ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

Ολα τα παραπάνω σαν CD Player θα είναι μέτρια.

Θα πρέπει να πας σε ακριβότερες υλοποιήσεις (άνω του χιλιάρικου) για να πάρεις καλό ήχο.

Μια καλή πρόταση φαίνεται να είναι αυτή:

http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=1&lm_3=62&pid=237

Αναμενόταν αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, με τιμή κάτω από 400 ευρώ. Δεν ξέρω αν όντως έχει έρθει ή ακόμη αναμένεται.

Ευχαριστώ φίλε Κώστα!

Το 83 special edition γύρω στα 1100, το απλό 83 γύρω στα 800...

Ίσως είναι προτιμότερο δύο ξεχωριστές συσκευές...

Εχω ενα ps3 k σκεφτομαι να παρω κ ενα blu-ray player για να εχω πραγματικο dts HD MA k dd TRUE HD. Αξιζει η extra αγορα 'η ειναι τζαμπα λεφτα? εχω βρει ενα Sony BDP-S350 σε προσφορα στα 119 ευρω, τι διαφορες εχει με το Sony BDP-360 που εχει κοντα στα 200 ευρω?

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=36&prID=1238 Για το S360: Αποκωδικοποιητές:
Dolby TrueHD decoding, Dolby TrueHD bitstream out, DTS-HD Master Audio decoding, DTS-HD Master Audio bitstream out και 7.1 μεσω HDMI, ξερει κανεις αν εχει bitstream εξοδο για Dolby TrueHD κ DTS-HD το sony s350 και αν υποστιριζει 7.1?
Σημειωση εχω εναν DENON 1910 κ το χοντρο ps3 για αυτο με ενδιαφερει τοσο πολυ να βρω ενα φτηνο player με τις παραπανω προιποθεσεις.

Ευχαριστω.

Sorry έχεις ps3 και ψαχνεις για blue ray? λεφτα για πέταμε έχεις? και στο φιναλε τα blue δεν περπαταν όπως θα έπρεπε. Το μέλλον είναι οι ματροσκες

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=36&prID=1238 Για το S360: Αποκωδικοποιητές:
Dolby TrueHD decoding, Dolby TrueHD bitstream out, DTS-HD Master Audio decoding, DTS-HD Master Audio bitstream out και 7.1 μεσω HDMI, ξερει κανεις αν εχει bitstream εξοδο για Dolby TrueHD κ DTS-HD το sony s350 και αν υποστιριζει 7.1?
Σημειωση εχω εναν DENON 1910 κ το χοντρο ps3 για αυτο με ενδιαφερει τοσο πολυ να βρω ενα φτηνο player με τις παραπανω προιποθεσεις.

Ευχαριστω.

Αναλογικές 7.1 εξόδους δεν έχει, όσο για Dolby True HD και DTS-MA τα στέλνει μέσω HDMI ως bitstream και τα αποκωδικοποιεί ο ενισχυτής σου αν αυτός έχει τη δυνατότητα.

Ναι, ο ενισχυτης ειναι ο denon 1910 κ υποστιριζει κ τα δυο ΗD format
για το sony s350 που με ενδιαφερει βρηκα αυτο
icoMinus.gif
Ήχος
Έξοδος ροής bit 8ch Linear PCM
ΝΑΙ
Αποκωδικοποίηση Dolby True HD
ΝΑΙ
Έξοδος ροής bit Dolby True HD
ΝΑΙ
Αποκωδικοποίηση ήχου Master DTS-HD
ΟΧΙ<------------
Ροή ήχου υψηλής ανάλυσης Master DTS-HD
ΝΑΙ
Ψ/Α μετατροπέας ήχου
192kHz/24bit

Παντως δεν εχω ακουσει οτι το blu ray δεν παει καλα
λεφτα για πεταμα φυσικα δεν εχω αλλα ειναι το μικροβιο ξερεις, για αυτο κ μπαινω σε σκεψεις μονο για το sony 350 που παιζει στα 119ευρω ετσι κ θα εχω τον καλυτερο ηχο κ δεν θα ταλαιπωρω πολυ το ps3.
οι ματροσκες τι ειναι, δεν εχω ξανακουσει?

Παντως δεν εχω ακουσει οτι το blu ray δεν παει καλα
λεφτα για πεταμα φυσικα δεν εχω αλλα ειναι το μικροβιο ξερεις, για αυτο κ μπαινω σε σκεψεις μονο για το sony 350 που παιζει στα 119ευρω ετσι κ θα εχω τον καλυτερο ηχο κ δεν θα ταλαιπωρω πολυ το ps3.
οι ματροσκες τι ειναι, δεν εχω ξανακουσει?

Oι ματρόσκα είναι φορμα , αρχεία με κατάληξη .mkv όπου περιέχει ταυτόχρονα αρχεία εικόνας ήχου και subs και βοηθά στην συμπίεση και μεταφορά μεγάλου όγκου αρχεία από τους υπολογιστές στα media players και στις κατεπέκταση στις νέες tv. Οι περισσότερες ταινίες που διακινούνται στο διαδίκτυο και κατεβάζουμε είναι mkv και μπορούν να έχουν ποιότητα ως 1080p και ήχο 5.1. Τα blue rays δεν θα επεκταθούν όπως προβλεπόταν. Το παρόν και το μέλλον είναι διακίνηση αυτών των αρχείων, αποθήκευση σε pc, φορητούς σκληρούς, στικάκια , καρφωμα στα media players των tv και γειά σας. Ποια blue ray players τώρα!!! Μια απόδειξη: δείτε την apple που τρέχει εξελίξεις στα imac blue ray δεν υπάρχει.

Α ματρόσκες λέγονται χαιδευτικά τα αρχεια mkv από τις ρώσικες κούκλες που βγαίνουν η μια μέσα από την άλλη.

Μια απόδειξη: δείτε την apple που τρέχει εξελίξεις στα imac blue ray δεν υπάρχει.

Καλά, την ανικανότητα της Apple ή το διαφορετικό της marketing δεν θα το αποκαλούσα ακριβώς απόδειξη.. ;)

Ούτε θα έλεγα ακριβώς ότι "τρέχει εξελίξεις".. ;)

Εξάλλου, Blu Ray drives έχουν αρκετά Mac. Σχετικό software για αναπαραγωγή δεν υπάρχει.

Αλλά ας μην φέρουμε και εδώ αυτή τη κλασική συζήτηση. Υπάρχει σχετικό νήμα.

Καλησπρερα σε ολους τους φιλους. Παιδια εχω μια ερωτηση εχω παραγγειλει ενα blue ray player αλλα ψιλοι στα αυτια μου μπηκανε που λεμε και αμφιβολιες αν εκανα καλα που το αγορασα η ειναι καλυτερα να το ακυρωσω και να παρω ενα media player ? Μια απαντηση παρακαλω ειναι καπως επειγων για να το ακυρωσω αμα ειναι . Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

Γιατι δεν παιρνεις ενα BR player που να ειναι και media player οπως το LG BD390?
Δηλαδη ? Εγω παρηγγειλα το samsung BDP 1600A κανουμε δουλεια ? Και κατι αλλο θα μπορω να κατεβαζω ταινιες hd και να της βλεπω και πως? Υ.Γ (Δεν υπαρχη αντιγραφικο ) Thanks.