Παιδιά να κάνω μία χαζή ερώτηση...
βλέπω ότι το panasonic bd50 έχει σύνδεση ethernet.. ξέρει κανείς πως θα λειτουργήσει αυτό στην πράξη? Με άλλα λόγια μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή και να παίζει αρχεία video (.avi, .wmv, .mkv) κλπ?
Ολα αυτά τα κανει το Panasonic.. To να είναι 10 δευτερόλεπτα πιο αργό στην φόρτωση ενος δισκου είναι λεπτομέρειες...
Παιδιά να κάνω μία χαζή ερώτηση...
βλέπω ότι το panasonic bd50 έχει σύνδεση ethernet.. ξέρει κανείς πως θα λειτουργήσει αυτό στην πράξη? Με άλλα λόγια μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή και να παίζει αρχεία video (.avi, .wmv, .mkv) κλπ?
το ps3 ειναι profile 2 me update που θα βγει οταν κυκλοφορησουν και τα πρωτα player me profile 2.exei ola ta hardware specs για profile 2.0
ξεκιναει πολυ γρηγορα απο ολα οσα υπαρχουν τα blu ray λογο του broadband engine toy cell.εχει hdmi 1.3 deep colour .1080p/24p.
εχει ποιοτητα εικονας 10/10 .κανει upscale ta dvd se 1080p.με μελλοντικο update θα κανει decode to dts hd και θα το ακους και μεναν απλο ενισχυτη.αν παρεις και το remote ειναι σαν stand alone player.+ εκτος απο το καλυτερο πλαυερ ειναι και πολλα αλλα.εχει συνεχη υποστηριξη με updates.
ps3 και χωρις συζητηση! το ειδα σε ενα φιλο και μου αφησε καλες εντυπωσεις! αγοραζεις 2 μηχανηματα στη τιμη του ενος....
Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα σοβαρά,είναι σίγουρο πως δεν έχει αναλογικές εξόδους ήχου;Και εγώ ps3 προτιμώ, να είχε όμως 5.1 ή 7.1 αναλογικές εξόδους ήχου, για τους ενισχυτές που δεν έχουν hdm 1.3!!!!!!![]()
Επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα σοβαρά,είναι σίγουρο πως δεν έχει αναλογικές εξόδους ήχου;
Γιατί εδώ βλέπω πως έχει http://gr.playstation.com/ps3/support/ps3.html
"Αναλογική έξοδος AV MULTI OUT x1"
Αυτό δεν είναι;
Άρα τα νέα φορμά ήχου σε παλαιότερο a/v ενισχυτή, χωρίς hdmi αλλά με αναλογικές εισόδους,δεν μπορούν να αποδοθούν με κάποιο τρόπο από to ps3 σε καμία περίπτωση;Δεν έχει διακριτές 5.1 ή 7.1
Το AV multi out είναι το γνωστό σε όλες τις γενιές Playstaion που δίνει στερεοφωνικό ήχο μαζί με εικόνα (συνήθως composite).
το ps3 ειναι profile 2 me update που θα βγει οταν κυκλοφορησουν και τα πρωτα player me profile 2.exei ola ta hardware specs για profile 2.0
ξεκιναει πολυ γρηγορα απο ολα οσα υπαρχουν τα blu ray λογο του broadband engine toy cell.εχει hdmi 1.3 deep colour .1080p/24p.
εχει ποιοτητα εικονας 10/10 .κανει upscale ta dvd se 1080p.με μελλοντικο update θα κανει decode to dts hd και θα το ακους και μεναν απλο ενισχυτη.αν παρεις και το remote ειναι σαν stand alone player.+ εκτος απο το καλυτερο πλαυερ ειναι και πολλα αλλα.εχει συνεχη υποστηριξη με updates.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.