ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΒΟΧ games

alexmor

New member
12 October 2007
42
Στον επομενο μηνα θα ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ΧΒΟΧ απλα περιμενω τη καταλληλη προσφορα που ελπιζω να γινει λογω γιορτων ή εγκαινιων!!!!
Σαν νεος κατοχος ΧΒΟΧ θελω να αγορασω 3,4 βασικα παιχνιδια κ απο οσο ειδα στα ελληνικα μαγαζια οι τιμες ολων ειναι πανω απο 60ε.Οποτε θα τα παρω απο εξωτερικο .

Τα sites που κοιταω ειναι play.com,play-asia k ebay .
θαθελα τα σχολια οσων εχουν αγορασει απο αυτα ή αν εχουν κ αλλα να προτεινουν.Ακομα κ καποιο δοκιμασμενο seller στο ebay

Τι να προσεξω ?Θα εχω προβλημα με τελωνείο?
Απο που να παρω φθηνο 2ο χειριστηριο?
Παρακαλω να μου δωσετε τα φωτα σας για να περασω χαρουμενες κ οσο γινεται οικονομικες γιορτες!!!!

Ευχαριστω πολυ κ να στε καλα που διατηρειτε το επιπεδο αυτου του σαιτ τοσο ψηλα !! Χαριν εσας εκανα μια πολυ καλη επιλογη τηλεορασης (samy 40r86)

Δεν είναι όλα τα games του xbox region free, οπότε ψάξε πριν αγοράσεις εκτός Ευρώπης.

To game-asia.com έχει συνήθως ανάλογες τιμές με ebay στα καινούργια και γλυτώνεις ψάξιμο... είναι γρήγορο αλλά μην παίρνεις πακέτο πάνω από 100 ευρώ.

Δε βλεπω ιδιαιτερο ενδιαφερον για αυτο το θεμα κ με ανησυχει!!!
Ή παιζει αρκετο φλασαρισμα ή παιζουν πολλα λεφτα!!!!!
Παντως το εως τωρα ψαξιμο μου με κανει να βλεπω ως καλυτερα site τα ebay,shopto.net,play-asia .
Κανεις πιο εμπειρος στα παραπανω?
Επισης να ρωτησω και κατι αλλο
Στο πακετο με τη premium κονσολα θα χρειαστει να παρω ξεχωριστο καλωδιο hdmi για να το συνδεσω με τη hd ready tv μου?
Ευχαριστω κ σας περιμενω πιο συζητησιμους ;)

Έχω αγοράσει πολλές φορές από το play.com και ποτέ από το play.asia. Είμαι υπερευχαριστημένος. Για 360 ψάξε λίγο τις προσφορές του play.com. Βγάζει μερικά από 15-50 ευρώ.

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από το play.com. Έμεινα ευχαριστημένος αν και μπορεί να αργήσει καμιά φορά (3-5 μέρες)

Βασικα αυτο που εχει πολυ καλες τιμες καλυτερες απο το play.com ειναι το play-asia με τιμη για το assassins περιπου 47ε ενω το play.com 62e.
Ψωνιζει κανεις απο τον ασιατη?
Αργει να τα φερει???

Έχω αγοράσει αρκετές φορές από το play.com. Έμεινα ευχαριστημένος αν και μπορεί να αργήσει καμιά φορά (3-5 μέρες)

... και ακόμα περιμένω το mass effect (έφυγε από το play την προηγούμενη Τετάρτη) :furious3::violent-smiley-030:

Και πώς κανείς γνωρίζει εάν ένα παιχνίδι από το Play ή το Asia είναι σε έκδοση Pal ή είναι για Ntsc αμερικάνικη..???