ΑΓΟΡΑ BLURAY PLAYER ME NTFS - USB 3.0 ΣYMBATOTHTA

idtasos

New member
9 October 2009
47
Θέλω να αγοράσω ενα bluray που να παίζει από εξωτερικό σκληρο NTFS USB 3.0 αρχεία ΜΚV κλπ. Υπάρχει κανένα????

το LG 550 kai to PHILIPS 5200 κάνουν???

ευχαριστώ!!!!

Οποιοδήποτε BD δεν μπορεί να γίνει Media Player, μπορείς να βρεις πολλά BD με πολλές δυνατότητες να διαβάζουν διαφορά αρχεία αλλά πραγματικά Media Player δεν θα είναι ποτέ, θα τους λείπουν αρκετές δυνατότητες, την έπαθα και εγώ γι αυτό στα λέω ολα αυτά.

Ψάχνω blue ray player με Ethernet ,media player, usb που να "βλέπει" ntfs αρχεία , υποστήριξη mkv καθώς και ελληνικούς υπότιτλους.
Και να έχει (πολύ) χαμηλή τιμή. :HTEHETH63:
Υπάρχει;;

Δεν μπορεί, κάτι θα υπάρχει σε (πολυυυύ) χαμηλότερη τιμή. :smash:

Dune MAX με κανα 400άρι ή PopCorn Hour C-200 στα ίδια περίπου λεφτά...εκτός αν βρείς κάποιο μεταχειρισμένο Dune Prime 3.0 !

Υπάρχει και η λύση του να πάρεις ένα NetGear NTV-550 και να παίζεις μπλέ δισκάκια από εξωτερικό USB BD-drive !

Οτι σε βολεύει πράττεις...

Dune MAX με κανα 400άρι ή PopCorn Hour C-200 στα ίδια περίπου λεφτά...εκτός αν βρείς κάποιο μεταχειρισμένο Dune Prime 3.0 !

Υπάρχει και η λύση του να πάρεις ένα NetGear NTV-550 και να παίζεις μπλέ δισκάκια από εξωτερικό USB BD-drive !

Οτι σε βολεύει πράττεις...

Αυτό το Samsung BD-C5300 δεν είναι καλό;

Attachments

• BD-C5300.jpg
    BD-C5300.jpg
    168.8 KB · Views: 99
Αυτό το Samsung BD-C5300 δεν είναι καλό;

Οι κονσουμεράδικες λύσεις απλά θα σε βασανίσουν, οι περισσότεροι τα έχουμε περάσει στο παρελθόν και δεν ξαναγυρνάμε σε player μεγάλων κατασκευαστών..Οι επιλογές είναι αυτές που σου ανέφερα πιο πάνω συν το Oppo 93...μετά πας σε HTPC.

Γιατί πρέπει σώνει και καλά να τα έχεις όλα σε ένα μηχάνημα; Τόσο λίγες εισόδους έχει πιά ο ενισχυτής σου; Πάρε ένα media player, πάρε και ένα BluRay player της Philips για δισκάκια (κάνει κάτω από 100άρικο) και έχεις ένα συνδυασμό που παίζει τα πάντα με λιγότερα από 300 ευρώ.

Γιατί πρέπει σώνει και καλά να τα έχεις όλα σε ένα μηχάνημα; Τόσο λίγες εισόδους έχει πιά ο ενισχυτής σου; Πάρε ένα media player, πάρε και ένα BluRay player της Philips για δισκάκια (κάνει κάτω από 100άρικο) και έχεις ένα συνδυασμό που παίζει τα πάντα με λιγότερα από 300 ευρώ.
Γιατί η απλότητα έχει ομορφιά.Τον ενισχυτή μου δεν τον χρησιμοποιώ για κέντρο διαχείρισης σημάτων, αν και έχει πάμπολλες εισόδους.Η κάθε πηγή δίνει σήμα απευθείας στον προορισμό της .
Παλιά αυτό το έκανα για λόγους ποιότητας, αλλά τώρα για λόγους κυρίως εργονομικούς.
Φανταστείτε ένα μικρο παιδί που θέλει να δει μια ταινία , να πρέπει εκτός από το player και την TV, να βάλει σε κατάσταση on τον ενισχυτή και στη κατάλληλη είσοδο.... :bigcry:

Δυστυχώς τα consumer BD players σαν media players πάσχουν από διάφορα προβλήματα. Η σωστότερη λύση είναι media player + BD player.
Εκαστος στο είδος του...

Τα bd players που διαβάζουν NTFS δίσκους και αναγνωρίζουν ελληνικούς υπότιτλους είναι της Samsung, LG και Philips.

Από τις οικονομικές σειρές

Samsung C5300
LG BD 550
Philips BDP 3200

Επειδή τα blueray δεν είναι media players δεν μπορούν να αναπαράγουν το πλήθος των αρχείων που υποστηρίζουν τα media players.

Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι λίγο άσχετη με αυτά έχω κι εγώ μερικές ερωτησούλες . Δηλαδή τα bluray player υποστηρίζουν αποκλειστικά αρχεία mkv κτλ. και όχι dvdrip ?
Και κάτι ακόμα. Τι προτείνετε? Ταινίες απο σκληρό δίσκο στην τν ή στο player? Υπάρχει κάποια διαφορά? Eυχαριστώ πολύ.