αγορα benq 1070 ok ,με τα υπολοιπα τι γινεται?

wolfgr

AVClub Enthusiast
18 September 2011
724
εχω καταληξει για προβολεα στον benq,αποσταση "οθονης" απο προβολεα 310 cm,ανοιγμα "οθονης" εως και 3 μετρα ,αποσταση θεασης 280 cm,υψος τοποθετησης προβολεα 220 cm ,γυναικα δεν υπαρχει οποτε κανουμε οτι γουσταρουμε :music-smiley-005:.Θελω λοιπον μια ηλεκτρικη οθονη και ενα hdmi καλωδιο 10 m και το budget ειναι στα 1000 ευρω ταβανι για ολα.Θα ηθελα επισης το κατω μερος της οθονης να ερχεται στους 70-80 ποντους,γινεται?ποια/τι οθονη ?Γιατι βλεπω προσιτες αλλα και απλησιαστες τιμες.Τι καλωδιο?Κλειδωνουν ολα τα 10 μετρα σε 1080?Να προσεξω κατι στην τοποθετηση μην κανω καμια χοντρη λαλακια?

χαχαχα και εγω ψαχνω να βρω που εγραψα τετοια λαλακια :)

3 μετρα πλατος εικονας ειναι 136". Τοσες ιντσες απο τοση μικρη αποσταση θεασης. ? :speechless-smiley-0

Καπου μεταξυ 100-110 ιντσων πιστευω οτι ειναι ο μεσος ορος, αναλογως αν λατρευει την πολυ μεγαλη εικονα ή θελει μια πιο ξεκουραστη θεαση.
καπου στα 2.2-2.4 μετρα πλατος εικονας. Καπου στις 106" θα ελεγα.

και εγω ετσι τα υπολογισα,δηλαδη με μια 108" με μαυρο πλαισιο θα ειμαι οκ πιστευω?Και στα καλωδια βλεπω τρελες διακυμανσεις τιμων ,ακομα και 10μ των 30 ευρω δεν θα εχει προβλημα στα 1080 ε?

Απάντηση: Re: αγορα benq 1070 ok ,με τα υπολοιπα τι γινεται?

3.10 αποσταση, πλατος εως 3 λεει

αποσταση "οθονης" απο προβολεα 310 cm, = απόσταση τοποθέτησης

ανοιγμα "οθονης" εως και 3 μετρα, = Φαντάστηκα ότι εννοούσε 3 μέτρα στο πλάτος εκτός αν εννοεί διαγώνιο

αποσταση θεασης 280 cm, = Εδώ δεν είμαστε?

Τι διαβάζω λάθος?

Απάντηση: Re: αγορα benq 1070 ok ,με τα υπολοιπα τι γινεται?

αποσταση "οθονης" απο προβολεα 310 cm, = απόσταση τοποθέτησης

ανοιγμα "οθονης" εως και 3 μετρα, = Φαντάστηκα ότι εννοούσε 3 μέτρα στο πλάτος εκτός αν εννοεί διαγώνιο

αποσταση θεασης 280 cm, = Εδώ δεν είμαστε?

Τι διαβάζω λάθος?

"ΕΩΣ" λεμεεε.:D:D

Επίσης αυτό το καλώδιο παίζει άριστα και μου έχει κλειδώσει με όσες συσκευές το έχω συνδέσει σε ολες τις αναλυσεις/refresh rates