Αγορά B&W 802 και οδήγηση

Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

Αύγουστο κι Αθήνα γεννάει η σύζυγος και τα κεφάλια μέσα, έχουμε λιώσει από xbmc και ταινίες

~2.500 :speechless-smiley-0

Κύριοι ξεφύγαμε, η κυρά θα επιστρατεύσει ότι τηγάνι υπάρχει στο σπίτι πριν και μετα τη γέννα, πέραν του οτι θα ξεχάσω καινούργια plasma, pc κτλ.

υγ. εδω κολλάει το...του κόπηκε ο βήχας

A, γεννα ακουω.
Μην ανησυχεις.
Θα την ακουσεις, καλα.
Δεν θα χρειαστεις ηχεια και ενισχυτη.
Χρονο βασικα, και χρημα.
Και πολυ υπομονη και ηρεμια.

Οι 3 πρώτοι μήνες είναι πολύ τρέξιμο
Θα μου πεις οι επόμενοι είναι καλύτεροι?

Όπως και να το κάνεις όμως είναι ΜΑΓΕΙΑ

A, γεννα ακουω.
Μην ανησυχεις.
Θα την ακουσεις, καλα.
Δεν θα χρειαστεις ηχεια και ενισχυτη.
Χρονο βασικα, και χρημα.
Και πολυ υπομονη και ηρεμια.

Άν το λές σε ενένα φίλε, είμαι φρέσκος βετεράνος προ διετίας,τις παρενέργειες θα τις βρείς στις παρουσιάσεις συστημάτων ήχου.
Για τον φίλο sirkonsta δεν γνωρίζω.

Re: Απάντηση: Αγορά B&W 802 και οδήγηση

Οι 3 πρώτοι μήνες είναι πολύ τρέξιμο
Θα μου πεις οι επόμενοι είναι καλύτεροι?

Όπως και να το κάνεις όμως είναι ΜΑΓΕΙΑ

Kαιο εγώ στο πρώτο ήμουν λίγο αμήχανος (μέχρι να την πιάσω στα χέρια μου:love:) τώρα δεν βλέπω την ώρα
Μου έχει λείψει ένα μωράκι... Απίστευτή εμπειρία..

Μιλάμε και για πολύ σκατό εεε!.. :flipout:

Last edited by a moderator:
Τον 1ο γιο τον ¨συνειδητοποίησα" μετά από 6 μήνες/

Περιμένετε και εσείς μώρο?

Ναι την δεύτερη κόρη.

Εγώ είχα την τύχη να ερωτευθώ κεραυνοβόλα με την πρώτη επαφή, παρόλα αυτά τα συναισθήματα δεν μειώνονται σε ένταση με τον καιρό, ωριμάζουν και βαθαίνουν.

Τι να πώ απλά μετάνιωσα που δεν το έκανα ακόμα πιο νωρίς, όχι οτι ήμουν μεγάλος, ήμουν 32 στο πρώτο.

Για να δανειστώ μια ατάκα απο το Hellraiser II ..And to think.... I Hesitated....
Aυτό γιατι έχει και την δοκιμασία το το πράμα (πολλή κουραση,σχεδόν εκμηδενισμός προσωπικής ζωής και πολλές άλλες υποχωρήσεις) αλλα χίλιες φορές χαλάλι μόνο αυτοί που έχουν κάνει το βήμα μπορούν να καταλάβουν..

Εμείς Σεπτέμβριο.
Άντε καλώς να τα δεχτείτε!..
Εσύ στρατώνα, Εγώ χαρέμι..:laugh:-bye-

Last edited:
Τι να το κάνουμε τώρα το chat με τα μωρούλια σας βρε?

Από την αγορά δευτεροχεράτων 802 και πως θα οδηγηθούν θα φτάσουμε

να ανταλλάσουμε οδηγίες για αλλαγή πάνας!!

:flipout::flipout:

Eγώ δεν έχω πρόβλημα να διαγραφούν τα post εε.... παρασύρθηκα και έσκισα και εγώ ένα νήμα αλλα για τρυφερό λόγο.. :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Bowers & Wilkins 800 series Diamond

θα διαφωνήσω λίγο.

Στο στούντιο της τηλεοπτικής εδώ στη Θεσσαλονίκη πριν από αρκετά χρόνια είχα πάρει μαζί μου 3 δισκάκια:

1)το πρωτότυπο

2)αντίγραφο σε υπολογιστή με ταχύτητα Χ8

3)αντίγραφο σε υπολογιστή με ταχύτητα Χ1

Τα αντίγραφα στον υπολογιστή έγιναν με συγκεκριμένο Plextor εγγραφέα με καλιμπραρισμένο το eac.

Τα δισκάκια ακούγονταν τόσο διαφορετικά που νόμιζα ότι άκουγα άλλα τραγούδια!
και κυριολεκτώ!

Προσυπογράφω καθώς ήμουν παρών.

Απάντηση: Re: Αγορά B&W 802 και οδήγηση

Eγώ δεν έχω πρόβλημα να διαγραφούν τα post εε.... παρασύρθηκα και έσκισα και εγώ ένα νήμα αλλα για τρυφερό λόγο.. :D

+1000

Re: Απάντηση: Re: Αγορά B&W 802 και οδήγηση

Σιγά βρε σεις!...Δεν έγινε τίποτα, ειδικά με ένα τόσο τρυφερό τσατάκι!

Αλλαγή πάνας χρειάζεται εξ άλλου, όταν ακους τα 802 να οδηγούνται σωστά!!

Sirkonsta said:
Εχω έναν sony πολυκάναλο 5 χ 120 (8Ω) δεν φτάνει?

:vroam::vroam::vroam::vroam:

Δεν φτάνει

Last edited by a moderator:

:vroam::vroam::vroam::vroam:

Δεν φτάνει

Eτσι ακριβως.......ζω με τα 802 Ν 8 χρονια τωρα και σιγουρα δεν θα φυγουν ευκολα απο το σπιτι γιατι παιζουν αυτο που πρεπει να παιζουν...μουσικη ....αν τα ματσαρεις και σωστα μπορει να μην πιστευεις στα αυτια σου απο αυτο που θα ακουσεις και πιστεψε με τα εχω ψαξει πολυ στα ταιριασματα τους και ειλικρινα θεωρω οτι τα συγκεκριμενα ΔΕΝ παυουν να σου δινουν πληροφορια .......

Ομως πραγματι στο θεμα της οδηγησης......εχουμε θεμα....

Τα εχω παιξει με Proceed 2x250 ,με Perraux 2x350 ,με μονομπλοκια της Onix 2x200 ,με Bryston 2x300 και ποτε θα ελεγα δεν εφτασε το ηχειο στα ορια του η μαλλον εκει οπου μπορει και φτανει........μονο οταν ηρθε περσι το καλοκαιρι ο γαιδουρο Krell fpb 400 cx τα ηχεια επιτελους τα εδωσαν ολα......βρε ολα .....και δεν μιλαω μονο για μποτια και ατακα .μιλαω για ενα εξαιρετικο ανοιγμα της εικονας και ενα stage καθηλωτικο παντα για μενα....
Βεβαια εξακολουθω να λεω οτι βασικο στον ηχο ειναι και το ηχητικο maching των συσκευων και δεν το αναιρω!!

Με λαμπατο προενισχυτη (Mod Wrihgt ls 3.5 και 6Η30-DR προενισχυτριες )το αποτελεσμα ειναι απλα απιστευτο ......να μην κρυψω ομως οτι εχω φαει και ενα μικρο παλτο μιας και ο Κρελλιδης εχει input sensitivity 2,73 vrms και ο προ θα ελεγα οτι δεν τον οδηγει 100% αλλα στο 90% του σεταρισματος ειναι ενα συνολο που πραγματικα καθηλωνει αυτια ......

Ακομα και με 500αρια τα μονομπλοκια τα Bel Canto δεν μπορεσα να ακουσω ετσι οπως παιζω τωρα σε σχεση με τον Κρελλ.......ταιριασματα ειναι αυτα και ειτε σου καθεται ειτε το ψαχνεις αλλου..........

Οποτε αν εχεις σκοπο να μεινεις στον Sony......δυστυχως ψαξε για ηχεια με καμια 92 dbs ευαισθησια για να εισαι σιγουρος...........

Eτσι ακριβως.......ζω με τα 802 Ν 8 χρονια τωρα και σιγουρα δεν θα φυγουν ευκολα απο το σπιτι γιατι παιζουν αυτο που πρεπει να παιζουν...μουσικη ....αν τα ματσαρεις και σωστα μπορει να μην πιστευεις στα αυτια σου απο αυτο που θα ακουσεις και πιστεψε με τα εχω ψαξει πολυ στα ταιριασματα τους και ειλικρινα θεωρω οτι τα συγκεκριμενα ΔΕΝ παυουν να σου δινουν πληροφορια .......

Ομως πραγματι στο θεμα της οδηγησης......εχουμε θεμα....

Τα εχω παιξει με Proceed 2x250 ,με Perraux 2x350 ,με μονομπλοκια της Onix 2x200 ,με Bryston 2x300 και ποτε θα ελεγα δεν εφτασε το ηχειο στα ορια του η μαλλον εκει οπου μπορει και φτανει........μονο οταν ηρθε περσι το καλοκαιρι ο γαιδουρο Krell fpb 400 cx τα ηχεια επιτελους τα εδωσαν ολα......βρε ολα .....και δεν μιλαω μονο για μποτια και ατακα .μιλαω για ενα εξαιρετικο ανοιγμα της εικονας και ενα stage καθηλωτικο παντα για μενα....
Βεβαια εξακολουθω να λεω οτι βασικο στον ηχο ειναι και το ηχητικο maching των συσκευων και δεν το αναιρω!!

Με λαμπατο προενισχυτη (Mod Wrihgt ls 3.5 και 6Η30-DR προενισχυτριες )το αποτελεσμα ειναι απλα απιστευτο ......να μην κρυψω ομως οτι εχω φαει και ενα μικρο παλτο μιας και ο Κρελλιδης εχει input sensitivity 2,73 vrms και ο προ θα ελεγα οτι δεν τον οδηγει 100% αλλα στο 90% του σεταρισματος ειναι ενα συνολο που πραγματικα καθηλωνει αυτια ......

Ακομα και με 500αρια τα μονομπλοκια τα Bel Canto δεν μπορεσα να ακουσω ετσι οπως παιζω τωρα σε σχεση με τον Κρελλ.......ταιριασματα ειναι αυτα και ειτε σου καθεται ειτε το ψαχνεις αλλου..........

Οποτε αν εχεις σκοπο να μεινεις στον Sony......δυστυχως ψαξε για ηχεια με καμια 92 dbs ευαισθησια για να εισαι σιγουρος...........

Πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου μιας και εγώ ακούω από τα 802Ν. Παλιά τα οδηγούσα με τελικό τον DNA2 της McCormack που ήταν τέρας. Καλύτερα όμως παίζουν με τα δύο λαμπάτα μονομπλόκ της Audio Research VM 220 παρά το ότι βγάζουν λιγότερα watt (200 w).

Πιο σημαντικές όμως ήταν οι αλλαγές που άκουσα με την αναβάθμιση των προενισχυτών τόσο του line όσο και του phono (ref II MK2 και ref phono που αποτελούν προγενέστερη σειρά της Αudio Research). Αναγκάστηκα να πάω πιο πίσω την θέση ακρόασης γιατί αυξήθηκε ο όγκος αλλά βελτιώθηκαν και τα ηχοχρώματα. Σημαντική ήταν ακόμη και η προσθήκη pro pro στο phono για να αυξήσω το gain.

Όλα λοιπόν είναι μια αλυσίδα. Δεν φθάνει μόνο η ισχύς του τελικού όπως και εσύ σωστά σημειώνεις. Δυστυχώς τα χρήματα που θα ξοδέψει κάποιος είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή προϋπόθεση για να ακούσει κάπως καλύτερα.

Αυτά σε σχέση με τα μηχανήματα αλλά υπάρχει και η παράμετρος του μέσου.
Δεν συζητώ για θέμα το θέμα cd ή βινύλιο. Αυτό είναι λυμένο. Συζητώ αν θα ακούσεις επανέκδοση ή πρώτη κόπια του δίσκου βινυλίου. Και εκεί οι διαφορές είναι μεγάλες και μεγαλώνουν περισσότερο όσο καλύτερο είναι το σύστημα αναπαραγωγής.

Με τις παρούσες συνθήκες οι αναβαθμίσεις μηχανημάτων είναι οικονομικά απαγορευτικές. Τα 802Ν λοιπόν σήμερα ή τα έχεις και παίζουν ή δεν τα αγοράζεις με προοπτική να τα κάνεις να παίζουν.