αγορα βιντεοπροβολεα

με τον benq που εγραψα πριν και ενα πανι 120 ιντσες απο αυτην την αποσταση τι προβλημα θα εχω?αυτο δεν εχω καταλαβει.

Απάντηση: Re: αγορα βιντεοπροβολεα

με τον benq που εγραψα πριν και ενα πανι 120 ιντσες απο αυτην την αποσταση τι προβλημα θα εχω?αυτο δεν εχω καταλαβει.

Πρεπει να ειναι πιο κοντα ο προβολέας απο τα 5,5μ για να εχεις 120".....

Οι προβολείς τοποθετούνται σε συγκεκριμένο ύψος και απόσταση σε σχέση με την οθόνη ανάλογα και τις ίντσες της. Γι' αυτό ζήτησα τις παραπάνω πληροφορίες. Μετακίνηση φακού σημαίνει ότι ο φακός του προβολέα έχει τη δυνατότητα να μετακινηθεί (συνήθως στον κάθετο άξονα) ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί καθ' ύψος σε διάφορα σημεία και όχι σε ένα μόνο σταθερό.

μπορω να τον βαλω σε διαφορα υψη αν αυτο εννοεις και καρφι απεναντι να ειναι το πανι.

Έγραψες ότι θα μπει σε ραφάκι. Οι προβολείς που δεν έχουν μετακίνηση φακού, κάθονται ανάποδα όταν πάνε ψηλά (στο ύψος της πάνω μαύρης μπορντούρας της οθόνης). Υπάρχει τέτοια δυνατότητα? Διότι αν τον βάλεις στα 2,3 μ. π.χ. κανονικά και όχι ανάποδα, η δέσμη θα χτυπάει το ταβάνι.

Οι πηγές είναι μπροστά? (players, ενισχυτής κ.λ.π.)

Ποια είναι η απόσταση θέασης από τον καναπέ?

Το πανί θα πέφτει μπροστά από την τηλεόραση? Μπορεί να φτάνει και χαμηλά π.χ. 70 εκ. ή υπάρχει εμπόδιο (σύνθετο)?

ναι μπροστα ειναι .
απο τον καναπε ειμαι κοντα αφου θα ειναι πανω απο το κεφαλι μου ο προβολεας,
εμποδιο δεν υπαρχει κανενα.
η τηλεοραση ειναι πιο δεξια απο εκει που θελω να βαλω το πανι.

ο καναπες ακουμπαει στο επιπλο που βλεπεις στην φωτο που εβαλα πριν ,το καλωδιο για αρχη στην ακρη και μετα θα δω που θα το περασω.
γιατι ο προβολεας πρεπει να ειναι αναποδα?
http://prntscr.com/205gck αυτο ειναι εκει που θα μπει το πανι

5.5 αποσταση προβολεα πανιου.
η δευτερη φωτο που εγραψα ειναι απενατι απο το επιπλο εκει που θελω να μπει το πανι.
2.4ειναι η αποσταση πατωμα εως το δοκαρι που λεω να βαλω το πανι.

Απάντηση: Re: αγορα βιντεοπροβολεα

γιατι να βαλω τον προβολεα ψηλα και οχι κοιταζει κεντρο πανιου?

Γιατί η εικόνα του θα πηγαίνει στο ταβάνι. Στο κέντρο του πανιού μπορείς να βάλεις μόνο προβολείς που διαθέτουν μετακίνηση φακού και μάλιστα αρκετή.