Αγορά bluray από play.com

Γιατι το λες αυτό?

Αν εχεις καποια προσωπικα παραδειγματα αναφερε τα να τα ξερουμε και οι υπολοιποι να προσεχουμε...

Μην λεμε απλα αοριστολογιες... :smash:
Νομίζω ότι τα έχει αναφέρει ο sfortis σε άλλα θρεντ. Εντάξει ο κανόνας είναι ότι το play είναι αρκετά αξιόπιστο, ωστόσο πάντα θα υπάρχουν κ εξαιρέσεις με λάθη στις παραγγελίες..

18/01 ,1ο μου order, 3 bluray δισκάκια με ελληνικούς υπότιτλους.

Αντι για 3 bluray ,βρήκα τα 2 και ένα cartidge για nintento DS "Learn spanish!"

Δηλώνω το λάθος, παίρνω return number και πράγματι μου απαντάνε ότι αμέσως θα στείλουν το σωστο.

21/01 Ερχεται το δισκάκι, με μεγάλη μου έκπληξη δεν είχε ελληνικούς υπότιτλους!

Δηλώνω πάλι λάθος, αυτή τη φορά μου λένε οτι πρέπει πρώτα να παραλάβουν το λανθασμένο για να μου αναστείλουν (λες και ήταν δικό μου το λάθος!) ...κάνω υπομονή!

Στέλνω πίσω τα δύο λάθος αντικείμενα ,συστημένα όπως θέλουν, πληρώνοντας 10 , οπού από αυτά πιστώθηκα μόνο τα 3 !!!!!

14/2 : μου στέλνουν πάλι το δισκάκι...

26/2...ακόμα το περιμένω...

δεν ξέρω αν ήταν μια ατυχής στιγμή, αλλά ήταν η πρώτη φορά που παράγγειλα και έφαγα όλο αυτό το τρέξιμο...

εάν είναι αοριστολογίες πείτε μου και εμένα!!

Ειναι για κλωτσιές!!! Προσοχή στα blueray και τα Ελληνικα γιατί το site γράφει ότι νάναι!

Σήμερα μου ήρθε ΠΑΛΙ χωρίς ελληνικού υπότιτλους!!!!!

play.com ΤΕΛΟΣ!

Εμενα παλι, σημερα μου ηρθε η τριλογια blu-ray του Spiderman, που την παραγγειλα την προηγουμενη Τετάρτη, και ολα ok! :Banane0:

Μάλιστα, αυτή τη φορά ο ταχυδρομος ΔΕΝ το αφησε στο κουτι, αλλα στο ταχυδρομειο, και μου εστειλε ειδοποιητηριο να παω να το παραλαβω εγώ...

Αυτή είναι η ΤΡΙΤΗ αγορά από play.com που κανω (οι αλλες δυο αφορουσαν παιχνιδια PS3)...

Μεχρι στιγμής ΟΛΑ καλά...Φτου να μην το ματιασω! :HTEHETH63:

ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχουν και δυσαρεστημενοι χρηστες, και περιπτωσεις που γινονται λαθη, αλλά και αυτοί άνθρωποι ειναι... Πρεπει να εχουμε υπομονή και να δειχνουμε κατανοηση ΟΤΑΝ αγοραζουμε κατι απο μακριά, και ΟΧΙ από το κατάστημα της γειτονιας μας! :ernaehrung004:

Υ.Γ. Φιλε sfortis, MHN νομισεις ότι θελω να σου παω κοντρα με αυτο το ποστ... Σεβομαι την αγανακτησή σου, αλλά ΑΠΛΑ μεταφερω και εγώ τη δική μου εμπειρια όπως κι εσύ... -bye-

Last edited:
Μου ηρθε κι´εμενα προχθες απο το play το blue ray της celine dion.Mια εβδομαδα εκανε να ερθει και τωρα περιμενω και της shakira.Οσο για το blue ray της celine dion μπορω να πω οτι εχει παρα πολυ καλη εικονα και επισης παρα πολυ καλο ηχο παρολο που δεν μπορουμε ακομα να ακουσουμε true hd λογο ps3.

Απάντηση: Re: Αγορά bluray από play.com

Εισαι σιγουρος?Δεν το νομιζω,αλλιως θα το εδειχνε και στον ενισχυτη.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ μέσα. Το PS3 από την hdmi του δίνει ήχο PCM και ΟΧΙ bitstream. Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι την αποκωδικοποίηση την κάνει ΜΕΣΑ ΤΟΥ το PS3 και στέλνει "έτοιμη τροφή" στον ενισχυτή γι αυτό και ο ενισχυτής γράφει Multichannel.

Για να γράψει ο ενισχυτής στην οθόνη του True HD και True DTS κλπ πρέπει να την κάνει αυτός την αποκωδικοποίηση.

Re: Απάντηση: Αγορά bluray από play.com

Μου ηρθε κι´εμενα προχθες απο το play το blue ray της celine dion.Mια εβδομαδα εκανε να ερθει και τωρα περιμενω και της shakira.Οσο για το blue ray της celine dion μπορω να πω οτι εχει παρα πολυ καλη εικονα και επισης παρα πολυ καλο ηχο παρολο που δεν μπορουμε ακομα να ακουσουμε true hd λογο ps3.

Eχεις δίκιο.. Εμένα το μόνο που με χάλασε είναι η χάρτινη θήκη που δεν έχει την ποιότητα και αντοχή της πλαστικής... Το υλικό ομως άριστο :Banane0

Νομίζω οτι έχουν βάλει προσφορά κάποιους τίτλους στους τρείς ο ένας δώρο, οποιοι ενδιαφέρεστε δείτε το ...

Re: Απάντηση: Αγορά bluray από play.com

Eχεις δίκιο.. Εμένα το μόνο που με χάλασε είναι η χάρτινη θήκη που δεν έχει την ποιότητα και αντοχή της πλαστικής... Το υλικό ομως άριστο :Banane0

Νομίζω οτι έχουν βάλει προσφορά κάποιους τίτλους στους τρείς ο ένας δώρο, οποιοι ενδιαφέρεστε δείτε το ...

Όντως την έβαλε ξανά την προσφορά,αλλά οι περισσότερες ταινίες που έχει είναι μάπα και κάποιες είναι τραγικά ακριβές!!! ΠΧ
Pirates Of The Caribbean 3: At World's End (2 Discs) (Blu-ray)

EUR 37.49 !!!!!!

τι λέτε ρε παιδιά!!! για θύματα ψάχνουν? πάνω από 15 είναι τραγικά πολλά για μια ταινία!

ε γιατί στο amazom.com πληρώνεις μεταφορικά και έρχεται η μια η άλλη...

Έ όχι και μία η άλλη...
Δες:
Amazon.com items (Sold by Amazon.com, LLC):
1 Planet Earth - The Complet... $66.95 1 $66.95
1 Galapagos [Blu-ray] $18.95 1 $18.95

Shipped via Standard Intl Shipping (estimated arrival date:
26-March-2008).
Tracking number:

---------------------------------------------------------------------
Item Subtotal: $85.90
Shipping & Handling: $8.97

Total: $94.87

Ήτοι:62.6 ευρώ.

Αντίστοιχα στο play με free delivery:
Galapagos EUR 27.99
Planet Earth Box Set (5 Discs) EUR 61.99 Free Delivery

Ήτοι:89,98

ΔΙΑΦΟΡΑ:27,38 !!!!!!!!!!

Ναι όντως... σεβαστή η διαφορά...εάν έχεις και λίγη υπομονή για τις πολλές μέρες που κάνουν απο Αμερικη ...

Ε αυτό το διαπιστώνεις εύκολα για το region, δεν είναι θέμα. Μακάρι να μπορούσαμε να εκμεταλευτούμε το φτηνό δολλάριο και σε άλλα είδη....μία 60Α3000 δεν θα μου έπεφτε άσχημα....