Αγορά bluray από play.com

και εγώ έχω πάρει το "life of brian" που έλεγε ότι είχε και τελικά δεν έχει.... θα έλεγα να μην τα πιστεύετε τα λεγόμενα περί υποτίτλων μιας και απέχει πολύ μάλλον από το 99% όπως είπε ο Gataros πριν.

Κι εγώ την είχα πατήσει με το Life of Brian

Απάντηση: Re: Αγορά bluray από play.com

Το ισπανικο dvdgo ΕΧΕΙ τον νονο με ελληνικους υποτιλους !

Σε 3 - 4 μερες εχετε παραλαβη ειναι γρηγορο και αξιοπιστο !!

http://www.dvdgo.com/product~catgid~7661~list~18957~prodid~127027~typeproduct~8~dvd~The+Godfather+Trilogy:+The+Coppola+Restoration+Edition+(Blu-Ray).htm
Και θα δινες 65 ευρω για να γραφει επανω στο κουτι El Padrino ???

Εγω παντως οχι...

Ξέρει κανείς πώς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με το play.com? Εχω μια παραγγελία σε "order placed" εδώ και μια βδομάδα.

Το τηλ. που δίνουν δεν βγαίνει από Ελλάδα και mail δεν δίνουν πουθενα. :hmmmm2:

Ξέρει κανείς πώς μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει με το play.com? Εχω μια παραγγελία σε "order placed" εδώ και μια βδομάδα.

Θα ήθελα και εγώ να μάθω πως μπορείς να επικοινωνήσεις με αυτούς....

Μου θυμίζει η φάση ελληνική δημόσια υπηρεσία.
Που παίρνεις τηλέφωνο, χτυπάει 100 φορές και κανείς δεν απαντάει!!!!!
:flipout::flipout::flipout::flipout:

Από το My Account > Outstanding Orders > View details (στην παραγγελία που έχεις πρόβλημα). Τώρα υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
1) Εάν έχει παραγγείλει από το Play.com σου βγάζει τέσσερις επιλογές και επιλέγεις μάλλον το "I have not received my Play.com order".
2) Εάν έχεις παραγγείλει από το Playtrade έχεις την επιλογή "Contact Seller".

Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να επικοινωνήσεις μέσω κάποιου εσωτερικού mail.

Εγω παντως θυμαμαι ότι περσι σε καποιο αντιστοιχο προβλημα τους ειχα πάρει τηλεφωνο και ειχα συννενοηθει αψογα. (αφού βέβαια η χαζούλα τηλεφωνήτρια με έστειλε σε κάποια υπεύθυνη.. ) Μη ρωτήσεις όμως σε ποιό νούμερο, το είχα βρει κάπου στο site και φυσικά δεν το κράτησα....

Due to an increase in customs charges we are no longer able to deliver items that exceed £30 in value to your country. Please keep this in mind when placing future orders with www.play.com. The value of this order has now been refunded to your credit/debit card. Please accept our apologies for any inconvenience caused to you in this matter and thank you for your patience and valued custom.

Η απάντησή τους μετά από 10 μέρες!!!

Φαίνεται ότι μας τέλειωσε οριστικά το play.com...(ήμουν "καθαρός" πελάτης για όσους πουν για κακό ιστορικό κτλ)

τι άλλο μαγαζάκι έχουμε τώρα?

Για μισό να δούμε γιατί έβαλα κι εγώ παραγγελία χθες συνολικού ποσού 42 ευρώ από τις προσφορές των bluray αγοράζεις 3 πληρώνεις τα 2.

Τι customs και πα#$%%ές μας λένε.... δεν υπάρχει τελωνείο από κει.

Εγω την προηγουμενη εβδομαδα παρελαβα παιχνιδια αξιας 100 ευρω περιπου.

Οποιος εχει βαλει προσφατη παραγγελια ας μας πει αν φορτωθηκε ή οχι.

Re: Απάντηση: Αγορά bluray από play.com

Για μισό να δούμε γιατί έβαλα κι εγώ παραγγελία χθες συνολικού ποσού 42 ευρώ από τις προσφορές των bluray αγοράζεις 3 πληρώνεις τα 2.

Τι customs και πα#$%%ές μας λένε.... δεν υπάρχει τελωνείο από κει.

Και εγώ την ίδια απορία είχα ρε παιδια.. Δεν μπορεί να γινεται.. Τα πακετάκια του Play ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ τελωνείο ..

Τασο (και οποιος άλλος παραγγείλει) ενημερώστε από εδώ για να ξερουμε εαν υπάρχει πρόβλημα και γιατί δημιουργήθηκε ξαφνικά..

Πολλά συγχαρητήρια στα ΖΩΑ και το τονίζω με κεφαλαία που το έχουν κάνει επάγγελμα και λένε ψέματα ότι δεν τα παρέλαβαν και τους στέλνουν οι άγγλοι τσάμπα άλλα.
Ούτε τελωνεία ούτε τίποτα άλλο δεν φταίει...

Έκανα τώρα κ εγώ την παραγγελία μου, σύνολο λίγο λιγότερο από 70 ευρώ, ένα cd pink floyd: pulse + dvd rolling stones 4 flicks. Το 2ο ξεπερνά τις 30 λίρες.
Για να δω τι θα μου απαντήσουν.....