Αγορα Βιντεοκαμερας μεχρι 300

έχει γίνει mini review απο το eoshd http://vimeo.com/27479517

Εμένα με ενδιαφέρει ως pov camera.
Γιατί έχει :
- ευρυγώνιο φακό (25mm στο βίντεο)
- διπλάσια προοδευτικά καρέ στα 1080p (βοηθάει στην επεξεργασία για αργή κίνηση)
- έχει τρομερό σταθεροποιητή (συνδιασμός οπτικού και ψηφιακού). Την κούναγα άγρια και αντί να βγει μια ζαλάδα το βίντεο, βγήκε καλό.
(όμως η χρήση και του ψηφιακού σταθεροποιητή κόβει λιγο απο την ανάλυση.)
- καταγράφει βίντεο στα 28mbps (περισσότερα δεδομένα)
- 16x οπτικό ζουμ
- δεν διέκρινα rolling shutter (το φαινόμενο ζελοποίησης της εικόνας όπως είναι πολύ δυνατό στις γνωστές action cameras, gopro κλπ)

τα μείον...
- δεν μπορεις να προσαρμόσεις κάποιο φίλτρο μπροστά. Χρειάζεται πατέντα.
- με 16 megapixels και δυνατό Noise reduction, οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες όταν κροπάρουμε είναι σαν πίνακας ζωγραφικής
(δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή βαθμού noise reduction.)

- Το μόνο καλό στο τομέα φωτογραφίας είναι η υψηλής ανάλυσης πανοραμική φωτογραφία της, που είναι γύρω στα 40mb

Last edited:
άλλο μείον... πολυ λιγότερη ευκρίνεια απο την panasonic sd90... (δεν ξέρω αν έφταιγε το κροπινγκ του ψηφιακού σταθεροποιητή)

Το Budget φιλε yiannaka δεν φτανει για την sd90 , οποτε μην την συγκρινεις με αυτη αλλα με την sd80 ή την cx130.
Thanks

Σιγουρα φιλε μου αλλα δεν μπορει να ειναι μετρο συγκρισης μια καμερα που κανει 200 πανω απο την φωτογραφικη που εχεις.
Για αυτο σε ρωτησα για μοντελα που ειναι εφαμιλα τιμης.

375 ευρώ απο αμαζον αγγλίας.... δεν έχει τόση μεγάλη διαφορά!

Η cx-130 έχει υποδιέστερη εικόνα ακόμα και απο ΗC1, πρώτης γενιάς 1080i βιντεοκάμερα 5ετίας
καλύτερη εικόνα έχει η HX9v (χωρίς διπλό σταθεροποιητή)

Με την sd80 δεν γίνεται σύγκριση, δεν έχει διπλάσια καρέ (50p)

Last edited:
410 η μικροτερη στο amazon για την sd90, αλλα αυτο λιγη σημασια εχει. Ειπα και πιο πανω οτι μακαρι να τα ειχα να την επαιρνα.
Οποτε η τελικη σου αποψη ειναι οτι η καλυτερη βιντεοκαμερα στα 300 ειναι η φωτογραφικη σου μηχανη HX9V

μπες μέσα στο vimeo και κατέβασε raw βίντεο των καμερών που σε ενδιαφέρουν. Με τα δικά σου μάτια θα κρίνεις... εγω μπορεί να λέω βλακείες!

Φαντάσου η cx-115.
Φιλε μου ως αναφορα την καρτα μνημης σαν εξτρα την εχεις παντου.
Με την included θα κάνεις δουλειά μέχρι να παρεις μια μεγαλυτερη.

Καλη σας ημερα.
Πηγα σημερα να δω καποιες βιντεοκαμερες απο κοντα στο Mediamarkt. Μιλαω μονο για μεχρι 300
1)Τελος η συνεργασια τους με την PAnasonic οποτε δεν ειδα καμια Pana.
Ειχε μονο Sony Samsung και Canon.
2)H CX-115 εχει carl zeiss φακο ενω η Cx-130 Sony G (1-0)
3) H CX-115 εχει 100 λιγοτερα απο την Cx-130 (2-0)
4) Oι Canon ειναι ψιλοκουμουτσες και ακριβότερες απο τα βαλαντια που διαθετω. Oi Samsung Δεν μου εκαναν καμια εντυπωση.
Η CX 115 τελικα ειναι καλη για τα χρηματα που δεινεις και πολυ μικρη.

Δυστηχως δεν ειχα εκει μοντελα Panasonic για να δω διαφορες παραμονο πολλα μοντελα Sony Canon Samsung

σωστος ο yiannakas ξεχασα να πω για την cx οτι για βραδυνη ληψη ουτε για πλακα.

χωρις να θελω να σε ξενερωσω φιλε yiannakas και χωρις βεβαια να εχω τις γνωσεις σου αν θα επαιρνα τελικα φωτογραφικη μηχανη θα επαιρνα αυτη http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=18350&ref=3
Ξερω οτι ποιοτικα και λειτουργικα δεν θα εχει καμια σχεση με την δικια σου αλλα αυτη η flip-out screen ειναι ολα τα λεφτα.

Βρηκα αυτο τι λετε???
http://www.shop4less.gr/index.php/eikona-ixos/videocamera/hdc-sd80-2.html

Το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν δεινει διευθυνση ή τηλεφωνο επικοινωνιας. Εχει Paypall βεβαια αλλα δεν μου λεει κατι.

η σαμσουνγκ έχει 720p HD video με 25καρέ...... ξεπερασμένη

αν θέλεις να γυρνάει η εικόνα πάρε την βιντεοκάμερα. Με paypal είσαι εξασφαλισμένος

ενδιαφερομαι και εγω για φτηνη HD καμερα.

αυτη η SD80 λετε οτι ειναι καλη, και σιγουρα καλυτερη απο τις Sony CX115 ε?
Γιατι καποια reviews ελεγαν οτι η CX115 τραβαει καλα και σε χαμηλο φως.

Παντως αν ειναι να παρουμε την SD80, αυτα τα 225 ειναι πολυ καλη τιμη.
και εχει και διευθυνση και τηλ:

Παραλαβή από τις εγκαταστάσεις μας
Έαν δεν επιθυμείτε επιπλέον έξοδα απο την παραγγελία σας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας απο το SHOP4LESS και κατόπιν να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να παραλάβετε το προιόν απο τις εγκαταστάσεις μας.
Λ.ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ 416
ΝΙΚΑΙΑ-18452
2104932730-2104908816

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Δευτέρα εώς Παρασκευή:09:00 έως 17.00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210- 4932730
e-mail : [email protected] , [email protected]

ΥΓ
ομως βλεπω οτι εχει την ιδια σε αλλο χρωμα στα 368 και φοβαμαι μηπως τα 225 ειναι λαθος...

Last edited:
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από μία Canon Vixia HF200 που έχω εδώ και 2 χρόνια. Eίναι Full HD και πολύ ελαφριά γιατί αποθηκεύει σε κάρτα μνήμης SD.
Το μόνο της κακό είναι ότι στα σκοτάδια βγάζει κόκκο, και στο βίντεο και στις φωτό.
Πριν είχα μία Olympus (όχι HD, με δισκάκι μέσα) η οποία μου είχε βγάλει διάφορα προβλήματα από την αρχή που την είχα πάρει σχεδόν. Της Canon της έχω βγάλει την Παναγία σε άσχημες συνθήκες. Την ταλαιπωρούν και τα παιδιά, αλλά δεν έχει πάθει τίποτε, σκυλί!

Υποθέτω ότι η HF200 δεν πωλείται πια καινούργια, αλλά αν θες να κάνεις οικονομία μπορείς να βρεις μεταχειρισμένες η refurbished αντίστοιχες κάμερες σε πολύ καλές τιμές....

Αλλιώς, απλά καταγράφω ότι στη δική μου περίπτωση η Canon βγήκε σκυλί, ενώ η Olympus χάλια...

Re: Απάντηση: Αγορα Βιντεοκαμερας μεχρι 300

375 ευρώ απο αμαζον αγγλίας.... δεν έχει τόση μεγάλη διαφορά!

Η cx-130 έχει υποδιέστερη εικόνα ακόμα και απο ΗC1, πρώτης γενιάς 1080i βιντεοκάμερα 5ετίας
καλύτερη εικόνα έχει η HX9v (χωρίς διπλό σταθεροποιητή)

Με την sd80 δεν γίνεται σύγκριση, δεν έχει διπλάσια καρέ (50p)

φιλε yiannaka, επειδη κι εγω κοιταω την SD80, μου διευκρινιζεις λιγο τι εννοεις με το παραπανω? ποια δεν γινεται συγκριση με την SD80 και ποια δεν εχει διπλασια καρε?