Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά ταινία με ήχο DTS HD Master δεν την έπαιζε καθόλου,ούτε καν σαν υποβάθμιση σε απλό dts..έβγαζε απλά μη υποστηριζόμενο codec ήχου..και σε ταινία με Atmos επίσης απλά σε εκείνες δε θυμάμαι αν έπαιζε σαν απλό Dolby
Το 820 υποστηρίζει sacd και DVD audio?
Όχι. Υπάρχει μεν υποστήριξη DSD αλλά δεν αφορά δίσκο.
Συγγνώμη επειδή δεν ξέρω και πολλά.. πρακτικά τι σημαίνει αυτό;
Πρακτικά θα σου απαντήσω και πάλι.
Οι δίσκοι 4Κ δεν έχουν περιοχή.
Οι απλοί έχουν, που σημαίνει ότι αν φέρεις κανέναν από άλλη περιοχή, ενδέχεται να μην παίζει. Η λύση εδώ είναι όταν πρόκειται για αναπαραγωγή τέτοιου δίσκου, να τον παραγγέλνεις από Ευρώπη. Οι δοκιμαστικοί δίσκοι δεν έχουν περιοχές επίσης.
Τώρα για το cinavia, που το θυμήθηκες; Όλο και κάποιο software αφαίρεσης θα υπάρχει για τους αντιγραμμενους δίσκους.
Γενικά, όποιος θέλει πλέον να ακούσει τέτοια φορμά θα πρέπει να πάρει SACD-Player. Για DVD-Audio δεν το συζητάω, το φορμά ήταν θνησιγενές.Το 820 υποστηρίζει sacd και DVD audio?
Εντάξει, απέτυχε κι αυτό, αλλά όχι τόσο παταγωδώς, έχει ένα συγκεκριμένο κοινό. Στην Ιαπωνία βγαίνουν συνεχώς καινούρια δισκάκια, κυρίως από αναλογικές ηχογραφήσεις του παρελθόντος, και υπάρχουν ακόμη μικρές εταιρείες που έχουν βρει μια niche market (EXTON, Pentatone, Channel Classics). Αν κάποιος θελει σώνει και καλα να ακούσει SACD μπορεί να βρει SACD, ενώ το DVD-Audio είναι ανύπαρκτο.Ενώ το SACD επικράτησε, βρίσκεται σε κάθε σπίτι
Τα σουβέρ τελειώσανε εδώ και πολλά χρόνια.
Καλώς σου ήρθε και καλοδουλευτο φίλε μου! Να φανταστώ ότι το αγόρασες από κανένα Γερμανικό amazon? Αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα πες μας αν θέλεις και τιμή.Για όσους ενδιαφέρονται για το απόλυτο VFM, δύο είναι οι λύσεις.
Το πρώτο είναι το Panasonic DP-UB154 το οποίο δεν έχει Dolby Vision (έχει μέχρι HDR10+) και το Panasonic DP-UB450 το οποίο προσθέτει Dolby Vision, δεύτερη έξοδο HDMI μόνο για ήχο (αν έχεις για παράδειγμα τηλεόραση 4Κ αλλά παλιότερο ενισχυτή AV) και αναπαραγωγή μέσω DLNA (το 154 κάνει μόνο fw update από εκεί και το BD-Live). Α, ναι. Το 450 έχει επιπλέον και μια coaxial έξοδο.
Δεν έχουν WiFi, μόνο Ethernet, δεν έχουν φυσικά οθόνη, ούτε κάποιον ιδιαίτερο επεξεργαστή εικόνας. Ωστόσο παρέχουν καλύτερη συμβατότητα σε αναπαραγωγή αρχείων από τα κλασικά 420 και 820 από τη θύρα USB.
Καλώς σου ήρθε και καλοδουλευτο φίλε μου! Να φανταστώ ότι το αγόρασες από κανένα Γερμανικό amazon? Αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα πες μας αν θέλεις και τιμή.
Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με τα Panasonic blu ray γενικώς...Σε καμμία από τις μεγάλες αλυσίδες δεν υπάρχουν , χρόνια τώρα! Απορώ πραγματικά η επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία της Panasonic,αν δεν προμηθεύει τις μεγάλες αλυσίδες, ποιόν προμηθεύει?? Τα σκρουτζομαγαζα?? Τα βρίσκεις μόνο σε κάτι σκρουτζομαγαζα και κατά πάσα πιθανότητα θα τα έχουν κάνει παραεισαγωγη...
Εχεις υπόψιν σου τι υποστήριξη υπάρχει σε αναπαραγωγή αρχείων από τη θύρα usb στα 154 και 450 και τα κάνει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι από το 820/824?
Στο 820/824 πρέπει να λέει αυτό το hdr optimizer feature που έχει.Ωστοσο δεν γνωρίζω αν αυτό το feature του hdr optimizer το υποστηρίζει μόνο στην αναπαραγωγή δίσκων ή και σε αναπαραγωγή αρχείων από usb.Αν το υποστηρίζει και σε αρχεία θα λέει ακόμα περισσότερο.
Πολύ ενδιαφέροντα όλα που αναφέρεις φίλε μου! Πραγματικά δεν περίμενα να έχουν καλύτερη συμβατότητα στην αναπαραγωγή αρχείων τα μικρότερα μοντέλα! Θυμόμουν ότι τα μεγάλα ( 9000/9004,820/824) νομίζω ότι παίζουν από τη usb τους αρχεια μόνο με Dolby digital 5.1. ούτε καν απλό dts αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει! Σε δισκάκια θα πρέπει να παίζουν υποδειγματικά φαντάζομαι, αλίμονο!Όπως έχω γράψει πολλές φορές, εγώ ψωνίζω από Ελλάδα με την εξαίρεση ότι αν δεν υπάρχει στην Ελληνική αγορά, τότε μόνο ψωνίζω απ' έξω.
Το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στην Ελλάδα, όπως ούτε το 450 επίσημα. Δεν ξέρω τον λόγο, προφανώς η αντιπροσωπεία της Panasonic δεν ενδιαφέρεται για τα δισκοπαικτικά της, ίσως δεν βγάζουν κέρδος πια, αφού μόνο κάτι παλαβοί με την ποιότητα τα κυνηγούν πια.
Το HDR optimizer λείπει από αυτά τα δύο. Ναι αν θέλεις να επέμβεις στο tone mapping δηλαδή μέσω του player, δεν μπορείς. Δεν έχω ακούσει αν το HDR optimizer ισχύει ή όχι από τα αρχεία από τη USB στα player που το υποστηρίζουν, αλλά τα players εκείνα δεν έχουν καλή συμβατότητα αρχείων από τη USB τους έτσι κι αλλιώς.
Εδώ αυτά τα οικονομικά έχουν, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει το HDR optimizer.
Παίζουν όμως mt2s me Dolby Atmos και DTS X από την USB που κάτι τέτοιο δεν το κάνει το 820 ας πούμε. Επίσης παίζει και τα mkv κανονικά με οποιονδήποτε ήχο.
Περίπου πόσο κοστίζουν φίλε μου? Ακούγεται καλή περίπτωση, ειδικά αν δεν είναι απαγορευτική και η τιμή τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.