Χωρίς να μπορώ να κρίνω ποιότητα υπηρεσιών, έχω υπόψη μου, πέρα από τα κλασικά πολυκαταστήματα ηλεκτρικών, 3 - 4 μαγαζιά.
Περιοχή Καλλιδοπούλου με Δελφών, στη Σααδή Λεβή νομίζω βρίσκεται το Orpheus Audio. Σε μία κάθετη στη Μητροπόλεως προς Προξένου Κορομηλά στο ύψος της Διαγωνίου βρίσκεται το Audio Club. Στην Εθνικής Αντιστάσεως, στο ίδιο κτίριο με την εφορία Καλαμαριάς βρίσκεται κατάστημα ηλεκτρικών, νομίζω magnetelectric, με ποικιλία στο πατάρι και δυνατότητα ακρόασης με δικό σου ενισχυτή, τουλάχιστον έτσι μου είχαν πει πριν ένα χρόνο, όταν είχα ρωτήσει. Ακόμη μπορείς να πας σε κατάστημα Φίλιππος Νάκας, καλύτερα στην Πλαστήρα στη Χαριλάου που είναι και το κεντρικό νομίζω. Στο πεζόδρομο Δ. Γούναρη πάνω από Αλεξάνδρου Σβώλου υπάρχει ένα μικρό κατάστημα με τρεις τέσσερεις μάρκες χαμηλού κόστους. DALI, Q, DENON. Καταλαβαίνω ότι δεν σου έδωσα και πολύ ειδικές επιλογές.
Εναλλακτική λύση και το μεγάλο στούντιο της Τηλεοπτικής στο 18 χλμ. προς Χαλκιδική.
H THΛΕΟΠΤΙΚΗ εκτος απο τη B&W εχει κι αλλες μαρκες;
Κύριοι τολμώ να πω οτι αυτό το νήμα είναι απο τα πιο "πετυχημένα" , και είχα σκοπό να αρχίσω και γω κάτι αντίστοιχο.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι μάλλον τα προαναφερόμενα καταστήματα άντε κανα δύο ακόμα δείχνουν το μέγεθος της αγοράς ( σ αυτό τον τομέα ) στην πόλη μας. Θα ήταν καλό αν κανείς γνωρίζει καταστήματα σχετικά να τα αναφέρει εδώ μιας και γω ψάχνομαι .
Για το τέλος άφησα μια ερώτηση quiz για όπιον θυμάται κάτι σχετικά γιατί εγώ σπάω το κεφάλι και δε μπορώ να θυμηθώ λοιπόν πιο ήταν το κατάστημα , σε όροφο ήταν , επι της Τσιμισκή ακριβώς πριν την Αριστοτέλους μιλάμε για καμιά 20 χρόνια πίσω, και τι απέγινε ;;;;
Ναι ακριβώς ,με το που το διάβασα το θυμήθηκα , ευχαριστώ κερνάω καφέ !!!Αν εννοείς ακριβώς μετά την Αριστοτέλους προς έξοδο πόλεως , μάλλον στον Κάστρο θα αναφέρεσαι.
Ναι ακριβώς ,με το που το διάβασα το θυμήθηκα , ευχαριστώ κερνάω καφέ !!!
Αλήθεια τι απέγινε ;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.