ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

Πόσο πάει το samsung 2500 και σε ποια καταστήματα το πουλάνε?Είναι αλήθεια ότι έχει πρόβλημα συμβατότητας με ορισμένα blue ray discs?

Εγώ πάντως δεν έχω δει το 2500 ακόμα σε κατάστημα. Όλα το 1500 έχουν. Μόνο δικτυακά το βρίσκεις, και σε μαγαζιά που κάνουν και "παραεισαγωγές".
Μήπως δεν το έχει φέρει ο Φουρλής;

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

Πόσο πάει το samsung 2500 και σε ποια καταστήματα το πουλάνε?Είναι αλήθεια ότι έχει πρόβλημα συμβατότητας με ορισμένα blue ray discs?

Δεν εχει κανενα προβλημα μετα το τελευταιο firmware update.Eγω το πηρα απο Γερμανια πριν 2 μηνες.Αν ειχε βγει το oppo83 στην αγορα θα το προτειμουσα ,αλλα βεβαια θα κανει και τα διπλα λεφτα (600 ευρο)-bye-.Παντως το 2500 το αγοραζεις εαν θες το καλυτερο υpscaling σε αυτα το λεφτα (300 ευρο), αν δεν σου χρειαζεται πανε σε κατι πιο φτηνο και καινουργιο.

Last edited:
Για το κάτω όριο των χρημάτων να δώσω μια πληροφορία.

Η ταχύτητα αναπαραγωγής ανάγνωσης του δίσκου, skip, menu, FF, REW κλπ του 1500 της Samsung, υπολείπεται αισθητά του LGBD370.
Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω αυτό το Σάββατο. Το μεν LG έχει την ταχύτητα ενός κανονικού DVD (πλην boot όπου θέλει 2-3 δευτ επιπλέον), το δε Samsung, χωρίς να είναι εκνευριστικό βέβαια, καθυστερούσε αρκετά.

Απλά το αναφέρω γιατί πολοί το θεωρούν σημαντικό σε μια συσκευή.

Για το κάτω όριο των χρημάτων να δώσω μια πληροφορία.

Η ταχύτητα αναπαραγωγής ανάγνωσης του δίσκου, skip, menu, FF, REW κλπ του 1500 της Samsung, υπολείπεται αισθητά του LGBD370.
Είχα την ευκαιρία να το διαπιστώσω αυτό το Σάββατο. Το μεν LG έχει την ταχύτητα ενός κανονικού DVD (πλην boot όπου θέλει 2-3 δευτ επιπλέον), το δε Samsung, χωρίς να είναι εκνευριστικό βέβαια, καθυστερούσε αρκετά.

Απλά το αναφέρω γιατί πολοί το θεωρούν σημαντικό σε μια συσκευή.

Οντως ειναι σημαντικο και σε ευχαριστουμε.

Μενει να δουμε ποσο γρηγορο θα ειναι το 1600...

http://reviews.cnet.com/video-players-and-recorders/samsung-bd-p1600/4505-6463_7-33561693.html

Τελικα εφτασε η στιγμη που επεσαν κατω απο 100 ευρω .......

Το BD 1500 σημερα το εχει προσφορα 99 euro το MEDI MAX διπλα μας .......

Εδω ποσο εχει?
Κατι για 200€ βλεπω εγω!:slapface:

Αν ειναι ετσι δεν αγοραζεις ενα βρε Βαγγελη να το κανεις πακετο για Ελλαδα?

Εγώ πάντως δεν έχω δει το 2500 ακόμα σε κατάστημα. Όλα το 1500 έχουν. Μόνο δικτυακά το βρίσκεις, και σε μαγαζιά που κάνουν και "παραεισαγωγές".
Μήπως δεν το έχει φέρει ο Φουρλής;

και γω που το εχω ψαξει δε το εχω δει σε μαγαζι, επειδη μ ενδιαφερει , καμια ιδεα που μπορω να το βρω αθηνα εκτος ιντερνετ?

Σήμερα το PS3 είναι ανταγωνιστικό των σκέτων br-players ή πέρασε η μπογιά του;

Σαν ποιότητα εικόνας ή σαν πακέτο δυνατοτήτων-ευκολιών;

Ολα τα blu ray της αγορας εχουν την ιδια ποιοτητα εικονας και ηχου .

Εξαρταται αν θελεις ενα Blu ray να παιζει και αλλα format οπως mkv συνηθως για αντιγραφες, παρε το φτηνοτερο blu ray να κανεις την δουλεια σου , αλλιως το ps3 μια χαρα ειναι

Σήμερα το PS3 είναι ανταγωνιστικό των σκέτων br-players ή πέρασε η μπογιά του;

Το ps3 είναι λύση μόνο αν παίζεις games. Αλλωστε πρωτίστως αυτή είναι η δουλειά του. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για games υπάρχουν ένα σωρό άλλα players για να διαλέξεις.

Το ps3 είναι λύση μόνο αν παίζεις games. Αλλωστε πρωτίστως αυτή είναι η δουλειά του. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για games υπάρχουν ένα σωρό άλλα players για να διαλέξεις.
Ευχαριστώ!
Mάλλον δεν με ενδιαφέρουν τα games.
Κάποιος οδηγός κάπου;

καπου πηρε το αυτι μου οτι με την καινουρια αναβαθμιση το ps3 θα ειναι και 3d player.

Ευχαριστώ!
Mάλλον δεν με ενδιαφέρουν τα games.
Κάποιος οδηγός κάπου;

παρε το φτηνοτερο blu ray να κανεις την δουλεια σου με τα mkv , μην πεταξεις τα λεφτα σου σε ακριβα players θα τα κλαις μετα

Τα blu ray players να φανταστεις ειναι οπως τα hdmi καλωδια που ειτε 5 ειτε 1000 ευρω την ιδια αποδοση εχουν

Kατ'αρχάς : :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Λέω να πάω για το παρακάτω, λόγω ομόσταυλης TV (Panasonic U10) μπας και υπάρχουν ευκολίες στα τηλεκοντρολ.

... όμως στο θέμα του ήχου αυτό το :

"Ο ήχος καινοτομεί επίσης χάρη στη μικρή συμπίεση, επιτρέποντας να έχετε πρόσβαση σε μία ποιότητα κοντινή με τις εγγραφές προέλευσης. Και με τον αποκωδικοποιητή Dolby True HD, Dolby Digital Plus και DTS-HD, έχετε τον πιο ρεαλιστικό σε απόδοση ήχο Surround που αγγίζει τα 7.1."

...εννοεί πως αγγίζει αλλά στην ουσία δεν... ??

Τέλος, ως απλό CD player θα είναι απλά μια μετριότητα ;