ωρες ωρες τρελλενομαι και θελω να μην παρω τιποτα και να εχω μονο μια ασπρομαυρη τηλεοραση
για να μην ανοιγω καινουργιο νημα , γιατι οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι ...
α)οταν τοποθετεις εναν προβολεα
χωρίς ζουμ κοντραστ και φωτεινοτητα δεν πεφτουν εφοσον απομακρυνεται απο την οθονη??
β) ο θορυβος μετριεται σε db σε αποσταση ενος μετρου.Σωστα? εχω δεν τον w1500 απο 30/33/38 db στο νορμαλ για λαμπα, και -3 σε ολες τις τιμες για eco...ρε παιδια συγνωμη...2014 εχουμε...τοσο δυσκολο ειναι? και μιλαμε για site μεγαλα εξωτερικου...
γ) δεν περισσευουν λεφτα (τουλαχιστον σε μενα) και ειναι λογικο να ψαχνεις...ψαχνεις παντα το value for money και οχι το βραβειο ηλιθιοτητας. ΔΕΝ εχω δει , εστω 2 βιντεακια , εστω 2 site να συμφωνουν με αποτελεσματα. Ακομη και εγω που παρορμητικα εγραψα τι ειδα , εχω αρχισει και αμφιβαλλω αν ειδα οτι ειδα !! Μιλαμε για τρελλα μεγαλη !!
δ) εχουμε optoma 131x-optoma 25 lv - benq w1070-benq w1500. Θεωρητικα , ολοι εχουν διαφορα στηθους.Πρακτικα ,αν διαβαζεις reviews και οτιδηποτε αλλο , καθε μερα θα αλλαζεις γνωμη. Η θεωρητικη απαντηση ειναι δες τους απο κοντα.Η ανταπαντηση μου ειναι οτι τους ειδα , αλλα οι διαφορες τους ηταν χαωτικες.Δεν θα επεκταθω σε αυτο , αλλα με κανει να αναρωτιεμαι...αφηνει μεγαλυτερο κερδος η benq? δεν γνωριζουν να καλιμπραρουν διαφορετικες εταιρειες στα μαγαζια?
ε) α)<δυσκολια στην τοποθετηση> ρε παιδια δεν το καταλαβαινω αυτο..τοποθετείς την οθονη σου , ανεβαινεις σε μια σκαλα και βλεπεις που γεμιζει η οθονη σου, απο την χ αποσταση...σωστα?
β) αν θελεις η οθονη σου να ξεκινα 1 μετρο χοντρικα κατω απο το ταβανι (θελω να κατεβασω την εικονα περιπου στο κεντρο του ματιου) , ο προβολεας ταβανι , πρεπει και εκεινος να κατεβει πολυ χαμηλα? αυτο οσο και να το εψαξα να ειμαι ειλικρινης δεν το βρηκα πουθενα , παρα μονο στο projector-central , που εχει περιπου 20cm την οθονη πιο κατω απο τον προβολεα.
1.000 συγνωμη αν κουρασα...