Αγορά από PLAYSTATION STORE - Απορίες

Αυγερινός Παπαδάκης

AVClub Addicted Member
29 November 2006
1,621
Νέα Ιωνία, Αθήνα
Ανοίγω αυτό το θέμα για να μας δώσουν κάποια πληροφορία οι φίλοι που έχουν αγοράσει ..κάτι.. απ' το Playstation Store. Δηλαδή:
1. Από ποιό Store (Greece, UK, USA...)
2. Τι κάρτα χρησιμοποιήθηκε (πιστωτική, προπληρωμένη)
Και βέβαια αν συνάντησε κάποιος κάποια δυσκολία και την ξεπέρασε.
Εγώ πάντως προσπαθώ αποτυχημένα να αγοράσω με μια προπληρωμένη της Eurobank στο Playstation Store UK. Μου βγάζει πως τα στοιχεία της κάρτας είναι invalid.

Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με προπληρωμενη VISA της τραπεζας Κυπρου...:violent-smiley-030:

Δοκιμασε να βαλεις τα ψηφια της καρτας με κενα αναμεσα, οπως ειναι πανω στην καρτα και οχι ολα μαζι και πες μας....:a0210:

Έχω κάνει αρκετές αγορές από το κανονικό ελληνικό ps store με atticabank giftcard (visa electron) χωρίς πρόβλημα...

Πάντως τα ψηφία της κάρτας τα έχω βάλει κολλητά, χωρίς κενά.

Έχω κάνει αρκετές αγορές από το κανονικό ελληνικό ps store με atticabank giftcard (visa electron) χωρίς πρόβλημα...

Πάντως τα ψηφία της κάρτας τα έχω βάλει κολλητά, χωρίς κενά.

Το όνομα το έβαλες με κεφαλαία; Διεύθυνση έβαλες την πραγματική, δική σου;
Εγώ έχω δοκιμάσω όλες τις επιλογές με κενά, χωρίς κένα, Κεφαλαία, μικρά και αποτέλεσμα μηδέν. Απογοήτευση!

Επιβεβαιώνω ότι οι προπληρωμένες κάρτες από Πειραιώς και Attica Gift Card είναι προσβάσιμες σε Ευρωπαϊκό/Ελληνικό και Αμερικάνικο Store. Για τυχόν προβλήματα επικοινωνήστε με την τράπεζα σας.

Εγω με την Prepaid της τραπεζας Κύπρου δεν έχω κανένα πρόβλημα

Οκ ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή.

1. Το Playstation Store της Αγγλίας δεν δέχεται καμία κάρτα (προπληρωμένη, πιστωτική).
2. Της Αμερικής δέχεται και προπληρωμένες αλλά προσοχή διότι τα updates είναι για ζώνη 1 παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην είναι συμβατά μς τις PAL εκδόσεις (π.χ. Warhawk).
3. Το ελληνικό δέχεται προπληρωμένες και το τρικ είναι στην διεύθυνση. (Πρέπει να είναι συμπληρωμένα και τα τρία πεδία στις διευθύνσεις αλλιώς δεν δέχεται τα στοιχεία).
Αυτά προς το παρόν!