ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

αν πας σε αυτή την λύση, προτίμησε καλύτερα DVI 2 HDMI adapter για την κάρτα από το PC και καλώδιο HDMI 2 HDMI

Παιδιά να κάνω μία χαζή ερώτηση...
βλέπω ότι το panasonic bd50 έχει σύνδεση ethernet.. ξέρει κανείς πως θα λειτουργήσει αυτό στην πράξη? Με άλλα λόγια μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή και να παίζει αρχεία video (.avi, .wmv, .mkv) κλπ?

βλέπω ότι το panasonic bd50 έχει σύνδεση ethernet.. ξέρει κανείς πως θα λειτουργήσει αυτό στην πράξη? Με άλλα λόγια μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή και να παίζει αρχεία video (.avi, .wmv, .mkv) κλπ?

Η συνδεση Ethernet μαλλον θα είναι για να συνδέεται με το διαδύκτιο και να κατεβάζει είτε αναβαθμισμένα formwares ειτε υλικό για τους BD 2.0 Profile δισκους (live) .. Δεν νομιζω οτι θα κάνει αυτό που λές

Τωρα εαν είναι DLNA compliant... αλλά δεν νομίζω

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

Ολα αυτά τα κανει το Panasonic.. To να είναι 10 δευτερόλεπτα πιο αργό στην φόρτωση ενος δισκου είναι λεπτομέρειες...

An vevaia 8es to apoluto ergaleio twn blu ray diskwn pas se pioneer, alla ekei vazeis to xeri oso pio va8eia paei sthn tseph... :p

Η ethernet στο bd50 ειναι μονο για να κατεβαζει firmware αυτοματα και φυσικα περιεχομενο για bd-live αν το υποστηριζει η ταινια που αναπαραγεται. Δεν ειναι dlna certified και δεν μπορει να συνδεθει με υπολογιστη. Ωστοσο κατι τετοιο ειναι δυνατο στο bd60.
Nikos

το ps3 ειναι profile 2 me update που θα βγει οταν κυκλοφορησουν και τα πρωτα player me profile 2.exei ola ta hardware specs για profile 2.0
ξεκιναει πολυ γρηγορα απο ολα οσα υπαρχουν τα blu ray λογο του broadband engine toy cell.εχει hdmi 1.3 deep colour .1080p/24p.
εχει ποιοτητα εικονας 10/10 .κανει upscale ta dvd se 1080p.με μελλοντικο update θα κανει decode to dts hd και θα το ακους και μεναν απλο ενισχυτη.αν παρεις και το remote ειναι σαν stand alone player.+ εκτος απο το καλυτερο πλαυερ ειναι και πολλα αλλα.εχει συνεχη υποστηριξη με updates.

Και εγώ ps3 προτιμώ, να είχε όμως 5.1 ή 7.1 αναλογικές εξόδους ήχου, για τους ενισχυτές που δεν έχουν hdm 1.3!!!!!!-bye-

ps3 και χωρις συζητηση! το ειδα σε ενα φιλο και μου αφησε καλες εντυπωσεις! αγοραζεις 2 μηχανηματα στη τιμη του ενος....

ps3 και χωρις συζητηση! το ειδα σε ενα φιλο και μου αφησε καλες εντυπωσεις! αγοραζεις 2 μηχανηματα στη τιμη του ενος....

Σαν player ομως ειναι πλεον ξεπερασμενο. Υπαρχουν πλεον σε χαμηλοτερη τιμη BR με καλυτερη εικονα οπως το Sony S350.

την προηγούμενη εβδομάδα παρήγγειλα από αγγλία το panasonic DMP-BD55K..ευελπιστώ μέχρι την άλλη βδομάδα να έχω στα χέρια μου..να ρωτήσω κάτι προκαταβολικά..κάθε φορά πρέπει να ρυθμιζω το HDMI resolution του μηχανήματος ανάλογα με το δισκάκι??

Ρυθμίζεις το HDMI output ανάλογα με το τι υποστηρίζει η τηλεόρασή σου. Αν υποστηρίζει σήματα 1080p, θέτεις ως HDMI output -> 1080p. Αναγράφονται πάντως όλα στο manual της συσκευής.

Και εγώ ps3 προτιμώ, να είχε όμως 5.1 ή 7.1 αναλογικές εξόδους ήχου, για τους ενισχυτές που δεν έχουν hdm 1.3!!!!!!-bye-
Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα σοβαρά,είναι σίγουρο πως δεν έχει αναλογικές εξόδους ήχου;
Γιατί εδώ βλέπω πως έχει http://gr.playstation.com/ps3/support/ps3.html
"Αναλογική έξοδος AV MULTI OUT x1"
Αυτό δεν είναι;

Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα σοβαρά,είναι σίγουρο πως δεν έχει αναλογικές εξόδους ήχου;
Γιατί εδώ βλέπω πως έχει http://gr.playstation.com/ps3/support/ps3.html
"Αναλογική έξοδος AV MULTI OUT x1"
Αυτό δεν είναι;

Δεν έχει διακριτές 5.1 ή 7.1

Το AV multi out είναι το γνωστό σε όλες τις γενιές Playstaion που δίνει στερεοφωνικό ήχο μαζί με εικόνα (συνήθως composite).

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

Δεν έχει διακριτές 5.1 ή 7.1

Το AV multi out είναι το γνωστό σε όλες τις γενιές Playstaion που δίνει στερεοφωνικό ήχο μαζί με εικόνα (συνήθως composite).
Άρα τα νέα φορμά ήχου σε παλαιότερο a/v ενισχυτή, χωρίς hdmi αλλά με αναλογικές εισόδους,δεν μπορούν να αποδοθούν με κάποιο τρόπο από to ps3 σε καμία περίπτωση;

ρε παιδια ας διορθωσει καποιος mod τον τιτλο του θεματος..δε μπορω να το βλεπω...

το ps3 ειναι profile 2 me update που θα βγει οταν κυκλοφορησουν και τα πρωτα player me profile 2.exei ola ta hardware specs για profile 2.0
ξεκιναει πολυ γρηγορα απο ολα οσα υπαρχουν τα blu ray λογο του broadband engine toy cell.εχει hdmi 1.3 deep colour .1080p/24p.
εχει ποιοτητα εικονας 10/10 .κανει upscale ta dvd se 1080p.με μελλοντικο update θα κανει decode to dts hd και θα το ακους και μεναν απλο ενισχυτη.αν παρεις και το remote ειναι σαν stand alone player.+ εκτος απο το καλυτερο πλαυερ ειναι και πολλα αλλα.εχει συνεχη υποστηριξη με updates.

Βρε john αυτο το... "με μελλοντικο update θα κανει decode to dts hd" μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο γιατι μεχρι σημερα γνωριζα πως δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα μιας και το θεμα εχει να κανει με hardware.

Είναι σίγουρο ότι πλέον το PS3 δεν είναι το καλύτερο player.

Το DTS HD πράγματι είναι θέμα hardware και δεν θα ενσωματωθεί.