αγορά βιντεοκάμερας από Πλαίσιο

Θοδωρής Ρ.

AVClub Addicted Member
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής, για λογαριασμό φίλου, μιας και δεν κατέχω το αντικέιμενο του βίντεο καθόλου:

χρειάζεται να αγοράσει μια βιντεοκάμερα αυστηρά και μόνο από το Πλαίσιο με αξία 300-400 ευρώ. Τονίζω ΜΟΝΟ από το Πλαίσιο. Η σελίδα με όλα τα μοντέλα που διαθέτει η εν λόγω αλυσίδα είναι η εξής:

βιντεοκάμερες Πλαίσιο

Μπορείτε να μου προτείνετε ποιά από τις παραπάνω είναι η καλύτερη στο χρηματικό όριο που διαθέτει ο φίλος μου? Οι απαιτήσεις του είναι πραγματικά ελάχιστες και καλό είναι η κάμερα να είναι όσο το δυνατόν πιο user friendly.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Θοδωρή δυο κάμερες υπάρχουν σε αυτό το ποσό και μάλιστα με ίδια χαρακτηριστικά. Η Panasonic SDR-H50EG (HDD 60GB, 42Χ) και η
Sony DCR-SR37E με ίδιο δίσκο, φακό κλπ. Και οι δυο είναι standard definition. Θα πρότεινα τη SONY μόνο και μόνο επειδή είναι πιο mainstream.

Αλλά με 70 ευρώ παραπάνω υπάρχει η PANASONIC SD9 η οποάι είναι full hi definition και μάλιστα έχει 3ccd. Η αξία της συγκεκριμένης είναι πολύ μεγαλύτερη της διαφοράς της τιμής με τις άλλες βιντεοκάμερες.

Βλέπει και αποφασίζει.

οσον αφορα την PANASONIC SD9 επειδη με ενδιαφερει θα ηθελα καποιες πληροφοριες εφοσον γνωριζει κανεις.εγω ειμαι κατοχος μιας sony pc9e και μετα απο 10 χρονια θελω να αναβαθμισω τη ποιοτητα εικονας που εγγραφω.η ερωτηση μου ειναι η εξης.Θα δω σημαντικη διαφορα αναμεσα στην εικονα της παλιας μου standard definiton με την συγκεκριμενη high definition?εχω full hd tv

ρε παιδια κοιταω τιμες αναμεσα σε Ελλαδα και Ηπα και εχω μεινει αναυδος.γιατι ΤΟΣΟ μεγαλη διαφορα μεχρι και 300 ευρω?τι διαολο πληρωνουμε σ αυτη τη χωρα επιτελους?

οσον αφορα την PANASONIC SD9 επειδη με ενδιαφερει θα ηθελα καποιες πληροφοριες εφοσον γνωριζει κανεις.εγω ειμαι κατοχος μιας sony pc9e και μετα απο 10 χρονια θελω να αναβαθμισω τη ποιοτητα εικονας που εγγραφω.η ερωτηση μου ειναι η εξης.Θα δω σημαντικη διαφορα αναμεσα στην εικονα της παλιας μου standard definiton με την συγκεκριμενη high definition?εχω full hd tv

ναι θα δεις διαφορά, διότι η συγκεκριμένη κάμερα είναι πολύ προσεγμένη και στο φακό της.