Αγορά AV receiver DENON AVR-X3000

niolaz

New member
26 April 2013
11
Αγαπητοί φίλοι γειά σας ,
είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum αλλά έχω διαβάσει αρκετά από τα posts που έχουν ανεβεί κατά καιρούς.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν πολυκάναλο ενισχυτή και επειδή τυχαίνει αυτή τη στιγμή να έίμαι στο εξωτερικό θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς άποψη για τον Denon AVR-X3000?
Είναι ακριβός , αλλά εδώ που είμαι μπορώ να τον αγοράσω 899$ , κάτι που είναι δέλεαρ αν σκεφτεί κανείς ότι στην Ελλάδα έχει 1050 .
Επίσης θα μπορούσατε να μου πείτε την γνώμη σας για τα ηχεία PolkAudio?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Υ.Γ. Δεν είχα ποτέ μου τέτοιο σύστημα και όλο αναβάλλω την αγορά του. Αν είναι να πάρω κάτι θέλω να το κρατήσω για χρόνια.

Σε οτι εχει να κανει με τον ενισχυτη, θεωρώ πολλά τα χρηματα για τον αντικαταστάτη του 2311.
Δες αν μπορεις να βρεις σε καλή τιμη τον 3313 , αλλιώς απο τους καινούργιους προτίμησε τον pioneer 1223/2023 και άνω.

Κι εμενα πολλα μου φαινονται. Και γιατι αναφερεσαι σε δολλαρια; μην παρεις κατι τοσο ακριβο και ογκωδες απο την αμερικη γιατι δυσκολα θα γλυτωσεις τους δασμους.

Re: Απάντηση: Αγορά AV receiver DENON AVR-X3000

ο 3313 παντος εχει πεσει αρκετα και πιστευω πως ειναι πολυ καλη ευκαιρια......!!!!!!!
τον εχω και ειμαι χιλιοευχαριστημενος

Καλύτερη αγορα απο τον Χ3000.
Θυμάσαι αν ο 3313 εχει 4κ passtrough ? (οχι upscaling, ξερω οτι κάνει)

Re: Απάντηση: Αγορά AV receiver DENON AVR-X3000

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση.
Ο 3313 μπορεί να αποσύρθηκε αλλά είναι ακόμα αρκετά ακριβός 1000$ , επίσης και τα μοντέλα της Pioneer που μου προτείνεις φίλε Vadergr είναι ακριβότερα από τον Denon και εγω θα κάνω την υπέρβαση στα χρήματα αυτά. Η αρχική μου σκέψη ήταν να παίξω γύρω στα 500 Ευρώ. Αλλά λόγω της διαφοράς της τιμής με Ελλάδα σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση. ( 900$ = 670 Ευρώ)
Έχω ακόμα ένα μήνα εδώ οπότε θα σκεφτώ λίγο ακόμα.
Ευχαριστώ πολύ!

Παμε παλι, σκοπευεις να τον φερεις απο αμερικη;
1) θα εχεις τελωνειο
2) δε θα εχεις εγγυηση αφου συνηθως τα μαγαζια δινουν πανευρωπαικη
3) το σημαντικοτερο οτι θα ειναι μοντελο 110v

Φίλε Panoramix ευχαριστώ για τις επισημάνσεις αλλά :
1. Δεν θα έχω τελωνείο. (για προσωπικούς λόγους)
2. Το μόνο που με απασχολεί είναι αυτό.
3. Το μοντέλο της Denon που θα πάρω έχει τροφοδοσία 110-240V (auto adjusts), AC, 50/60Hz

Θεωρώ ότι η διαφορά της τιμής αξίζει το ρίσκο για την εγγύηση.

Φίλε Vadergr θα κοιτάξω για τον 2313 (δεν ξέρω την τιμή του ακριβώς) και θα δω.
Ποια η γνώμη σου μεταξύ αυτών των δύο μοντέλων 2313 vs X3000 αν δεν λάβουμε υπόψη την τιμή?