Αγορά bluray από play.com

Παιδιά καλημέρα.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά από το play.com αλλά για βιντεοκάμερα.
Έχει παραγγείλει κάποιος από τα μέλη τέτοιου είδους αντικείμενο και γενικά συνιστάται τέτοια αγορά από το συγκεκριμένο site?
Ευχαριστώ και sorry για το offtopic.

Re: Απάντηση: Αγορά bluray από play.com

Παιδιά καλημέρα.
Ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά από το play.com αλλά για βιντεοκάμερα.
Έχει παραγγείλει κάποιος από τα μέλη τέτοιου είδους αντικείμενο και γενικά συνιστάται τέτοια αγορά από το συγκεκριμένο site?
Ευχαριστώ και sorry για το offtopic.

Δεν στελνει ελλαδα τετοιου ειδους αντικειμενα !!

Πρωτη μου παραγγελια την τεταρτη 9 απριλιου...τρια pro evolution 2008(14 ευρω το ενα ...ελλαδα το εβρισκα 38!!)...
Πεμπτη 10 απριλιου πηρα email:your order has been posted...
Πριν απο λιγο παρελαβα στην θυριδα μου τα 3 dvd!!!!

Ολα καλα λοιπον!!!!:smile:

και εγω αγόρασα 15/4/2008 το HD basics σε BLU Ray και το GT5 Prologue kai 21/4/2008 ήταν σπίτι μου( 25 το GT εκεί στας Αγγλίας:SFGSFGSF: από 37 έως 42 εδώ!!!!!!!!!!!!!!!!:fahne90:)

Last edited:
Για όσους δεν το έχουν προσέξει το play.com αναφέρει πως δεν μπορεί να στέλνει παραγγελίες από 30 λίρες και πάνω στην Ελλάδα...Και η φάση είναι πως το έβαλαν αυτό ακριβώς όταν έκανα την παραγγελία για το Planet Earth...Sh!t...

Εννοείς 30 λίρες και πάνω ανά κομμάτι?? Γιατί η προηγούμενη παραγγελία μου (3 BR) σαφώς ξεπερνούσε τις 30 λιρες...

Απλά πριν πατησετε add to cart βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει να βλέπετε τις τιμές σε ευρώ και όχι σε λίρες. Γιατί τότε μπλοκάρει την παραγγελία.

Last edited:
Έφτασε και η δική μου παραγγελία τέσσερα HD DVD ξεχωριστά συσκευασμένα σε φακέλους με αεροκυψέλες και σαν παραγγελία ξεπερνούσε τα 60 ευρώ. Ίσως τα στείλανε ξεχωριστά ,αλλά την ίδια μέρα , για να ξεπεράσουν το σκόπελο των 30 λιρών .

Δεν ξέρω τι εννοεί, πάντως μπορείτε να το δείτε εδώ: http://www.play.com/HOME/HOME/6-/Help.html?page=del

Xαχα... Κι αυτό ισχύει μόνο για το Ελλαδιστάν... Ισως καποιο σωματειο δισκοπωλών είδε ότι ο καταναλωτής μπορεί να αγοράζει απο κει στη μισή τιμή από τους εδώ κλέφτες και έκαναν κάποια λαδιά με το υπουργείο οικονομικών ή εμπορίου ή όπως λέγεται......Α ρε ξύλο που το θέλουν μερικοί...

Εγώ δοκιμάζω αλλά με πάει μέχρι το τελευταίο βήμα χωρίς πρόβλημα, εσάς πότε βγάζει αυτό το μήνυμα?

Φοβάμαι μήπως τα ταχυδρομεία μας δεν είναι άψογα(αν και εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα) ή μπας είχαν πολλά κρούσματα από έξυπνους που έλεγαν ότι δεν έφτασε...
(με 30 λίρες πάντως, δεν παίρνεις πολύ καινούργιο game, μόνο λίγο παλαιοτέρα και ταινίες)

Re: Απάντηση: Re: Αγορά bluray από play.com

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Έχω δοκιμάσει 4 κάρτες αλλά κ πάλι μου βγάζει αυτο το μήνυμα.
+σε κάθε μια πέρασα τουλάχιστον 3 φορές τα στοιχεία τους αλλα κ πάλι τίποτα..:bigcry::bigcry::bigcry:

Please αν μπορείτε help..

Paidia epeidi exw ki egw to idio problima, mipws exei vrei kaneis ti ftaei? Egw otan imoun agglia pswniza kata koron apo to play.com k oso isxye ekeini i karta mou pswniza ki apo ellada xwris kanena problima. Twra pou evgala xrewstiki apo tin peiraiws gi ayto to logo k mono, den doulebei sto play. Ki episis de leitourgei oute i proplirwmeni webuy apo tin peiraios. Einai standard fortwmenes kartes k den katalabainw ti ftaiei... Na simeiwthei pws apo to amazon ti dextikan mia xara tin proplirwmeni tis peiraiws... Heeeeeelp!

Xαχα... Κι αυτό ισχύει μόνο για το Ελλαδιστάν... Ισως καποιο σωματειο δισκοπωλών είδε ότι ο καταναλωτής μπορεί να αγοράζει απο κει στη μισή τιμή από τους εδώ κλέφτες και έκαναν κάποια λαδιά με το υπουργείο οικονομικών ή εμπορίου ή όπως λέγεται......Α ρε ξύλο που το θέλουν μερικοί...
Το θέμα δεν είναι νέο.

Πας πολύ μακριά χωρίς λόγο.

Αλλού πρέπει να κοιτάξεις και δυστυχώς αυτό του ʽαλλούʼ είναι ανάμεσά μας (στους καταναλωτές εννοώ).

Το Play έχει βάλει αυτό το όριο (όπου και εάν ισχύει ή το τηρούν (βλ. και παιδιά παραπάνω που δεν είχαν πρόβλημα με μεγαλύτερες παραγγελίες)) γιατί απλούστατα διάφοροι φίλοι μας Ελληνάρες δήλωναν χαμένο το δέμα που παραλάμβαναν κανονικά προκειμένου το Play να τους το ξαναστείλει (όπως κάνει κάθε σοβαρή εταιρία).

Όταν το Play κατάλαβε λοιπόν τι εστί Ελλάδα, έβαλε αυτόν τον κανόνα (ασχετα αν δεν τον τηρεί πάντα – ειδικά σε παλιούς πελάτες).

Η διεθνής ξεφτίλα δλδ.

Ας κοιτάμε λοιπόν λίγο τα χάλια μας πρώτα πριν τα ρίχνουμε σε συνωμοσίες και λαδέμπορες / φιδέμπορες (στο κάτω κάτω, ακόμα και με τον παραπάνω κανόνα, πρακτικά δεν έχεις πρόβλημα να αγοράσεις σχεδόν τα πάντα από CD, DVD κλπ - άρα δεν έχουν να κερδίσουν κάτι οι Ελληνικές εταιρίες).

Θα μπορούσαν να βάλουν παράδοση με courier και ας την πληρώναμε !!!
Που πας να στείλεις αποστολή με τα ΕΛΤΑ ???

και γιατί δεν αποζημιώνεται το Play.com από τα ΕΛΤΑ όταν χάνονται αποστολές ??????? Μην τρελαθούμε τελειώς, έλεγχος υπάρχει αν τον θέλεις βέβαια.

Ναι, με courier, lol. Μετά θα έβγαινε η διπλάσια τιμή και όλοι θα γελάγαμε μαζί τους.

Εγώ με ΕΛΤΑ τόσο χρόνια (από Αμερική και Αγγλία) δεν είχα κανένα πρόβλημα (κανένα χαμένο δέμα).

Τέλος, ναι το Play φαίνεται είναι ηλίθιο και δεν θέλει πχ να αποζημιώνεται από τα ΕΛΤΑ αλλά προτιμάει να μην πουλάει (βάζοντας πχ αυτό τον κανόνα για Ελλάδα).

Με το play.com το βασικό είναι να έχεις γραμματοκιβώτιο στο οποίο να χωράνε τα πακέτα που σου στέλνει. Διαφορετικά παθαίνεις ότι έπαθα εγώ σήμερα το πρωί, δηλαδή το ότι με ξύπνησε ο ταχυδρόμος στις 9:30 (ο βάρβαρος!!) για να παραλάβω τα DVDάκια μου από το play. :smile:

Με το play.com το βασικό είναι να έχεις γραμματοκιβώτιο στο οποίο να χωράνε τα πακέτα που σου στέλνει. Διαφορετικά παθαίνεις ότι έπαθα εγώ σήμερα το πρωί, δηλαδή το ότι με ξύπνησε ο ταχυδρόμος στις 9:30 (ο βάρβαρος!!) για να παραλάβω τα DVDάκια μου από το play. :smile:

ξερω πως νιωθεις...περιμενω ξυπνιος απο τις 8 να περασει σημερα ο ταχυδρομος γιατι οι γονεις μου πηγαν διακοπες και δεν υπαρχει κανενας να ανοιξει...και ερχονται τα σπανια παιχνιδακια που παρηγγειλα-bye-

Τώρα μόλις είδα το θέμα. Καλά δεν είχα ιδέα οτι υπήρχε τέτοιος κανόνας για Ελλάδα. Ψωνίζω εδώ και χρόνια απο την play.com και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, παρόλο που έχω αγοράσει και φθηνά προϊόντα όπως βιβλία (οδηγός Pro6, οδηγός Pro2008 :tongue:)