Αγορά Blu-ray με atmos

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Colombos74

AVClub Addicted Member
18 June 2011
2,077
Σέρρες
Καλημέρα σε όλους . Έχω έναν AV που υποστηρίζει Atmos, τον Onkyo Tx-nr 555.
Αν πάρω και έναν blu ray player που υποστηρίζει Atmos, θα μπορώ να ακούω Atmos του Netflix κανονικά χρησιμοποιώντας την παλιά μου Panasonic GT-30?

Να ξεκαθαρίσουμε στα γρήγορα 2 πραγματάκια.

Για να ακούσεις πραγματικά Atmos πρέπει να έχεις στήσει και τα κατάλληλα ηχεία. Δηλαδή 5.x.2, τα 5 στο επίπεδο του αυτιού (Left, Right, Center, Surround Left, Surround Right) τα X (subwoofer/s) καθώς και 2 Atmos ηχεία, είτε στο ταβάνι είτε σε τοίχο μπροστά ψηλά σαν heights, είτε με ανάκλαση μέσω ειδικών Atmos modules/ηχείων (που δεν τα συνιστώ τα τελευταία).

Έπειτα θες, ενισχυτή με Atmos support, που έχεις, και μια πηγή που να περνάει bitstream Dolby Atmos.
Αν πάρεις δηλαδή ένα Blu-ray player σαν τα Sony που παίρνουν και apps όπως το Netflix θα μπορείς να έχεις Atmos και από δίσκους blu-ray αλλά και από το netflix ( που θα τρέχεις από το blu-ray όχι από την TV ή κινητό με mirroring ).

• Like
Reactions: Colombos74 and Kosh
Ευχαριστώ πολύ για την πληρεσταταη απάντηση .
Τα ηχεία τα έχω τοποθετήσει FL,C,FR,BL,BR,sub, και δυο στο ταβάνι ,πάνω από το κεφάλι μου L+R.
Με τον ενισχυτή αυτόν και ένα player με Atmos,θα έχω Atmos άπο Netflix?
Υ.Γ. Το σύστημα το έχω σε χώρο για διάδρομο που καίω σχεδόν 1,5h τη μέρα..