Αγορά blu-ray recorder

xRiS!!

New member
15 October 2012
8
Ψαχνω για ενα blu-ray recorder αλλα δυστηχως οι εταιριες δεν τα φερνουν στην ελλαδα(αν κι δεν μπορω να καταλαβω τον λογο)...αν αγορασω καποιο απο το εξωτερικο(π.χ ενα απο αυτα http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/2367318/module/general/compare/productsCategory.html)γνωριζει καποιος αν θα εχω καποιο προβλημα?αν μπορει ας με βοηθησει καποιος....η αν ξερει καποιο που πουλιεται εδω ακομα καλυτερα....ευχαριστω

Re: Αγορα blu-ray recorder

Θεωρητικά ενδιαφέρομαι και εγώ για μια τέτοια αγορά.
Δεν γνωρίζω όμως τι γίνεται με τις συγνότητες των καναλιών. Το BWT720 ανφέρει συχνότητες "Channel Coverage UK UHF: 21-68". Άρα, μάλλον δεν πιάνει τα δικά μας.
Βέβαια το μηχάνημα έχει άπειρες άλλες δυνατότητες για συνδέσεις με άλλες συσκευές κλπ.
Αν έχεις Panasonic tv μέσω της σύνδεσης viera link μπορείς να κάνεις άμεση εγγραφή αυτού που βλέπεις στην tv σου, ιδιότητα ιδιαίτερα χρήσιμη.
Τέλος πάντων, μελετάω το manual του και ίσως το πάρω κάποια στιγμή.http://tda.panasonic-europe-service.com/docs/2z508fca23z3z36e8fz656ez706466z25zecd4a09244b92495dd07457c1bd9c4202ff99a93/tsn2/data/ALL/DMRBWT720EB/OI/892175/vqt4e89.pdf
Τα δύο τελευταία με το S αναφέρονται σε δορυφορικούς δέκτες.

Απάντηση: Αγορα blu-ray recorder

Καλό απόγευμα....

θα ήθελα να σας ρωτήσω το σκεπτικό αυτής της αγοράς....γιατί μιλάμε για συσκευές που κοστίζουν από 600 έως 1000 ευρώ...

με αυτή την έννοια μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πουλιώνται στην χώρα μας...

Πέρα από την τιμή, δεν εισάγονται γιατί δεν έχουμε και κανάλια υψηλής ευκρίνειας. Νομίζω ότι κυκλοφορούν σε πολύ λίγες χώρες.
Σε περίπτωση πάντως που κάποιος δεν έχει κάποιο καλό player και θέλει να πάρει κάποιο με τέλεια εικόνα, με 3d, με δυνατότητες εγγραφής BD, DVD, δυνατότητες μοντάζ και τις όποιες δυνατότητες media player έχει, τότε 500 με 600 ευρώ νομίζω ότι είναι οριακά ανεκτά.

Δυστηχως δεν εχω tv panasonic...αρα θα εχω προβλημα εδω στην ελλαδα με τα καναλια!!βεβαια ουτε μονταζ βλεπω να κανει που ειναι επισης πολυ σημαντικο για ενα τετοιο μηχανημα!!!

Προφανώς κάνει μοντάζ και μάλιστα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Διάβασε το manual, δεν θα πάθεις και τίποτα.:chinese:
Πάντως άμα το θέλεις απλά για digea, δεν αξίζει ούτε με σφαίρες.