ΑΓΟΡΑ ARCADE ΚΑΜΠΙΝΑΣ!!!

aggelos29

AVClub Enthusiast
22 October 2011
761
Mε αφορμη την συγκεκριμενη αγγελια μου μπηκε ο σατανας μεσα μου να την αγορασω!!!Ειχα μεγαλη λατρεια στο συγκεκριμενο ποδοσφαιρακι και εχω φαει ενα σκασμο λεφτα στα ουφαδικα οταν ημουνα πιτσιρικας.Την τιμη πως την βλεπετε???

Last edited by a moderator:
Υπάρχει και ... στα 650 που νομίζω είναι πολύ καλύτερη φάση...

Μονο που ειναι η διπλη τιμη φιλε μου!!!!Θα εχει πολυ πραμα βεβαια μεσα και επισης ειναι mame,το οποιο αν εχω καταλαβει ειναι προσομοιωτης.

Μάλλον διάβασα λάθος στην αγγελία που ανέβασες... δεν είναι 500 όπως γράφει κάτω στην περιγραφή?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

... και επισης ειναι mame,το οποιο αν εχω καταλαβει ειναι προσομοιωτης.

Είναι το software μέσα από το οποίο φορτώνεις τα ROMs (δλδ τα παιχνίδια)...

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ARCADE ΚΑΜΠΙΝΑΣ!!!

Υπάρχει και ... στα 650 που νομίζω είναι πολύ καλύτερη φάση...
Όντως, αν και πανακριβο δεν παύει να είναι γαμάτο ;)

Έγιναν διαγραφές των αγγελιών στα παραπάνω μηνύματα...προφανώς η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί με αναφορές στα καθεαυτά μηχανήματα και όχι σε αγγελίες...

Έτσι όμως δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιο μηχάνημα αναφέρονται τα παιδιά.
Ο aggelos29 ας μου στείλει το λινκ σε πμ γιατί δεν βρίσκω την αγγελία.

Αν εννοείτε custom arcade cabinet που τρέχει mame και οποιονδήποτε άλλον emulator μπορείτε εύκολα να την στήσετε μόνοι σας και με σχετικά μικρό κόστος...
Αρκεί να υπάρχει το έπιπλο και μια CRT.

Δείτε τη δική μου υλοποίηση στο λινκ της υπογραφής μου ή εδώ.

H πρώτη αγγελία αναφερόταν σε μια καμπίνα virtua striker 2 και ένα photoplay.
H δεύτερη για custom arcade cabinet που τρέχει mame.
Προφανώς το νήμα που έχεις παραθέσει είναι καλύτερο από το αρχικό link για συζήτηση σε σχέση με την καμπίνα για mame.

tecmo world cup 85 , το τραπέζι.

Την πρώτη έκδοση με τα joystick που "κλείδωναν" στα 8 σημεία (πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά και διαγώνια) . Οχι την επόμενη έκδοση που έβαζαν joystick με κίνηση παντού.

Μιλάμε για ΤΡΕΛΟ τάϊσμα.....

που να βρεις κανά τέτοιο τώρα ......μόνο κανά ξεχασμένο σε κανά καφενείο χωριού.

Ζόρικη αναζήτηση. Μέσα από τίποτα mame για pc, είναι μια κάποια λύση, αλλά δεν είναι το "real thing". Όποιος δει πουθενά κανένα τέτοιο να μας το πει αμέσως!

ειχα την τυχη πιο παλια να αγορασω παρω ενα λειτουργικο (με λιγα προβληματα) κανονικο arcade (frogger)...κριμα που το τρωει η σκονη αυτη την στιγμη....μακαρι να ειχα λιγο τεχνη να εφτιαχνα ενα mame cabinet

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ARCADE ΚΑΜΠΙΝΑΣ!!!

Εαν ειχαμε και κανενα μεγαλο σπιτι , τι ωραια που θα ηταν να υπηρχε στην γωνια μια τετοια καμπινα....γμτ!!!

σε ξεχωριστό δωμάτιο, π.χ. σε play room... ένα σύστημα σαν αυτό που παρουσιάστηκε εδώ... http://avclub.gr/forum/showthread.php/117632-MyProjectMAME-by-djx33

αααααχχχχχχ.....

Ο τυπος με την αγγελια μου ειπε οτι το δινει και 300 ευρω τελικα,το virtua striker,που πες οτι μπορω να τα διαθεσω,το θεμα ειναι οτι δυστυχως δεν εχω χωρο.Σ"ενα σπιτι 75 τετραγωνικα,που να μπει και καμπινα....