς μέσω του amazon να τον πιέσεις , δεν ξέρω αν είναι εφικτό όμως αν η αγορά έγινε απ ευθείας .

Last edited:
Εγω πιστευω οτι το πακετο εχει ερθει και καθεται σε καποιο ραφι ταχυδρομειου. Με τα λεγομενα της αδερφης μου ειναι λιγο μπαχαλο τα ταχυδρομεια Δημου Ασβεστοχωριου,και Πευκων.
Αυτο που μου κινει την περιεργεια ειναι οτι ο πωλητης,παρολο που εχει καλες κριτικες,δεν απανταει στα μειλ. Η αγορα εγινε κατευθειαν απο το σαιτ του.
Δεν εγινε μεσω amazon. Εψαξα και στο ebay μηπως και τον βρω,αλλα δεν τα καταφερα.

μέσω paypal με πιστωτική; αν ναι τότε κάνε αμφισβήτιση στο λογαριασμό της πιστωτικής.