ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

Είναι σίγουρο ότι πλέον το PS3 δεν είναι το καλύτερο player.

Το DTS HD πράγματι είναι θέμα hardware και δεν θα ενσωματωθεί.
φιλε μου σορρυ αλλα διαφωνω μαζι σου...
ναι ειναι θεμα hardware αλλα ειναι ενσωματωμενο πανω στο ps3
το ps3 κανει το encode απο μονο του τωρα πια,firmware update 2.30 αν θυμαμαι καλα,να και το λινκ...http://blog.us.playstation.com/2008/04/10/firmware-v230-details-and-store-walkthrough/

η μονη διαφορα,το εχουμε ξαναπει αλλωστε ειναι οτι το βγαζει LPCM το οποιο ειναι το ιδιο και το αυτο με το DTS MA συμφωνα με dts.com στο ακολουθο λινκ http://www.dts.com/Support/FAQs.aspx?q=Retail+Consumers#e32bd859-031b-44e9-8ecc-09f2055e056f
εντωμεταξυ ολο και πιο πολυ ακουγετε οτι το επομενο update θα δινει και bitstream εκτος απο LPCM,αν γινει και αυτο τοτε θα ειναι και παλι απο τα κορυφαια player,αν και θα υστερει λιγο σε εικονα με τα stand alone

στο οτι δεν ειναι το καλυτερο player τωρα πια,ναι συμφωνω,αλλα και παλι σε χρονο φορτοσης του δισκου και παλι υπερτερει σε σχεση με πολλα καινουργια και πιο ακριβα stand alone players....

Last edited:
φιλε μου σορρυ αλλα διαφωνω μαζι σου...
τα κορυφαια player,αν και θα υστερει λιγο σε εικονα με τα stand alone

στο οτι δεν ειναι το καλυτερο player τωρα πια,ναι συμφωνω,αλλα και παλι σε χρονο φορτοσης του δισκου και παλι υπερτερει σε σχεση με πολλα καινουργια και πιο ακριβα stand alone players....

καλα απο που το στηριζεις αυτο , απο το μαρκετιγκ των εταιριων που βγαζουν σωριδον καινουργια μοντελα αλλαζωντας μονο τον αριθμο του μοντελου :flipout: και προσφερωντας μια τεχνολογια του 2007 ως καινουργια
Δεν υπαρχει ανθρωπος οσο εμπειρος και να ειναι ωστε να καταλαβει διαφορες στην εικονα μεταξυ κορυφαιων deck σε τυφλο τεστ αλλα ουτε και σε φανερο , εδω δεν ειναι σε θεση να ξεχωρισουνε αναλυσεις καλα θα ξεχωρισουνε διαφορες μεταξυ καλων player

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

Άρα τα νέα φορμά ήχου σε παλαιότερο a/v ενισχυτή, χωρίς hdmi αλλά με αναλογικές εισόδους,δεν μπορούν να αποδοθούν με κάποιο τρόπο από to ps3 σε καμία περίπτωση;

Αρα πας σε bd s550 και καθαριζεις ,οπως λεει ο λαος η Παπας Παπας η Ζευγας Ζευγας αυτα τα παιχνιδομηχανοΜπλουραιη τα φοβαμαι ,εκτος των αλλων αυτος ειναι και ο λογος που τα Player που μονο παιζουν ειναι ακριβοτερα και καλυτερα

Προφανώς γνωρίζω ως κάτοχος του PS3 ότι κάνει decode το DTSHDMA.
Μιλάω για την δυνατότητα bitstream.
Δυστυχώς ή ευτυχώς και αντίθετα με ότι πίστευα κι εγώ μέχρι πρόσφατα υπάρχει διαφορά στο ποιό μηχάνημα κάνει την αποκωδικοποίηση των νέων φορμάτ με εμφανή υπεροχή του ενισχυτή έναντι του PS3.
Όσο για την εικόνα, τα ακριβά πλέυερ (δηλαδή με τιμή ίδια με του PS3), είναι σαφώς καλύτερα πλέον.

Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι η τεχνολογία εξελίσσεται και πως η καλύτερη λύση του χθες είναι ξεπερασμένη σήμερα....

Τι εχετε να πειτε για το SAMSUNG BD !500 που πωλειται 189 Ε

Το αγορασα, το κρατησα 3 μερες και το εδωσα ,οπως λεει ο underdog μια χαρα σε Blue και μετριο σε DVD ,εδωσα 50 παραπανω και πηρα το s350 αν θες Samsung πηγαινε για το 2500 που εχει και το μηχανακι για dvd

Δεν υπαρχει ανθρωπος οσο εμπειρος και να ειναι ωστε να καταλαβει διαφορες στην εικονα μεταξυ κορυφαιων deck σε τυφλο τεστ αλλα ουτε και σε φανερο , εδω δεν ειναι σε θεση να ξεχωρισουνε αναλυσεις καλα θα ξεχωρισουνε διαφορες μεταξυ καλων player
φιλε μου,δεν ξερω τι λες εσυ,αλλα εγω οταν βλεπω blue ray με το ps3,και οταν το βλεπω μετα με stand alone player,βλεπω διαφορα στην εικονα,με αυτη του stand alone να υπερτερει,και δε μιλαμε για κορυφαιο deck,η συγκριση γινεται με το SONY BDP-S300,τωρα τι μου λες εσυ...εγω τα ματακια μου πιστευω...

Προφανώς γνωρίζω ως κάτοχος του PS3 ότι κάνει decode το DTSHDMA.
Μιλάω για την δυνατότητα bitstream.
Δυστυχώς ή ευτυχώς και αντίθετα με ότι πίστευα κι εγώ μέχρι πρόσφατα υπάρχει διαφορά στο ποιό μηχάνημα κάνει την αποκωδικοποίηση των νέων φορμάτ με εμφανή υπεροχή του ενισχυτή έναντι του PS3.
Όσο για την εικόνα, τα ακριβά πλέυερ (δηλαδή με τιμή ίδια με του PS3), είναι σαφώς καλύτερα πλέον.

Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι η τεχνολογία εξελίσσεται και πως η καλύτερη λύση του χθες είναι ξεπερασμένη σήμερα....

και εγω μαζι σου ειμαι φιλε μου,σε αυτο συμφωνουμε απολυτα,εννοειται οτι τωρα πια το ps3 εχει ξεπεραστει,σε εικονα ομως,οχι και σε ηχο
σε ηχο οταν κανει το encode ή ο ενισχυτης ή το ps3,εγω δεν εχω δει διαφορα μεχρι τωρα,τα ιδια μου ακουγονται και το DTS MA και το LPCM
ετσι και αλλιως το bitrate τους ειναι ιδιο
τωρα αν σε κορυφαιο deckplayer αξιας 2000-3000 eyros,ενταξει εκει πρεπει να υπαρχει διαφορα αφου το hardware που εχουν ειναι πολυ υψηλης ποιοτητας!αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις!

Last edited:
Εγω πηρα standalone blu-ray κυριως για την διαφορα ηχου σε σχεση με το ps3 ,που ειχα, και λιγοτερο για την διαφορα σε εικονα.

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ BLUE RAY PLAYER

Εγω πηρα standalone blu-ray κυριως για την διαφορα ηχου σε σχεση με το ps3 ,που ειχα, και λιγοτερο για την διαφορα σε εικονα.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου φίλε και εγώ άκουσα μεγάλη διάφορα στον ήχο και προτίμησα το standalone blu-ray.

Έχεις άλλον player ώστε να ακούσεις τα ίδια δισκάκια αλλά το DTSHDMA να το αποκωδικοποιεί ο ενισχυτής;
εχω το SONY BDP-S300,και το αποκωδικοποιει ενας yamaha rx-v663,αλλα και παλι δεν ακουω διαφορα,αφου το bitrate που εχουν και τα 2 formats ειναι ιδιο!πως να δεις διαφορα με το ιδιο bitrate????

εχω το SONY BDP-S300,και το αποκωδικοποιει ενας yamaha rx-v663,αλλα και παλι δεν ακουω διαφορα,αφου το bitrate που εχουν και τα 2 formats ειναι ιδιο!πως να δεις διαφορα με το ιδιο bitrate????

Δεν ξερω αν το ιδιο bitrate εξασφαλιζει και την ιδια ποιοτητας αποκωδικοποιηση μεταξυ ps3 και ενα ονκυο 606 με συνδεση hdmi παντως εγω ακουσα διαφορα και πηρα ενα samsung bp2500 που κανει και καλυτερο upscaling απο το ps3.

και γω ειμαι σε φαση να αφησω πισω το ps3 αλλα δεν μπορω να διαλεξω
ειμαι αναμεσα στα
1.samsung bdp2500
2.samsung bdp1600
3.panasonic dmp60

καμια βοηθεια?

To samsung bdp2500 ειναι περσινο μοντελο αλλα εχει το hqv τσιπακι για το upscaling των dvd που οντως κανει καλη δουλεια.Τα 1600,3600,4600 ειναι τα φετινα που δεν εχουν αυτο το τσιπακι και ειναι πιο φτηνα (1600,3600).Για το πανασονικ δεν το ξερω ωστε να εχω γνωμη.

σε ευχαριστω, μαλλον θα κινηθω για το 2500 και αφου ειναι παλιοτερο μοντελο μηπως το βρω και σε καλυτερη τιμη