Αγορά: Band of brothers ή The pacific?

Band of Brothers ή The Pacific

• Total voters
    0
Φίλε δες τα και τα δύο, Band of Brothers απλά κορυφή όπως και το Pacific. Μην τρελαίνεσαι με καλύτερο-χειρότερο, είναι απίστευτα και τα δύο.

Για μένα το Band of Brothers είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ στον κινηματογράφο (αν μπορώ να το πω αυτό ,διότι θεωρώ ότι αν και τηλεοπτική σειρά θα μπορούσε κάθε επεισόδιο να είναι μια ταινία από μόνη της). Το 9.6 που δίνει το imdb δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Προσωπικά την είδα την πρώτη χρονιά κυκλοφορίας της και νοικιάζοντάς το από Video club της γειτονιάς. Μόλις είχα πάρει από την εταιρεία που δούλευα τότε ένα προβολέα Pilips garbo για δοκιμή και τον έστεισα με ένα σεντόνι αντί για οθόνη που μου έδωσε η γυναίκα μου . Την είδα σε 2 ημέρες (10 επεισόδια) και δεν ήθελα να τελειώσει. Πραγματικά συγκινητική σειρά ,καλογυρισμένη και είναι απορίας άξιο το πως κατάφεραν όλοι αυτοί οι σκηνοθέτες -αν θυμάμαι καλά κάθε επεισόδιο είχε γυριστεί με διαφορετικό σκηνοθέτη - να δώσουν την ίδια αίσθηση λες και ήταν γυρισμένη όλη η σειρά από έναν!!
Την έχω δει συνολικά 3 φορές ,και τώρα που μου την θυμίσατε μάλλον θα την ξαναδώ!!
Το Pacific ,όπως είπε παραπάνω και κάποιος άλλος φίλος ,όχι ότι δεν ήταν καλό ,απλά το BoB ανέβασε ήδη τον πήχη πολύ ψηλά και με ψιλο απογοήτευσε.
Δεν θυμάμαι να συγκινήθηκα σε καμία σκηνή του Pacific ιδιαίτερα. Με το BoB είχα ρίξει πραγματικά πολύ κλάμα - ιδιαίτερα στο τέλος του κάθε επεισοδίου με τις μαρτυρίες των αληθινών πρωταγωνιστών της ιστορίας.

Τον απιστευτο DTS ηχο που τον πας??? που ειναι και reference για ηχοσυστημα!!!

Στο Band of brothers δένεσαι με τους πρωταγωνιστές, γίνεσαι ένα με αυτούς ίσως και σε κάποιον να βρεις και τον εαυτό σου.. Αυτό το ξεχωρίζει απο το the Pacific..

Κορυφαίες στιγμές για το Band η αναμονή στην αρχή στο αεροπλάνο πριν πέσουν στο πεδίο μάχης, οι δηλωσεις των πραγματικών προσώπων στα ενδιάμεσα και φυσικά η απόλυτη στιγμή το τρέξιμο του αξιωματικού προς το τέλος όσοι το έχουν δει ξέρουν ποιο εννοώ και μάλιστα έιχε συμβεί και στην πραγματικότητα αυτό τότε.

Χθες τελείωσα και το Pacific.
Είναι διαφορετικά στην ουσία τους τα δύο σήριαλς. Πολύ συνοπτικά.

Το ΒοΒ είναι κυρίως ένα πολεμικό οδοιπορικό. Το Pacific είναι κυρίως ένα οδοιπορικό στις ζωές πολεμιστών με έμφαση φυσικά στην εμπόλεμη περίοδο.
Και τα δύο είναι πολύ καλές παραγωγές. Το πρώτο διαδραματίζεται στην Ευρώπη και είναι πιο κοντά σε γεγονότα που τα έχουμε ακούσει πιο πολύ ενώ το δεύτερο σε νησάκια πέριξ της Ιαπωνίας στον Ειρηνικό. Επειδή το δεύτερο έπεται και χρονικά του πρώτου και είναι από τους ίδιους παραγωγούς νομίζω ότι ήθελαν με κάποιο τρόπο να επαναλάβουν την επιτυχία του πρώτου χωρίς να είναι όμως όπως το πρώτο. Ετσι έδωσαν έμφαση στις προσωπικές στιγμές των πολεμιστών, μέχρι και ερωτικές σκηνές έχει που δεν υπάρχουν στο πρώτο, και κατά τη γνώμη μου έφτιαξαν πολεμικές σκηνές που είναι πιο φρικαλέες από ότι στο πρώτο.

Δες τα και τα δύο και μετά αποφάσισε ποιο από τα δύο θες να κρατήσεις για πάντα...ίσως και τα δύο.

Band Of Brothers με μεγάλη διάφορα. Υπερτερεί σεναριακά δημιουργώντας ενα απίστευτο δέσιμο με τους χαρακτηρες, ενω το Pacific είναι κατα κάποιο τροπο μια ακόμα σειρα που ακολούθησε βασισμένη στην τεραστια επιτυχία του ΒΟΒ και φυσικά ως πιο καινούργια υπερτερεί σε κάποια θέματα πχ ήχος, εικονα, εφε κλπ. Εννοείται τις βλεπεις και τις δυο, εννοείται αγοραζεις το Band Of Brothers!

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορά: Band of brothers ή The pacific?

Και εγω...εχω δει και τα δυο και μακραν καλυτερο ειναι το Band Of Brothers...θα ηθελα να ρωτησω που μπωρο να το αγορασω σε Blue Ray με Ελληνικους υποτ.?

Δεν νομίζω ότι υπάρχει με Ελληνικούς υπότιτλους.

Η αλήθεια είναι ότι ρίχνοντας μια τιμή στο skroutz αν με 35E παίρνεις ΒοΒ και με 48.5 Pacific+Band Of Brothers - Limited Edition Gift Set, ε, τότε αξίζει τα 13,5Ε παραπάνω!

Band of Brothers και απο μενα ,το δεσιμο των πρωταγωνιστων δεν το'χε το pacific,το πρωτοειδα στο ΣΚΑΙ οταν μας κακομαθαινε με τις ξενες σειρες του (πλακα πλακα οκτωβρη φερνει και το Game of Thrones).
Aπο τοτε το'χω ξαναδει αλλες δυο φορες,το Pacific δεν το συμπαθησα ,ειτε λογω πρωταγωνιστη ειτε λογω setting.

Re: Απάντηση: Αγορά: Band of brothers ή The pacific?

Ναι...αυτο το ειδα για την εξωπραγματική τιμή στο shop της HBO που εχει το Band Of Brothers / The Pacific: Special Edition Gift Set (Blu-ray) με Ελληνικους υποτ/ους στα 199.99 ντολαρςςς...!!!! http://store.hbo.com/band-of-brothe...-edition-gift-set-blu-ray/detail.php?p=346842 σας ευχαριστω....

Ούτε αυτή η έκδοση έχει Ελληνικούς υπότιτλους για το band of brothers, μόνο το pacific.

Language and Subtitles

The Pacific
Audio: English DTS-HD Master Audio 5.1, French DTS Digital Surround 5.1, LAM Spanish 2.0, Castilian Spanish DTS Digital Surround 5.1, Polish V.O. 2.0
Subtitles: English SDH, French, LAM Spanish, Castilian Spanish, Polish, Brazilian Portuguese, Dutch, Danish, Finnish, Norwegian, Swedish, Czech, Greek, European Portuguese, Korean

Band of Brothers
Audio: English 5.1
Subtitles: English

Bonus Disc
Audio: English DTS-HD Master Audio 5.1
Subtitles: English, French, Italian, German, Castilian Spanish, Dutch, Latin Spanish, Brazilian Portuguese, European Portuguese

Έχω δεί και τα δύο. Κάποιες στιγμές το Pacific το βαριόμουνα... Δεν με κράταγε...

Το Band Of Brothers το έχω δεί τρείς φορές και το ξαναβλέπω άνετα!! Απλά, δεν ήθελα να τελειώσει.

Όπως γράφει και ένας φίλος παραπάνω, Στο Band of brothers δένεσαι με τους πρωταγωνιστές, γίνεσαι ένα με αυτούς ίσως και σε κάποιον να βρεις και τον εαυτό σου...

Το Band Of Brothers λοιπόν, γιά μένα είναι μακράν καλύτερο.