Αγορά Apple Tv ή XBMC Android ;

Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία με κανένα από τα δύο. Έχω στήσει xbmc-openelec σε ένα raspberry pi και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος. Ας μιλήσουν και οι πιο έμπειροι του θέματος γιατί εμένα είναι το πρώτο μου αλλά δεν έχω κανένα παράπονο.

Το συγκεκριμένο ΑTV είναι 3ης γενιάς και δεν επιδέχεται jailbreak. Οπότε ξεχνάς το XBMC. Θα πρέπει να ψάξεις για το ATV2. Για android δεν έχω άποψη. Πάντως κοίτα το pi

Απάντηση: Re: Αγορά Apple Tv ή XBMC Android ;

Το συγκεκριμένο ΑTV είναι 3ης γενιάς και δεν επιδέχεται jailbreak. Οπότε ξεχνάς το XBMC. Θα πρέπει να ψάξεις για το ATV2. Για android δεν έχω άποψη. Πάντως κοίτα το pi

Που να κοιτάξω φιλε μου ;

Τι χρηση θα κανείς; τα βίντεο σου που βρίσκονται; σε nas ή σε εξωτερικό σκληρό; θέλεις να νοικιάζεις ή αγοραζεις ταινίες online από itunes; τι budget έχεις;

Με τα λεφτά που είσαι έτοιμος να διαθέσεις για apple TV χίλιες φορές να αγοράσεις ένα Intel NUC. Φοράς ένα openelec σε usb και καθάρισες, ενώ έχεις δυνατότητα να το κάνεις και mini htpc με windows και dual boot με openelec, βάζοντας ένα φτηνό 2,5" HDD.
Με λιγότερα μπορείς να αγοράσεις ένα Android media player ... αλλά πρέπει να το ψάξεις πολύ και να επεμβείς στο μηχάνημα για να έχεις το XBMC που θέλεις, αν το έχεις κιόλας ποτέ!
Από την άλλη με ένα rasberry pi, και ακόμη λιγότερα από κάθε άλλη λύση, έχεις το xbmc που θέλεις και την ποιότητα που σου δίνουν όλα τα παραπάνω, εκτός βέβαια αν έχεις απαιτήσεις για πολυκάναλο HD7.1 ήχο.

Ενας απ τους λογους που θα ηθελα ενα Android XBMC ειναι για να σταματησω να κατεβαζω γιατι δεν μπορω να αγοραζω σκληρους δισκους και να τα βαζω πανω ειναι και ακριβοι 130 ευρω για 3τβ

Δοκίμασες να σβήνεις τις ταινίες που έχεις δει;

Παίδες,

Μπορείτε να μιλάτε για οποιοδήποτε πρόγραμμα/add-On θέλετε...

Για οτιδήποτε *άλλο* εδώ... δεν παίζει.

Τελικα παιδια το αγορασα αυτο εδω το ρυθμισα ρυθμισα συμφωνα με τον οδηγο που βλεπεται ομως δεν παιζουν τα Κυπριακα καναλια γιατι γινεται αυτο ρε παιδια δεν βρηκε καποιος το προβλημα την λυση του ; :/